Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25640 توسط Hamid
2 تا موضوع که گفته نشده
یکی تصاویر جدید شروع شبآهنگ که با تصویری از مایکل شروع میشه!

و موضوع دوم کارتون فوق العاده عصر یخبندان یا Ice Age قسمت 4، توش مونواک داره

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, saeed

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25983 توسط saeed
پاسخ داده شده توسط saeed در تاپیک همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
بچه ها نمیدونم برنامه پاپ اپ ویدیو رو از شبکه من و تو دیدید یا نه این برنامه اختصاص داره به بهترین اهنگها در موضوعات مختلف مثلا قسمت اولش درباره بهترین اهنگهای تابستانه بود وقسمت دومش درباره بهترین اهنگهای عاشقانه وبا کمال وقاحت اسمی از مایکل تو این برنامه نمیاد انگار که مایکل اصلا اهنگ عاشقانه نداشته و مثلا اهنگ Teenage Dream از Katy Perry رو عاشقانه تر از You Are Not Alone میدونه به نظرم این واقعا بی انصافیه. خیلی جالبه که اسم برنامه pop up video باشه واسمی از king of pop نباشه بخوای از راک و دهه هشتاد و دهه نود بگی و مایکل نباشه البته این یکی ها هنوز پخش نشده. ببینیم این پنج شنبه که میخواد از دهه نود بگه اهنگی از مایکل هست یا نه و اگه نباشه معلوم میشه شبکه من و تو هم یه چیزیش میشه

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25989 توسط Jasmine Jackson-mjforever
بله دقیقا. شبکه ی منوتو کلا در زمینه ی مایکل کمکاری کرده. فعالیت های این شبکه در زمینه ی موسیقی و مایکل به جز ویژه برنامه ی موزیک توی روز تولد مایکل خیلی کم هست.
خیلی از کنسرت ها و مستندها در مورد queen. barry manilow و...هست و تاحلا ندیدم در مورد مایکل چیزی باشه... برام خیلی عجیبه!!!

mj for ever....

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #26056 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
توی برنامه pop-up video شبکه من و تو که این هفته درباره بهترین موزیک ویدئو های دهه 90 بود آهنگ Black or White هم نمایش داده شد . البته من ندیدم اگر اهنگ دیگه ای هم از مایکل بوده ! فکر میکنم همین یکی بود . یکی از توضیحاتی که درباره این ویدئو داد این بود که 4 دقیقه از ویدئوی اصلی بخاطر مضمون نامطلوبش حذف شده !!! انگار که حذف شده که شده و به زباله دان تاریخ پیوسته !
یک آهنگ هم نشون داد از Mase , Diddy Piff که بعد از مرگ B.I.G منتشر شده بود و از این خواننده هم توی اهنگ استفاده کرده بودن . عجیب این که توی یکی از توضیحاتش نوشت که B.I.G تنها خواننده ایه که بعد از مرگش 2 تا از آهنگهاش منتشر میشن !!!

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #26060 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
نسیم نوشت تنها خواننده ای "بوده تا اون زمان" که 2 تا آهنگ بعد از مرگش منتشر شده. یا یه همچین جمله ای!
در مورد ویدئوی Black Or White هم من فکر نمی کنم چیز بدی گفته باشه. حقیقت این بوده که به دلیل مضمون نامناسب و اعتراض خانواده ها حذف شده

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Iman

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #26069 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای

Nasim نوشته: یک آهنگ هم نشون داد از Mase , Diddy Piff که بعد از مرگ B.I.G منتشر شده بود و از این خواننده هم توی اهنگ استفاده کرده بودن . عجیب این که توی یکی از توضیحاتش نوشت که B.I.G تنها خواننده ایه که بعد از مرگش 2 تا از آهنگهاش منتشر میشن !!!

چالبه نسیم گفتن دو تا آهنگ؟؟بعد از مرگش 3 تا آلبوم از آهنگ های منتشر نشده اش اومد!!دو تاآهنگ گفتن؟ :)) :mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.924 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا