Resident Evil
13 سال 2 روز قبل #27974
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Resident Evil
اوه شما چقدر خشن شدین یهو!
علی منظور عمده من از س----ک""""س---- و مسائل اینجوری صرفا نمایش اینها تو بازی نیست. منظور من اینکه خیلی جا داره بیشتر به رابطه و پیوند بین کاراکترها بپردازه.
گاهی تو بازی پیش میاد آدم رسما دلش می خواد کاراکتر اصلی، کاراکتر زن رو ببوسه!
علی منظور عمده من از س----ک""""س---- و مسائل اینجوری صرفا نمایش اینها تو بازی نیست. منظور من اینکه خیلی جا داره بیشتر به رابطه و پیوند بین کاراکترها بپردازه.
گاهی تو بازی پیش میاد آدم رسما دلش می خواد کاراکتر اصلی، کاراکتر زن رو ببوسه!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 روز قبل - 13 سال 1 روز قبل #27995
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Resident Evil
آره خب اما در مورد بازی 5 صدق نمیکنه! اونجا دلت میخواد کرس سر شوا رو بکوبه به یه جایی! باور کن زیادم این حس دست میده!
گاهی بیهوا یه تیر بهش میزدم!
از شوخی گذشته، آره فکر درستیه بازی رو عمیق میکرد. تا جایی که یادمه روابط در رزیدنت ایول فقط بین جان و ایدا (که جان رو اصلا ندیدیم و با بازی کردن شمارههای 1 و 2 ازشون میفهمیم) و کرس و جیله، حتی لیان و کلر رابطهای براشون پیش نیومد. (کلر و کرس هم خواهرو برادرن.)
گاهی بیهوا یه تیر بهش میزدم!
از شوخی گذشته، آره فکر درستیه بازی رو عمیق میکرد. تا جایی که یادمه روابط در رزیدنت ایول فقط بین جان و ایدا (که جان رو اصلا ندیدیم و با بازی کردن شمارههای 1 و 2 ازشون میفهمیم) و کرس و جیله، حتی لیان و کلر رابطهای براشون پیش نیومد. (کلر و کرس هم خواهرو برادرن.)
Last edit: 13 سال 1 روز قبل by e r o s.
13 سال 1 روز قبل #27999
توسط پریا
پاسخ داده شده توسط پریا در تاپیک Resident Evil
حمید ! شدیدا باهات موافقم....اینا خشونت برشون داشته

من اون اندازه ای که از دیدن قیافه های مردم موقع بازی لذت می برم از خود بازی لذت نمی برم...
)
مخصوصا وقتی تو مهمونی های خانوادگی پسرا بازی می کنن و حسابی جوگیر میشن بعد در گوششون یه چیزی میگی و می افتن دنبالت که بزننت...بعد بابا و مامانا هم هی داد و فریاد می کنن...
من از اذیت کردن اونایی که غرق بازی کردنن نهایت لذتو می برم....و تو این زمینه فقط میشه پسرا رو اذیت کرد چون وقتی دخترا رو اذیت می کنی نگات هم نمی کنن و به کارشون ادامه میدن...حالا تو خودتو بکش 
GTA خیلی عالیه....یادمه بچه های کوچیک خانواده داشتن بازی می کردنو منو فرستادن که باهاشون حرف بزنم و مشغولشون کنم تا کمتر این بازی رو بکنن ( گویی والدین صحنه هایی را کشف کرده بودند
) ) منم رفتم باهاشون حرف بزنم ولی خودمم قاطیشون شدم 
خلاصه من با این بازی ها داستان دارم...ولی مدت زیاد بازی نمی کنم...هم وقتش نیست هم حوصلم سر میره...ولی اگه جمعی بازی کنیم محشره خیلی حال میده....
مثل بازی "تجربه" خود مایکلمون...یهو می بینی کل اهالی خونه پشت سرت دارن می رقصن و خونه رو هواست....خیلی هیجان انگیزه...

کلا اینجور بازی ها بهترن تا بازی های خشن......تاپیک فوق العاده ای بود....مرسی

من اون اندازه ای که از دیدن قیافه های مردم موقع بازی لذت می برم از خود بازی لذت نمی برم...

مخصوصا وقتی تو مهمونی های خانوادگی پسرا بازی می کنن و حسابی جوگیر میشن بعد در گوششون یه چیزی میگی و می افتن دنبالت که بزننت...بعد بابا و مامانا هم هی داد و فریاد می کنن...

GTA خیلی عالیه....یادمه بچه های کوچیک خانواده داشتن بازی می کردنو منو فرستادن که باهاشون حرف بزنم و مشغولشون کنم تا کمتر این بازی رو بکنن ( گویی والدین صحنه هایی را کشف کرده بودند

خلاصه من با این بازی ها داستان دارم...ولی مدت زیاد بازی نمی کنم...هم وقتش نیست هم حوصلم سر میره...ولی اگه جمعی بازی کنیم محشره خیلی حال میده....
مثل بازی "تجربه" خود مایکلمون...یهو می بینی کل اهالی خونه پشت سرت دارن می رقصن و خونه رو هواست....خیلی هیجان انگیزه...

کلا اینجور بازی ها بهترن تا بازی های خشن......تاپیک فوق العاده ای بود....مرسی
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 1 روز قبل #28006
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Resident Evil
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
12 سال 11 ماه قبل #28113
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک Resident Evil
اینا مال کیه؟!!؟! مال حمیده؟ چندسال طول کشید؟!
~

12 سال 11 ماه قبل #28115
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Resident Evil
من آرشیو ایولم کجا بود! مال یه فن رزیدنت ایوله که صفحه رزیدنت ایول تو فیسبوکش این عکس رو منتشر کرد.
زمان ایجاد صفحه: 1.797 ثانیه