Resident Evil
13 سال 6 روز قبل - 13 سال 6 روز قبل #27621
توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک Resident Evil
خب قطعا سه عنوان اول بهتر بوده و جای بحث نداره!(برای من بهترین عنوان 2 بود) ولی اگه یه نگاه کلی داشته باشیم به سری اویل میشه دید که که از اولین نسخه این مجموعه سال ها گذشته و هرکدوم نسبت به قبلی پیشرفت هایی داشتن و اونچه واضحه این سری تبدیل به استانداردی در زمینه ترس شده و طرفدارای خیلی زیادی پیدا کرده و ولی این طرفدارا بعد از چهارمین عنوان به دو دسته تبدیل شدن!
یک دسته این عنوان رو پسندیدن و گفتن کار شینجی میکامی خیلی خوب و درست بوده و از این سری راضی بودند.(از جمله هیئت داورانی که در جاهای مختلف به این بازی جایزه دادن!)
ولی دسته دیگه طرفداران قدیمی بودن! این افراد کسایی هستن که که با گرایش بازی به سبک اکشن(مخاطب پسند تر!) و کم شدن حس تنهایی و البته معماها که در سه عنوان اول نقش پررنگی داشتن، مخالفت کردن!(هیئت داوران جشنواره E3!) البته این افراد نمیگن رزیدنت 4 بازی خوبی نبودا! نه! ولی بخاطر تغییر مسیری که به سری داده شده زیاد راضی نیستند!
همونطور که شایان گفت فرمول بدست اومده برای سری اویل بعد از اویل 4 بهمراه خیلی از مواردی که با این سری بیگانه بودن دست به دست هم داد تا در کنار هم در اویل 5 ضعیف ترین عنوان اصلی این سری رو رقم بزن!
مسئولین کپکام با یه شرایطی روبرو هستن و اونم اینکه دو دسته طرفدار جلوی خودشون میبینن(مثل الان برانکا و مکلین!). یک دسته هواداران قدیمی و یک دسته هم طرفداران تازه این سری که با اویل 4 به جمع هواداران پیوستن. و اینجاس که کارشون سخته و اونها هم تلاش خیلی زیادی بخرج دادن تا هردو گروه رو جذب کنن ولی تلاششون کافی نبود و در اویل 5 تقریبا هر دو گروه رو ناامید کردن! البته بیشتر هوادارای قدیمی رو!
ولی جالب اینه که از این شکست پند نمیگیرن! اونها سیاستشون رو تغییر نمیدن! با وجود عرضه چند فیلمو و انیمیشن و سری بازی های فرعی هنوز نتونستن به اوج برگردن! بخصوص این آپریشن راکون سیتی که واقعا افتضاح بود! جزو مضحک ترین بازی های زندگی من بود! هر ضعفی که فکر کنین توش بود! ضعف در صدا، گیم پلی، هوش مصنوعی و . . . !!(مخصوصا هوش مصنوعی که خنده دار بود!)
اویل 6 هم که 48 روز دیگه منتشر میشه باتوجه به اولین تریلری که ازش منتشر شد(من سایر تریلر هارو ندیدم) به وضوح نشون داد که کپکام درپی جبرانه! میدونه که باید دوگروه رو راضی کنه! اگه تریلر رو نگاه کنیم میبینیم دو بخش داره. که کاملا متفاوت هستن! بخش اول که نشون دهنده شخصیت تنها و و جوی مثل 3عنوان اول هست(برای جذب هواداران قدیمی) و بخش دوم کاملا اکشن هست(برای هواداران جدید) و خب این خودش تقریبا نشونه خوبیه ولی من بازهم به این کپکام خیلی امیدوار نیستم! آخه فکر کنم عادت کرده ضررهاشو در سایر بازی هایی که منتشر میکنه رو با سری رزیدنت اویل جبران کنه اونم به هر قیمتی!
به هرحال من هم امیدوارم این اویل 6 خوب از آب دربیاد...
یک دسته این عنوان رو پسندیدن و گفتن کار شینجی میکامی خیلی خوب و درست بوده و از این سری راضی بودند.(از جمله هیئت داورانی که در جاهای مختلف به این بازی جایزه دادن!)
ولی دسته دیگه طرفداران قدیمی بودن! این افراد کسایی هستن که که با گرایش بازی به سبک اکشن(مخاطب پسند تر!) و کم شدن حس تنهایی و البته معماها که در سه عنوان اول نقش پررنگی داشتن، مخالفت کردن!(هیئت داوران جشنواره E3!) البته این افراد نمیگن رزیدنت 4 بازی خوبی نبودا! نه! ولی بخاطر تغییر مسیری که به سری داده شده زیاد راضی نیستند!
همونطور که شایان گفت فرمول بدست اومده برای سری اویل بعد از اویل 4 بهمراه خیلی از مواردی که با این سری بیگانه بودن دست به دست هم داد تا در کنار هم در اویل 5 ضعیف ترین عنوان اصلی این سری رو رقم بزن!
مسئولین کپکام با یه شرایطی روبرو هستن و اونم اینکه دو دسته طرفدار جلوی خودشون میبینن(مثل الان برانکا و مکلین!). یک دسته هواداران قدیمی و یک دسته هم طرفداران تازه این سری که با اویل 4 به جمع هواداران پیوستن. و اینجاس که کارشون سخته و اونها هم تلاش خیلی زیادی بخرج دادن تا هردو گروه رو جذب کنن ولی تلاششون کافی نبود و در اویل 5 تقریبا هر دو گروه رو ناامید کردن! البته بیشتر هوادارای قدیمی رو!
ولی جالب اینه که از این شکست پند نمیگیرن! اونها سیاستشون رو تغییر نمیدن! با وجود عرضه چند فیلمو و انیمیشن و سری بازی های فرعی هنوز نتونستن به اوج برگردن! بخصوص این آپریشن راکون سیتی که واقعا افتضاح بود! جزو مضحک ترین بازی های زندگی من بود! هر ضعفی که فکر کنین توش بود! ضعف در صدا، گیم پلی، هوش مصنوعی و . . . !!(مخصوصا هوش مصنوعی که خنده دار بود!)
اویل 6 هم که 48 روز دیگه منتشر میشه باتوجه به اولین تریلری که ازش منتشر شد(من سایر تریلر هارو ندیدم) به وضوح نشون داد که کپکام درپی جبرانه! میدونه که باید دوگروه رو راضی کنه! اگه تریلر رو نگاه کنیم میبینیم دو بخش داره. که کاملا متفاوت هستن! بخش اول که نشون دهنده شخصیت تنها و و جوی مثل 3عنوان اول هست(برای جذب هواداران قدیمی) و بخش دوم کاملا اکشن هست(برای هواداران جدید) و خب این خودش تقریبا نشونه خوبیه ولی من بازهم به این کپکام خیلی امیدوار نیستم! آخه فکر کنم عادت کرده ضررهاشو در سایر بازی هایی که منتشر میکنه رو با سری رزیدنت اویل جبران کنه اونم به هر قیمتی!
به هرحال من هم امیدوارم این اویل 6 خوب از آب دربیاد...
Last edit: 13 سال 6 روز قبل by mahan.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 6 روز قبل - 13 سال 6 روز قبل #27627
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Resident Evil
من نمی دونم چرا این اویل 5 که می گید برام از همه جذاب تر بود، البته بعد از 2.
من هنوز دو رو دارم بازی می کنم تو موبایلم! خیلی حال میده!
ویژگی 5 اینکه شروعش طوفانی نیست، اما هر چی بازی جلو تر می ره جذاب تر می شه.
من فکر می کنم خیلی چیزها عمدی بوده تو این نسخه.
قول آخر 5، واقعا کشتنش ساده نیست!
اما به قول شما ضعفش یکم درین بود که حالت معما گونه 2 رو نداره.
دقت کردید وقتی به قسمت تایپ و سیو بازی می رسید انگار یه بار بزرگ از رو دوشتون برداشته می شه و نفس راحت می کشید وقتی اون صدای ملایم میاد؟
)
من هنوز دو رو دارم بازی می کنم تو موبایلم! خیلی حال میده!
ویژگی 5 اینکه شروعش طوفانی نیست، اما هر چی بازی جلو تر می ره جذاب تر می شه.
من فکر می کنم خیلی چیزها عمدی بوده تو این نسخه.
قول آخر 5، واقعا کشتنش ساده نیست!
اما به قول شما ضعفش یکم درین بود که حالت معما گونه 2 رو نداره.
دقت کردید وقتی به قسمت تایپ و سیو بازی می رسید انگار یه بار بزرگ از رو دوشتون برداشته می شه و نفس راحت می کشید وقتی اون صدای ملایم میاد؟

Last edit: 13 سال 6 روز قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam
13 سال 6 روز قبل #27634
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک Resident Evil
يكي ديگه از شاهكارهاي شينجي ميكامي همون اتاق هاي سيو بود با اهنگ ارامش بخشي كه شايد براي مدتي از دلهره ي بازيكن كم ميكرد.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 6 روز قبل - 13 سال 6 روز قبل #27639
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Resident Evil
همین الان به همه پیشنهاد میکنم اگه گیم پلی رزیدنت ایول 6 رو ندیدید، برید به یوتیوب و با کیفیت HD تماشا کنید.
همه چیز مشخصه. بعید نیست که تبدیل به زیباترین بازی زندگیتون بشه. C Virus چیزی بیشتر از زامبی اما با همون خصوصیات پدید آورده.
بازی مثل یک فیلم سینمایی شماره یکه.
یک انسجام به کل مشکلات پیش اومده داده طوریکه به تمامشون هدف ببخشه.
نمیدونم میخواد تبدیل به چی بشه! به لئون پرشها، تکنیکهای تیراندازی، استفاده از چاقو و فنون جدیدی اضافه شده که بعضی شو در فیلم دجنریشن دیدیم.
با عرضه بازی، یک هفته همه چیو تعویق میندازم و به عنوان مسافرت از خونه بیرون نمیرم. یک هفته مرخصی کامل! اینجا هم نمیام!!
متأسفانه با بالا رفتن سن و مشکلات، دیگه نتونستم مثل قبل به بازیهای مورد علاقم رو بیارم. و متأسفانه فقط شماره یک و دو سایلنت هیل رو تونستم بازی کنم. اگه کسی کل شمارهها رو تموم کرده همین الآن تاپیکی به همین نام بزنه که خیلی سوال دارم!
دو بازی محبوب زندگی من رزیدنت ایول و سایلنت هیل هستن.
همه چیز مشخصه. بعید نیست که تبدیل به زیباترین بازی زندگیتون بشه. C Virus چیزی بیشتر از زامبی اما با همون خصوصیات پدید آورده.
بازی مثل یک فیلم سینمایی شماره یکه.
یک انسجام به کل مشکلات پیش اومده داده طوریکه به تمامشون هدف ببخشه.
نمیدونم میخواد تبدیل به چی بشه! به لئون پرشها، تکنیکهای تیراندازی، استفاده از چاقو و فنون جدیدی اضافه شده که بعضی شو در فیلم دجنریشن دیدیم.
با عرضه بازی، یک هفته همه چیو تعویق میندازم و به عنوان مسافرت از خونه بیرون نمیرم. یک هفته مرخصی کامل! اینجا هم نمیام!!
متأسفانه با بالا رفتن سن و مشکلات، دیگه نتونستم مثل قبل به بازیهای مورد علاقم رو بیارم. و متأسفانه فقط شماره یک و دو سایلنت هیل رو تونستم بازی کنم. اگه کسی کل شمارهها رو تموم کرده همین الآن تاپیکی به همین نام بزنه که خیلی سوال دارم!
دو بازی محبوب زندگی من رزیدنت ایول و سایلنت هیل هستن.
Last edit: 13 سال 6 روز قبل by e r o s.
13 سال 6 روز قبل - 13 سال 6 روز قبل #27658
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک Resident Evil
امروز يه بازيه جديدي رو تو بازي هاي قديميم پيداكردم به اسم clock tower 3.جالبه كه ظاهرا اين بازي نسخه ي يك و دو نداره.اين بازي هم از اثار كاپكام هستش.به دوستاني كه عاشق بازي هاي معمايي سخت با محيط خشك هستن توصيه ميكنم اين بازي رو امتحان كنن. من خودم امروز امتحان كردم به نظرم خيلي خوب بود.بازيه بسيار پيچيده با سبك اويل 1.اين بازي براي PS2 در سال 2002 منتشر شده.گرافيك خوبي هم داره نسبت به زمان انتشارش.اينم عكسايي از بازي:
اين بازي داستانش در مورد دختريه به نام اليسا كه بعد از تصادف مادرش متوجه ميشه جون خودشم در خطره.ظاهرا چون اين دختر نمونه ي خوني منحصر به فردي داره بزاي همين شخصي دنبالشه تا دخلشو بياره.
اين بازي داستانش در مورد دختريه به نام اليسا كه بعد از تصادف مادرش متوجه ميشه جون خودشم در خطره.ظاهرا چون اين دختر نمونه ي خوني منحصر به فردي داره بزاي همين شخصي دنبالشه تا دخلشو بياره.
Last edit: 13 سال 6 روز قبل by Ehsan.
13 سال 6 روز قبل #27659
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Resident Evil
چرا احسان جان یک و دو داره من یک کتابچه راهنما داشتم خیلی سال پیش روی جلدش عکس clock tower بود و راهنمای بازی های 1 و 2 این سری بود...کلا شینجی میکامی یک نابغه بوده و هست بازی dino crisis هم از ابداعات بینظیره این مرد بود واقعا باید تحسینش کرد
زمان ایجاد صفحه: 4.195 ثانیه