Skip to main content

احتمال زنده بودن michael jackson!!!

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26293 توسط atlas
سلام بر همه دوستای خوب!هر چند من همین امروز عضو شدم و در واقع ادعای زیادی هم در مورد هوادار بودن ندارم ولی از اون جایی که خیلیییییی با این جناب جکسون حال می کنم و یه جورایی شخصیتش برام جالبه ( ورقصش البته!! :mj9: ;;) ;;) ) واسه همین این سایت رو پیدا کردم و خوشحالم که توی جمع شما هستم. دلیل دیگه هم این که هر چند می دونم که خبر زنده بودن مایکل همون موقع ها از یه شبکه آلمانی پخش و بعد هم تکذیب شد ولی همون طور که حتما می دونین یه تئوری به هر حال مبنی بر زنده بودن مایکل هنوز وجود داره و یه عده ( که بعضا خودشون رو beLIEver نامگذاری کردن ) هنوز بر اساس دلایل خیلی جالبی معتقدند که این قضیه می تونه درست باشه!
خواهش می کنم قبل از اینکه منو محکوم به دنبال کردن شایعات بکنید و با قبل از هر قضاوت دیگه ای یه سری از ویدئو های در این رابطه در یوتوب یا جاهای دیگه رو ببینید. ( بخصوص اونایی که طرفدارای پرو پا قرص اند!!)
من تعداد زیادی شون رو دیدم وهر چند باور شخصی من این نیست ولی خیلی از چیزایی که قطعا وجود داره رو نمیشه انکار کرد. بعلاوه اینکه باید در نظر داشت که مایکل دلایل قانع کننده ای هم برای این کار داشته...
به نظر غیر ممکن میاد ولی بهتون قول می دم که با جستجوی بیشتر به چیزای خیلی خیلی خیلی جالبی در این مورد می رسید.
یه چیزای زیادی این وسط با هم در تضاداند و هواداران زیادی در دنیا رو به خودشون مشغول کردن که چرا باید در جریان این مرگ این همه تضاد وجود داشته باشه و ...
بخصوص در موردمراسم memorial و حرفای جرمین و ....
برام جالبه نظرتون رو بدونم و از اون جایی که من جدیدا وارد جمعتون شدم امیدوارم این اولین بحث من رو حمل بر بی ادبی نسبت به مایکل نکرده باشید.... من جدا دوستش دارم، از ته ته قلبم. :x

پ.ن : در ضمن من می تونم همین جا نتیجه جستجوهام رو براتون توضیح بدم هر چند خیلی پیچیده است ولی دیدن ویدئو ها یه چیز دیگه اس!!!

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26295 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!
atlas عزیز، به خونه خودت خوش آمدی.
فکر می کنم در گذشته یه بحث مفصل در این مورد داشتیم، حالا از بچه ها خواهش می کنم دنبالش بگردن و پیداش کنن و لینکش رو اینجا بذارن.

نظر کلی من اینکه، راجع به هر چیزی تو دنیا، می شه انقدر زیاد فکر کرد که براش کلی دلیل های جالب اورد.
متاسفانه مایکل جکسون درگذشته...

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, hojat, kingmichael, Shadi, Reza

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل - 13 سال 4 هفته قبل #26298 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!
beLIEver؟ همینطوریم تایپ میشه؟!

جرمین؟

راستش این مسائل زنده بودن مایکل ماله شیش ماه اول بعد مرگ مایکل بود، چون خیلی ها توان باورکردن مرگ مایکل رو نداشتن، این سری مسائل بوجود اومد... با اینکه هنوز 12 ساعت قبل مردن مایکل راز هست ولی مردن مایکل رو همه باور کردن به غیر 1 درصد در کل فن های تمام جهان! مسئله مرگ مایکل، الان هنوز پیچیده نیست، چون چیزی به طور قطع معلوم نیست، خیلی ها فکر میکنن پیچیده هست... و گرنه هنوز پیچیده نیست تا وقتیکه یک سری چیزا معلوم بشه!

نظر من اینه که: " مایکل جکسون مرده." میدونی باور پذیری مرگ مایکل سخته، ولی حقیقته تا حدی!

اگر بخوای مسئله زنده یا مرده بودن مایکل رو بررسی کنی، به مسائل خیلی مهم تر و بالاتر از این مسئله زنده یا مرده بودن مایکل میرسی!

تمام شواهد 100 درصدی که مدارک کاملا معتبر هست، نشون دهنده این هست که مایکل مرده! اون حرف هایی که بوجود اومده یا دلایلی که بوجود اومده که مایکل زنده س، بخاطر این هست که یک سری مسائل هنوز مبهم هست و بعضی ها تو ذهنشون این سری مسائل رو از بعد زنده بودن مایکل بررسی میکنن چون هنوز از لحاظ ذهنی باور نکردن که مایکل مرده!

مایکل مرده...

این نظر من بودش.
Last edit: 13 سال 4 هفته قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل - 13 سال 4 هفته قبل #26302 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!
سلام دوست جدید به خونه‌ی خودت خوش اومدی.

راستش واقعیت رو باید پذیرفت. مایکل سه سال پیش فوت شد و پزشک قانونی دو بار بدنش رو شکافت. عکسش هم که اومد رو نت. آدم زنده رو کالبدشکافی نمیکنن.

وحید درست میگه این حرفهایی که بعضی از هواداران میزنن جنبه‌ی روانی داره بیشتر

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 4 هفته قبل by Elnaz.

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26307 توسط kingmichael

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل - 13 سال 4 هفته قبل #26309 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!
حتی بعضیا با شنیدن خبر فوت مایکل خودکشی کردن!
مایکل هیچ وقت حاضر نمیشد چنین کاری با طرفداراش بکنه

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
Last edit: 13 سال 4 هفته قبل by کوچکترین طرفدار.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Reza

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.701 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا