- تشکرهای دریافت شده: 306
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
من مایکلو کوچک نشون نمیدم شما چون دوست دارین افراط کنین فکر میکنین کوچیک جلوه دادنه.الان اگه بگم مایکل پسر خدا بود ، پیامبر بود ، فرشته بود خوشحال میشی ؟
الان واقعا نمیتونی نظرتو بنویسی ؟! در ضمن طرفدار واقعی با طرفدار افراطی فرق میکنه.طرفدار واقعی واقعیت ها رو میبینه ولی طرفداره افراطی خیلی دوست داره تا اون شخصی رو که ازش طرفداری میکنه رو بالاتر از چیزی که هست نشون بده.
در این شکی نیست که مایکل در موسیقی پاپ بزرگ بوده ولی من این رو اصلا قبول نمیکنم که در انسانیت و اخلاق مایکل از بقیه بهتره چون از این نظر خیلی ها هستند که از مایکل خیلی بالاترن.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
عزیز من اولا بنده هیچوقت نگفتم مایکل فرشتست ! ولی حالا باید بگم که هست!(نظر من)InvincibleMJ نوشته: این افراط نیست که بگی مایکل فرشته بود ؟!
من مایکلو کوچک نشون نمیدم شما چون دوست دارین افراط کنین فکر میکنین کوچیک جلوه دادنه.الان اگه بگم مایکل پسر خدا بود ، پیامبر بود ، فرشته بود خوشحال میشی ؟
الان واقعا نمیتونی نظرتو بنویسی ؟! در ضمن طرفدار واقعی با طرفدار افراطی فرق میکنه.طرفدار واقعی واقعیت ها رو میبینه ولی طرفداره افراطی خیلی دوست داره تا اون شخصی رو که ازش طرفداری میکنه رو بالاتر از چیزی که هست نشون بده.
در این شکی نیست که مایکل در موسیقی پاپ بزرگ بوده ولی من این رو اصلا قبول نمیکنم که در انسانیت و اخلاق مایکل از بقیه بهتره چون از این نظر خیلی ها هستند که از مایکل خیلی بالاترن.
من با گفتن حقایق خوشحال میشم و بس!شما حتی از مسائلی که پیرامونت اتفاق میافته شاید بی خبر باشی عزیزم
من از وقتیکه یادمه فن بودم و به این افتخار میکنم و خوب و بدو بخوبی از هم تشخیص میدم
ما داریم از کسی صحبت میکنیم که به شخصه راهی رو رفت که هیچ کسی نتونست بره و طرفداران از این بعد مایکلو بزرگ میبینن
مایکل چرا ارتیست هزاره شد در سال 2002؟ من از این بعد به مایکل نگاه میندازم که واقعا کارش و افتخاراتش با شکوه بودند!
چرا اسم مایکل در گینس به عنوان بیشترین ارتیست رکورد دار ثبت شده ؟
چرا بخاطر اعمال انسان دوستانش و کمکهای مادی و معنویش در کتاب گینس رکورد دار شده؟
چرا بارها و بارها که آخرین بارش که بصورت رسمی بود در staple center بری گوردی گفت : HE'S THE GREATEST EVER LIVED َ.من و امثال من با استناد به این افتخارات بزرگ این صحبتها رو مطرح میکنیم!!
این یه حقیقت تلخه که همه جا میکن : HE'S THE GREATEST EVER نیمه پر لیوان رو هم ببینید عزیز
i love you Michael forever .rest in peace MJ
- تشکرهای دریافت شده: 383
چه زمانی در تاریخ، مردم از شرق تا غرب، برای کوروش یا پیامبرها یا حتی فرشتهها میمردن؟
مایکل هم وطنشو دوست داشت و حتی تبدیل به نشان آمریکا شد، اما با این وجود تمام دنیا زیرپاش بود و دل همهی مردم دنیا رو بدست آورده بود. محمد، این سختترین کار زمینه.
انسانیت و اخلاق در هرجا برای هرکس در هر موقعیت معیارهایی داره؛ از پیامبرها گفتی، معیار ابراهیم زمانی که خواست خرخرهی پسرش رو ببره چی بود؟ اگه کسی در این عصر این حرکتو انجام بده چی فکر میکنی؟ پس معیارها بسته به مقام انسان تغییر میکنه و بالا و پایین گذاشتن کار ما نیست.
پس فقط باید به چیزای بدیهی نگاه کرد و من بدیهیترین چیز ممکنو تو سوالی که ازت پرسیدم عنوان کردم.
من بزرگ بودن مایکل در موسیقی پاپ رو قبول دارم. ولی اینکه شما بخواین مایکل رو غیر عادی بدونین یک کار کاملا اشتباهه.بنظر من مایکل فقط تو موسیقی پاپ و رقص از همه بالاتر بود. ولی هر کس یک نظری داره. خیلی ها هستند که مایکل رو از نظر اخلاق هم بالاتر از بقیه نشون میدن ولی بنظرم از این نظر بهتر از مایکل خیلی زیاده. مایکل تو تخصص خودش از بقیه بالاتر بود و من فکر میکنم بعدا امکانش زیاده که یک نفر بتونه تو موسیقی پاپ و رقص هم از مایکل جلو بزنه و معروف تر شه.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
EROS_LoveCrys نوشته: محمد جان، بحث نمیکنم، فقط سوالی میپرسم که تمام اونچه میخوام بگمو در خودش داره:
چه زمانی در تاریخ، مردم از شرق تا غرب، برای کوروش یا پیامبرها یا حتی فرشتهها میمردن؟
مایکل هم وطنشو دوست داشت و حتی تبدیل به نشان آمریکا شد، اما با این وجود تمام دنیا زیرپاش بود و دل همهی مردم دنیا رو بدست آورده بود. محمد، این سختترین کار زمینه.
انسانیت و اخلاق در هرجا برای هرکس در هر موقعیت معیارهایی داره؛ از پیامبرها گفتی، معیار ابراهیم زمانی که خواست خرخرهی پسرش رو ببره چی بود؟ اگه کسی در این عصر این حرکتو انجام بده چی فکر میکنی؟ پس معیارها بسته به مقام انسان تغییر میکنه و بالا و پایین گذاشتن کار ما نیست.
پس فقط باید به چیزای بدیهی نگاه کرد و من بدیهیترین چیز ممکنو تو سوالی که ازت پرسیدم عنوان کردم.
ببین موسیقی با دین فرق میکنه.خیلی ها هستند که از پیامبرا و دین خوششون نمیاد ولی بیشتر مردم موسیقی رو دوست دارن.من فکر میکنم مایکل اگه یک سیاست مدار میشد و یا یک پیامبر نمیتونست دل مردم دنیا رو بدست بیاره. کوروش اگه در این دوران زندگی میکرد میتونست از مایکل خیلی محبوب تر و معروف تر بشه (البته اگه براش دروغ درست نمیکردن). اون زمان چون روزنامه ، رادیو ، تلویزیون ، اینترنت نبود نمیشد خیلی معروف شه.
نیچه
همین اندازه که خودتونو MJ FAN معرفی میکنین و هنوز نمیدونین چه راهی رو رفت " همنو بهتره که اصلا چیزی نگم
و اینکه شاید زمانی به قول شما یک نفر اومد و تونست رکوردهای مایکلو بشکونه" این اندازه با قاطعیت نگین که حتما کسی می یاد و از مایکل جلو میزنه " هر وقت اون کس اومد اون موقع تازه میتونیم باهم در موردش بحث کنیم و مطمئنم که چنین روزی نمیرسه چون قرار نیست کسی ازش جلو بزنه "
تا امروز نیومده و نخواهد آمد
LONG LIVE THE KING
i love you Michael forever .rest in peace MJ