Skip to main content

Resident Evil

بیشتر
13 سال 6 روز قبل - 13 سال 6 روز قبل #27661 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Resident Evil

e r o s نوشته:
متأسفانه با بالا رفتن سن و مشکلات، دیگه نتونستم مثل قبل به بازی‌های مورد علاقم رو بیارم. و متأسفانه فقط شماره یک و دو سایلنت هیل رو تونستم بازی کنم. اگه کسی کل شماره‌ها رو تموم کرده همین الآن تاپیکی به همین نام بزنه که خیلی سوال دارم!
دو بازی محبوب زندگی من رزیدنت ایول و سایلنت هیل هستن.

علی جان من تمام سایلنت هیل های 1و2و3و4 و نسخه psp به نام origin و سه شماره موبایلشو تموم کردم به قول بچه ها من سایلنت هیل رو بهتر از رامسر میشناسم!!! اگر سوالی داری بپرس...دیگه وقت نشد 5 رو تا آخر برم shatterd memories هم که بازسازی یک بود و هیچ فرقی نداشت و فقط این شماره جدید که برای کامپیوتر نیومده رو هم نرفتم...سوالی داری بپرس خوشحال میشم اگر راهنمایی از دستم بر بیاد تا بعدا یک تاپیک در این مورد این بازی شاهکار بزنم...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
پيوست:
Last edit: 13 سال 6 روز قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever, e r o s

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 روز قبل #27783 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک Resident Evil
من این تاپیک رو تازه دیدم! نمیدونم از کجا شروع کنم!
خوب رزیدنت ایول دقیقا همونطور که حمید گفت مثل مایکل هست توی دنیای موسیقی برای من!
من دقیقا زمانی شروع به بازی کردن رزیدنت ایول بودم که خوره ی بازی هایی مث teken یا streetfighter بودم. یه جوری تجربه ی زیادی توی این سبک ها نداشتم. (البته این قضیه مال خیلی وقت پیش ها نیست!)
اما با بازی کردن نسخه های 3 روح تازه ای دمیده شد در من! و من کلا شخصا عاشق بازی های ترسناکم و خوب این باعث شد که کلا مسیر خودمو پیدا کنم!
ایول رو 5 هم عید همین امسال تمومش کردم.. خیلی زیبا بود.. اما کلا من اصولا عادت دارم تمام بازی ها رو با کد تموم کنم و این قضیه باعث شد که این نسخه اوایلش یه کم کسل کننده باشه اما بعد از یه مدتی کشته شدن ربطی به کدها نداره و اونجاست که برام اوج ترس بود. مثل جایی که باید میرفتیم یه سری چیزهای باستانی رو مثل پازل جمع میکردیم و این قضیه توی اون باتلاق ها اتفاق میفتاد و برای یکی از تیکه ها باید از قایق خارج میشدیم و تمساح ها در کمین بودن! یا یه جایی که اون هیولاهای قرمز رنگ از قفس های شیشه ای شون بیرون میومدن... اما مرحله ی اخرش یکم ضعف داشت. کشتن وسکر خیلی راحت و بدون هیجان بود. با اون تصوری که ادم از وسکر داره باید کشتنش خیلی سخت تر باشه.
و یه قسمت که از این نسخه برام خیلی جالب بود قسمت اون کاخ و معبدهای باستانی بود. خیلی فوق العاده بود

کلا ایول 5 هم زیبا بود اما داستان ساده ای داشت... منم بینهایت منتظر 6 هستم.. امیدوارم از نظر ترس هیچ چیزی کم نداشته باشه...

راستی شایان تو همه ی نسخه های silent hill رو تموم کردی؟ خوش به حالت! من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم! البته فعلا توی بازی darkness 2 گیر کردم...

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 5 روز قبل #27790 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Resident Evil
وسکر آخر بازی ساده بود یاسمن؟! پس یا تو حالت آسون بازی کردی یا من خیلی خنگم! بابا از اون سخت تر می‌خوای؟

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 4 روز قبل #27853 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک Resident Evil
خب من با حالت عادی بازی کردم :D تازه رمزم فعال بود. خلاصه منظورم این بود که ایکاش یه جوری بهتر تموم میشد

mj for ever....

بیشتر
13 سال 3 روز قبل #27860 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Resident Evil
وسکر سختترین چیزی بود که من تو کل 5 نسخه اویل دیده بودم!

در ضمن یاسمن!!! چی می بینم؟ یه دختر رزیدنت اویل؟ یه دختر گیم؟ سایلنت هیل؟

من فکر می کنم زن رویاهام رو پیدا کردم :D

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 3 روز قبل #27862 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک Resident Evil
هیچ بازی با کد تقلب کیف نمیده ! اصلآ این مقوله کد باید جمع بشه . مسئولین رسیدگی کنن

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 3.584 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا