Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21572 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
من خودم تو این برنامه توهینی به مایکل ندیدم به جز همون تیکه ای که رضا گفت.ولی خردادیان یه جایی هم گفت که روح مایک بعد از مرگش رفته به ایران.برای من که تا دو 3 سال پیش فکر میکردم هوادار مایکل تو ایران چندان زیاد نیست این برنامه و رقصای مایکلیش حالا تا چه حد اماتور برام جذابه.خب یادمه قبلا شبکه ی pmc چه توهین های وقیحی به مایکل میکرد.برنامه های تفریحیش که از یاد دوستان نرفته.حالا باید pmc رو هم تحریم کنیم؟بالاخره بعضی از برنامه ها تو هر کانالی مخاطب داره حتی اگه مخاطبش مخالف 100% شبکه باشه.راستی ظاهرا pmc بعدا هم عذر خواهی کرده بود.ولی ایا این عذر خواهی به سمع و نظر ببینندگانی که اون برنامه های مسخره رو قبل از مرگ مایکل دیدن رسید؟همه ی اون برنامه ها تو حافظشون موند تا یه روز بگن بینیه مایکل اینطوریه.یه روز بگن اره وقتی داشت لیزا ماری رو میبوسید انگار مادر بزرگشو میبوسه.خب براش جذابیتی نداره.اخه زن شده.من همه ی اینا رو شنیدم دوستان.حالا ایا حرف خردادیان در مقابل اینها توهین حساب میشه؟البته من از توهینی که حمید بهش اشاره کرده اطلاع دقیقی ندارما.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21573 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
خب حالا ما هم نگاه نکنیم فایده ای نداره به هر حال ما میدونیم مایکل اونی نیست که اینا ازش میگن اما بقیه که طرفداره مایکل نیستن که اینو نمیدونن و نگاه هم که می کنن چه فرقی داره ؟! اونا بی اگاهی نگاه می کنن ما بااگاهی (مثه اخبار که نگاه می کنیمو می دونیم خیلیاشم دورغه ;)) )
کسی می دونه چجوری میشه با این میثم ارتباط برقرار کرد؟
الناز نداری فیسبوکشو؟ یا ای دی چیزی؟ من به این دوستم بدم میخواد روی همه رو کم کنه :D

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Farnaz.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21579 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
مسئله اینکه اگر پی ام سی یا هر جا توهینی هم کرد ، به عمد صورت نگرفته . یا برنامه خارجی بوده و ترجمه شده ، و یا آگاهی نداشتن و خیلی زود هم قبول کردن به اشتباه .
این شبکه از طرف مدیر اصلیش به مایکل توهین کرده ، و نه تنها بعد از اعتراض قبول به اشتباه نکرده ، بلکه استمرار هم ورزیده .

من با حرف الناز کاملا مخالفم که این برنامه یه سری امید و آرزو برای یه عده جوون درست کرده !
من بهت اطمینان می دم اگر برنامه پ * و * ر * ن * ! درست می کرد مخاطب بیشتری جذب می کرد ! اصلا خود من یکی از بیننده هاش می شدم ! :D
با احترام به همه کسایی که تو اون برنامه شرکت می کنن ، هیچ کدوم در نیم حد یه ستاره هم نیستند ! و نخواهند بود !
چرا ؟
چون اصولا یه آدم حرفه ای یا ذاتا ستاره تو برنامه در این سطح شرکت نمی کنه .

مشکل من فقط بی احترامی به مایکل نیست . مشکل من نادانیه !
اگر تو منو تو به مایکل بی احترامی هم می شه یا از روی شوخی یا از روی داناییه ! و اتفاقا زود هم متوجه می شن .

این کانال درش نادانی حکم فرماست !

ما شایسته برنامه های سطح بالا هستیم .
به خاطر اینکه گوگوش همیشه گوگوشه اما خردادیان خردادیان .
آرزومه که به این نتیجه برسیم .
حداقل ما که از قدرت درک و تعلیم های مایکل بهره مند شدیم .

اصلا هم بحث من بحث دیدن و ندیدن نیست . فرقی نمی کنه ببینید یا نبینید . من دنبال دریچه ای برای باز کردن این بحث می گشتم .
منو شما نماینده های مایکل هستیم . روشن کردن وظیفه ماست .

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21586 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
همین که مردم از هر سن و طبقه پامیشن میرن آنتالیا و غیره یعنی اینکه انگیزه‌ و امید این کارو دارن.
در مورد شبکه بحثی ندارم. وقتی مدیرش آدم بی‌منطقی باشه وضع از این بهتر نمیشه. با یه ذره صحبت با مدیراش تو فیسبوک میشه فهمید علم این کارو ندارن. خردادیان هم شخصیت خیلی خاصی نیست، ولی اون حرفی که رضا میگه توهین قلمداد نمیشه. یه حرف جلفی بوده برای خودشیرینی یا اینکه به اون طرف خواسته حالی بده.

این مسابقه‌ی رقص مخاطب خودش رو داره که حتما خیلی بیشتر از مخاطبِ اون برنامه‌ی میزگردشونه که توش به مایکل توهین کردن. چون میتونن چند دقیقه بشینن دور خانواده به چیزی هم فکر نکنن کمی فقط تفریح کنن. بیننده دیگه به بقیه‌ی چیزا و مدیریت شبکه فکر نمیکنه. تازه فقط همین برنامه‌ی رقص واسه ایرانی‌ها هست اگه 10 تا بود خوب بهترینش رو انتخاب میکردن. ولی الان من و تو پربیننده‌ترین شبکه تو ایرانه و باید از اون برنامه‌ی جلف تو منوتوپلاس پرهیز میکردن واقعا زشت بود.

فرناز جون من فیسبوک میثم رو از کجا بیارم اصلا من نمی‌شناسمش :))

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21587 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
من درمورد اون قسمت که به مایکل توهین کرده صحبت نمیکنم
من دارم برنامه رو میگم و با بحث توهین کاری ندارم (البته تو این پست)
ولی اگه این برنامه نبود به قول یکی از همین رقصنده ها
"ما کسایی بودیم که برای خودمون تو خونه میرقصیدیم بدون اینکه دیده بشیم"

هر چند سطح این برنامه خیلی پایینه و اون رقصنده ها جای دیگه ای برای اثبات خودشون ندارن
و این برنامه (هرچند سطحی) باعث میشه اونا بیشتر تلاش کنن و مسلما اگه برنامه سطح بالاتری بود اونا عمرا تو این برنامه شرکت میکردن
مثلا رقص های اول برنامه با آخر قابل مقایسه نیست
معلومه که وقتی یه برنامه رقص ایرانی بیشتر نیست سطحش میاد پایین حالا اگه سه چهار تا بود خوب سطح مسابقات هم میرفت بالا

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21607 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
"این کانال درش نادانی حکم فرماست ! "
باز هم تو نادانی مطلق دانش پیدا میشه!!!

باز این کانال محیطی رو به وجود آورد تا کاری رو که اینجا نمیشه انجام داد رو با جمع شدن توی یک جای دیگه انجام بدن و این قابل تحسینه...

الناز جان من کی گفتم توهینه !!! من فقط گفتم حرفی که راجع به مایکل زده این بوده همین

علم و دانش همان قدرت است ...

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.006 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا