- تشکرهای دریافت شده: 4
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
عزیزم شما داری همش میگی اگر " شاید " اگر نیبود " اگر میزاشن و دفاع از چیزی که هرگز اتفاق نیفتاده
بهتره واقع بین باشیم و از مسائلی که پیرامونمون اتفاق افتاده درس بگیریم
نمونش مایکل جکسون : شما داری یه دنیا از احتمالات و اما واگر ها رو برابر با کسی میکنی که به اثبات رسیده
i love you Michael forever .rest in peace MJ
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
Michael.love نوشته: ببین موسیقی با دین فرق میکنه.خیلی ها هستند که از پیامبرا و دین خوششون نمیاد ولی بیشتر مردم موسیقی رو دوست دارن.من فکر میکنم مایکل اگه یک سیاست مدار میشد و یا یک پیامبر نمیتونست دل مردم دنیا رو بدست بیاره. کوروش اگه در این دوران زندگی میکرد میتونست از مایکل خیلی محبوب تر و معروف تر بشه (البته اگه براش دروغ درست نمیکردن). اون زمان چون روزنامه ، رادیو ، تلویزیون ، اینترنت نبود نمیشد خیلی معروف شه.
عزیزم شما همش داری میگی اگر " شاید " اگر می بود " اگر میزاشتن "
حالا که نیومد و اونجوری نشد و نبایدم میشد و دفاع از چیزی که هرگز اتفاق نیفتاده دلیل نداره و فاقد ارزش و وقت گذاشتنه !!
بهتره واقع بین باشیم و از مسائلی که پیرامونمون اتفاق افتاده درس بگیریم
نمونش مایکل جکسون : شما داری یه دنیا از احتمالات و اما واگر ها رو برابر با کسی میکنی که به اثبات رسیده[/quote]
i love you Michael forever .rest in peace MJ
- تشکرهای دریافت شده: 306
خیلی مطمئنی Michael.love. هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته.دست من و تو نیست.
ok.حالا هم که مایکل نه فرشتست نه از نظر انسانیت مقامش از بقیه بالاتره. شاید بیشتر از بقیه خواننده ها از انسانیت بو برده باشه ولی نه از همه مردم.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
اروث جان خیلی خوب مثال زد.
محمد جان اصلا به گذشته کار ندارم. همین عصری که در آن زندگی میکنیم را میگم. اخلاق هر ملت و قومی با هم فرق می کنه. و مسلما معیار انسانیت هم برای آنها فرق می کنه. اما بزرگی و عظمت مایکل طوری بود که از زندانیها و قاتلین تا کودکانی که هنوز ۲ یا ۳ سال دارند شیفتهٔ رفتار او میشوند. این در حالی است که رسانهها و روزنامهها تمام سعی خودان را کردند تا او را در هم بشکنند. مطمئنا بزرگی این شخص از افرادی چون کورش بیشتر است. چون در ان زما کسی وجود ندشت که بخواد کورش را بد نام کند. در ضمن تاریخ را هم دربار می نوشت. پس این قدر راجب به ۲۵۰۰ سال پیش با اطمینان صحبت نکنید. چون حقیقت معلوم نیست کخ واقعا چه بوده آن زمان.
چیزی که کاملا معلومه اینه که با این همه قدرت رسانهها که هر چی بگن از نظر مردم وحی منزل است، یک انسانی به این مقام برسه کار مشکلی است. تازه نه فقط در کشور خودش بلکه در کشوری هایی که در آن خفقان است همانند چین، روسیه و ایران. به این میگن عظمت. این که در کیلومترها دور تر در ایران ما داریم دربارهٔ او صحبت می کنیم یعنی عظمت. فکر نمی کنم تعداد زیادی همانند مایکل تا به حال در این کرهٔ خاکی متولد شده باشند. در حال حاضر صنعت موسیقی به لطف رسانه ها و منتقدان به یکی از کثیف ترین شغلها تبدیل شده. به نظرت چه طور مایکل تاثیر نگرفت . همین طور تاثیر می زاره؟ بخاطر عشقش به موسیقی.
اما Michael.love مایکل یک فرشته نبود. مثل همهٔ ما پاک به دنیا آمد اما توانست و اراده داشت و همین طور عشق که توانست آن پاکی را حفظ کند. به نظرم هر انسانی می تواند اگر تنها به خودش و خدای خودش ایمان داشته باشد. همان طور که مایکل همیشه میگفت که تمام کارها را به خدا بسپار خودش درست میکند.
- تشکرهای دریافت شده: 383
مقام انسانیتو ما نمیتونیم تعیین کنیم! معلومه که فرشته هم نیست! مایکل جکسون واقعی و ملموسه و اینه که ارزش داره!
یه استاد پرنفوذ که دکتری تاریخ هم داشت گفت: "به تاریخ بیشتر از 500 سال هیچ اعتمادی نیست."
خیلی چیزا میخواستم بنویسم اما نوشتهی شهروزو خوندم و دیدم قبل از من نوشته شده! مرسی شهروز خیلی جامع نوشتی. حضور مایکل در رأس هرم این صنعت، یعنی معجزهای که کم از چیزهایی که از عیسی خوندیم نداره. فقط کافیه کمی در این صنعت نفوذ کنید.
دلایل زیادی داره که بشه ثابت کرد مایکل تکرار شدنی نیست اما به همین بسنده کن که یه بنیان گذار یه صنعت تکرار نمیشه بلکه ادامه داده میشه - همونطور که الویس نشد (چه برسه مایکل جکسون!).
- تشکرهای دریافت شده: 306
شهروز شاید مایکل معروفتر از کوروش باشه ولی کوروش از مایکل خیلی بهتره. در ضمن چیز هایی رو که در مورد کوروش نوشته شده رو فقط درباری ها ننوشتند نویسندگان یونانی هم هستند.تو تورات (کتاب تواریخ ، عزرا ، اشعیا و دانیال) و قرآن هم که در موردش مطالب زیادی هست.
من قبول دارم مایکل در موسیقی پاپ عظمت داره .ولی این که بیان بگن مایکل فرشته بود فلان بود اینو قبول ندارم. و بنظرم برای اخلاق هم الگو هایی که از مایکل خیلی بهتر باشن کم نیست.
EROS تو مایکل رو با مسیح مقایسه میکنی ؟! یعنی کسی که بتونه تو راس هرم موسیقی بره معجزه کرده ؟ این کار از زنده کردن مرده ها عجیبتره ؟!
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه