Skip to main content

احتمال زنده بودن michael jackson!!!

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26475 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!

e r o s نوشته: خوبه این تاپیک طولانیه و شاید هرکسی فرصت خوندن پیدا نکنه و الا مخصوصا با جوابای وحید، زنده بودن مایکل به عام و خاص ثابت می‌شد!

جدی، من و اطلس که به اون فعلا هنوز معتقد نیستیم، تا در آینده ببینیم چی میشه!

وحید سبک یکی از مقامات تو جوابات می‌پیچونی!!

ای بابا به اون آقای مقام بگین از من تقلید نکنه دیگه! نمیخوام روشم خز شه! :))

جایی که فضا کوچیک باشه برای توضیح دادن، بهترین کار پیچوندنه!

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26496 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!
eros تو ببین من چی کشیییییییییییییییییدم!!!! :D ( شوخی کردم وحید به دل نگیر! :D )

خوب از اون جایی که eros معتقده که ما توانایی اینو داریم که ثابت کنیم مایکل زنده اس پس من طی یک حرکت ساختارشکنانه و خائنانه به محض درست شدن این لپ تاپ لعنتی ام به افشاگری های بیشتری دست خواهم زد، جوری که نه تنها اعتقادتون به روح راسخ تر بشه بلکه خود روح رو کنارتون احساس کنید! مثل من که الان مایکل کنار دستم نشسته!!!

فقط هم یه راه داره ! اون هم اینه که همه هواداران مایکل در این فضای مجازی دست به یکی کنید و منو مثل کاترین بانو بدزدید و دست و پامو ببندید و در مکان نامعلومی زندانی ام کنید تا جلوی این افشاگری ها گرفته بشه!! مرده باد خائن!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :D :D :D :D :D :D :D

به امید روزی که مسئله زنده بودن مایکل حل بشه و یه تاپیک جدید درست کنیم با این عنوان : " محل احتمالی اختفای مایکل!!!!!!" B-) یوهاهاهاهاها( با لحن شیطانی!!!)

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26635 توسط atlas
خوب! بذار ببینم از کجا میشه شروع کرد؟
راستش چون یه سری چیزای درهم برهم و طبقه بندی نشده اس پس من فقط یکی یکی شروع می کنم به گفتن و ممکنه که یه چیزایی مثلا راجع به دادگاه یا کالبدشکافی یا هرچی گفته بشه و بعدا اطلاعات بیشتری راجع بهش پیدا بشه و خوب من هرچی دم دستم بود رومی نویسم ( البته سعی می کنم که منسجم بشه ولی خیلی سخته!!!) طبقه بندی چیزایی که می خونید با خودتون!
توجه توجه: من فقط چیزایی که خوندم و دیدم رو می نویسم و نتیجه گیری و تئوری پردازی و ... نمی کنم.
مایکل جکسون 100% فوت شده ولی خوب یه نمه عجیب فوت شد! همین وهمین! ومن چون از چیزای عجیب خوشم میاد رفتم سراغش و الان هم فقط می نویسم تا نظر شما رو هم بدونم ! اینجا انواع تاپیک ها درمورد مایکل هست. فقط جای یه بازی پلیسی کم بود که من شروعش کردم. هیچ احتیاجی هم نیست که اینجا من (یا دیگران) رو قانع کنید که نه، اینا همش الکیه و مایکل مرده! ما همه میدونیم( حداقل من و وحید که میدونیم!!! :D ) . هرکس هر چیز جالب دیگری که پیدا کرد خواهشا بذاره چون این اطلاعات به وفور در اینترنت پخش شدده و کار من یا گفته من یا عقیده من نیست! همین.

1- خوب همون طور که می دونید جرمین مرگ برادرش رو در مرکز پزشکی UCLA اعلام می کنه هر چند همون طور که گفتم راه اصلی اعلام خبر مرگ توسط پزشک مربوط بیمارستان هست و نه هیچ کس دیگه ای! در واقع هیچ دکتری وهیچ پرستاری و هیچ کسی از این مرکز پزشکی چیزی راجع به مرگ مایکل نگفته! و خوب کل این ماجرا می تونست ضربه مهلکی به حیثیت حرفه ای اون دکتری که قرار بود خبر مرگ اعلام کنه(وکل بیمارستان) وارد کنه! توجه کنید که اون روز tomeh tomeh همراه جرمین بود اون هم در حالی که اون قبلا اخراج شده بود!!! چرا اون باید اونجا باشه؟ بعدا درموردش بیشتر میگم.
2- یه نگاه کلی به صحنه ضبط شده از خروج آمبولانس از خونه مایکل آدم رو به این فکر می اندازه که اولا صدای آژیر آمبولانس کو؟؟؟ کل مراحل خروج آمبولانس از خونه بیش از یک دقیقه طول می کشه که آدم حوصله اش سر میره از این کش اومدن ماجرا چون این آمبولانسه و باید شاهد سرعت عملش باشیم نه مکث های طولانی و دادن فرصت به تک پاپاراتزی حاضر در صحنه برای فیلم و عکس گرفتن با خیال راحت ( مطمئنی عکس گرفتی؟ بریم؟؟؟؟) جالبه که آمبولانس معلوم نیست به چه دلیلی در کمال آرامش واز عقب از خونه خارج میشه درصورتی که عکس هوایی گرفته شده از خونه نشون میده که می تونسته به راحتی و خیلی سریع تر دور بزنه و خارج بشه و اینکه اصولا این خونه در دیگه ای داره که عبور از اون به مراتب راحت تر بوده ولی مشکلش این بوده که در معرض دید عموم نبوده و خوب نمیشده عکس های درست و حسابی از آمبولانس گرفت! در ادامه نشون میده که بن آمبولانس رو دنبال می کنه و فیلم میگیره ولی ما هیچ وقت این فیلم رو نمیبینیم! و در اینجا توجه شما رو به خاطره نقل شده از Lou Ferrigno از مایکل در Good Day LA جلب می کنم:" یه بار مایکل یه مانکن از خودش رو توی یه آمبولانس قرار داد تا پاپاراتزی ها رو اغفال کنه!!!)
3- CNN اعلام میکنه که هنگام ورود مایکل به UCLA همه باید ساختمان رو ترک می کردن! چه اتفاقاتی افتاد وقتی مایکل داخل بود و همه بیرون بودن؟؟
Randy Taraborrellis عنوان کرده که مایکل همه کارمندان UCLAرو می شناخت و بارها به اونجا رفته بود و روابط خوبی با اونها داشت.
4- LAX Airpor: در لیست پروازها میبینیم که اونا تاخیر پرواز بخاطر "یک فرد خاص" درروز 25 ژوئن که حتما میدونید چه روزیه داشتن! در واقع تعدادی تاخیر پرواز بین 8 تا 9 صبح ثبت شده و یک پرواز کنسل در همون روز ساعت 7:56 صبح ثبت شده. همین طور در روز 27 ژوئن مردی در بلاگ زنده لری کینگ اداعا می کنه که :" من بطور قطع می دونم که او نمرده! 2ساعت بعد از مثلا مردن او یک ناحیه در LAX Airport بطور مخفیانه بسته شد برای پذیرایی از یک شخصی که ناشناخته باقی موند. تعداد زیادی بادیگارد و دیده بان دور تا دور کسی رواحاطه کرده بودند که در یک SUV سیاه رنگ قرار داشت که داشتن وارد منطقه بسته شده میبردنش . و در یک باد شخصی به مقصد نامعلومی(طبق گفته برج مراقبت) پرواز کرده. با اون میزان بدهی که جکسون داشت و با اون دادرسی ها یی که به زودی از راه می رسید، من هم در جایگاه اون همین کار رو انجام میدادم!"
چرا این شخص باید چنین دروغی بگه اونن هم دو روز بعد مرگ مایکل در زمانی که هیچ کدوم از این شایعات رواج پیدا نکرده بود؟ پس مایکل به بیمارستان رفت با فرودگاه؟ نظر جرمین رو که قبلا براتون گفتم!!! نظر شما چیه؟
جرمین همچنین توی مصاحبه اش درمورد نقشه ای که برای فرار مایکل بعد از دادگاه 2005 کشیده بوده میگه که در این فرودگاه دوستانی داره!!! و حالب ماجرا فقط و فقط لیست پروازهای روز 25ژوئن هست که به وضوح می تونید توش یه پرواز بدون ذکر مقصد ببینید که اگه بتونم عکسشو میذارم! من میگم کسی که یه بار نقشه فرار کشیده.....شاید... نه! نه بابا! فیلم هالیوودی که نیست!!! :D :D

خوب دیگه چون می خوام برم افتتاحیه المپیک رو ببینم تا همین جا رو داشته باشید و شب موقع خواب به این فکر کنید که : همه اعتراف می کنن که مراسم یادبود عالی برگزار شد و همه متعجبند! چرا که درمورد خانواده جکسون اصولا همیشه یه مشکلی اون وسط وجود داره!! ولی به هر حال.... خوب برگزار شد. یه ذره عجیب نیست که یه همچین مراسم یادبودی تنها در 12 روز تدارک دیده شده باشه؟ با دعوت ستاره هایی از هر جای دنیا و چیدمانها و موسیقی و برنامه ریزی و هزارتاچیز دیگه که به خوبی برنامه ریزی و اجرا شد! اما به هر حال.... ما تبریک میگیم!نه! یعنی تسلیت میگیم!!!

این خیلی نامردیه که من نمی تونم تصویر اضافه کنم! :( یه بار توی پیوست ها زدم ولی نیومد!!! چه جوری باید عکس گذاشت؟؟؟ :-?

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by atlas.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, e r o s, کوچکترین طرفدار

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26644 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک احتمال زنده بودن michael jackson!!!

چه جوری باید عکس گذاشت؟؟؟

پيوست 04.JPG يافت نشد

اگه روی افزودن فایل میزنی و عکس رو نیاورد، دقیقا زیر افزودن فایل رو بزن(یک میلی متر پایین تر!)
پيوست:
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, atlas

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26647 توسط atlas
سپاس فراوان وحیدجونی!! :x بذار بذارم ببینم میشه!!

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, e r o s, kingmichael

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26648 توسط atlas
واااااااااااای!!!! شد!!! :-bd :-P ~^o^~ :-)/:-) :x :)) :hug: :budbr: :clp: :clp2: :lighten: :hilrs: :jump: :bd: :guitar: :good: :D

لیست پروازهای ALX توی 25 ژوئن بودها!
چه حالی میده عکس گذاشتن!! من باید برم! باز با خبرا و عکسای جدید میام!! بای بای :x :*

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by atlas.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.201 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا