Skip to main content

نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #10912 توسط FeanoR
مایکل یک چیزی بیشتر از طرفدار بارنوم بوده چون کتاب بارنوم رو میگه برای من مثل انجیل هستش پس یکم بیشتر از طرفدار بودن هستش من اگه انجیل رو قبول دارم حضرت عیسی رو چی قبول دارم؟آیا مایکل هم همین قصد رو داشته؟

نه نگاه کنین ما یک اشتباه میکنیم اینکه میخوایم همه اون نماد ها رو بگیم فلان صفت مایکل هستش مثلا سگ رو میخوایم ثابت کنیم نشانه پادشاهی مایکل هستش و خیلی چیز های دیگه مایکل جایگاه خودش رو تو این کاور مشخص کرده درسته

ناپلئون و ویکتوریا هیچکدومشون دیکتاتور نبودن ولی دوست داشتن دیکتاتور باشن ما به اینش کاری نداریم ولی حکومت پر شکوه و پر از قدرت و اینکه در آخر هر دوشون مورد غضب مردم کشور خودشون قرار گرفتن ولی اونها کشور خودشون رو خیلی دوست داشتن و همه چی رو برای اونها میخواستن حتی ویکتوریا فکر کنم اولین و آخرین ملکه هستش که خودش میره جنگ و میجنگه این از شباهت

من نگفتم میخواد نطق کلینتون رو تبلیغ کنه من گفتم یک نوع دفاعی جلوش میکنه تو ویدئو Earth Song هم اگه ببینی مایکل یک تیکه از این نظم نوین رو نشون میده آیا انقلاب صنعتی فرقی داره با نظم نوین خب آره فرق داره ولی در بیشتر صنعتی شدن جهان همش یکی هستش و نظم نوین تمام خصوصیت های انقلاب صنعتی داره ولی انقلاب صنعتی همه صفت های نظم نوین رو نداره پس انقلاب صنعتی زیر مجموعه ای از نظم نوین هستش درسته و مایکل از همه این نماد ها برای آینده استفاده کرده نه برای گذشته پس اگه هم منظورش انقلاب صنعتی هست ما نظم نوین در نظرش میگیریم

مایکل خیلی نماد گرا هستش ولی هر گردی که گردو نیست یعنی منم خیلی نماد گرا هستم ولی فراماسون نیستم و هر چی دیگه نماد گرایی درسته یکی از صفت های فراماسون ها هستش ولی آدم بده صفت های خوبه بقیه رو بگیره و این هیچ ربطی به فراماسونری نداره خب(البته نشون دادن فراماسون بودن مایکل کاری نداره البته برای کسایی که تازه واردن ولی خب همه میدونیم سر این مسائل ابتدایی نباید بحث کرد چون مایکل فراماسون نبوده و همه هم اینو میدونیم و بحثش مسخره هستش)

و تو بحث نماد گرایی(فکر کنم کسی درسش رو نخونده اینجا)یک اصلی هستش اینم اینکه مثلا من از فلان نماد استفاده میکنم منظورم نیست که اون نماد منم مثل اینکه ما بگیم این سگ نماد خود مایکل هستش و خود مایکل هستش نه این درست نیستش درستش اینه که این نماد چه خصلت هایی داره من اون منظورم هستش مثلا صلیب شکسته منظورم نیستش که صلیب شکسته منم نه منظور اینکه صلیب شکسته یعنی فلان من اون منظورم هستش حالا شاید به خود من ربطی نداشته باشه که دارم از اون نماد استفاده میکنم حتما به خودم ربط داره نه شاید من از اون نماد خوشم میاد یا بهش اعتقاد دارم

نگاه تو ویدئو Ghost مایکل میمیره و همه ناراحت میشن و تازه اونجا قدرش رو میدونن و میگن ای کاش میبودش درسته و دوباره میادش و وقتی میادش همه قدرش رو درست میدونن و دیگه نمیخوان اون رو نابود کنن و مایکل اونجا میشه راهنمایه همه یعنی دیگه به پیام هاش توجه میکنن درسته حالا همینو بیار تو دنیای واقعی اگه مایکل همینطوری چند سال دیگه ادامه میداد طرفدار های خودش و بقیه مردم نابودش نمیکردن ولی اگه چند وقته دیگه بیادش آیا قدرش رو نمیدونن تو خودت بیشتر قدرش رو نمیدونی یا مردم جهان بیشتر قدرش رو نمیدونن؟

اون چشم ها تو بزرگترین اجرا های سیرک و نمایش و شعبده بازی معروف شده و تو بیشتر کاور ها هستش این نشون دهنده این هست که گرداننده این سیرک صاحب اون چشم ها هستش

درسته اون دو تا تونل تونل وحشت هستن نه به معنی شهر بازی نه بلکه به معنی اینکه ما باید از اون تونل ها و چیز هایی که تو اون تونل ها هست بترسیم و چیزهایی که میره تو اون تونل ها ترسناک میشه

درسته TII میخواسته پیامی رو بگه ولی شاید از اول قرار بوده TII به همین صورت باشه

سریال خاطرات یک خون آشام رو کسایی که دیدن معنی این حرف مو میفهمن جایی که کلاوس میاد و به شکل آلاریک هستش اونجا تنها کسی که میتونه کلاوس رو بکشه کی هستش معلومه بانی تنها کسی که میتونه کلاوس رو بکشه بانی هستش ولی اگه از تمام قدرتش استفاده کنه خودش هم میمیره پس دیمن چیکار میکنه به هیچکس نمیگه که میخواد چیکار کنه حتی تماشا چیا رو شکه میکنه برای اینکه اون کارش طبیعی بشه چیکار میکنه به کسی نمیگه و به بانی میگه یک کاری بکن که بقیه فکر کردن تو در نبرد با کلاوس میمیری تا همه باور کنن و بانی بشه سلاح مخفی درسته

خواهشن کسایی که این سریال رو دیدن بیان در مورد این تیکه آخر که به مایکل ربط دادم نظر بدین
حالا این رو به مایکل ربطش یدین خیلی راحت میشه فهمید قضیه چیه درسته

البته بازم میگم همه حرف های من کاملا درست نیست من خیلی از حرف ها رو برای به تکاپو انداختن ذهن ها هستش و وقتی ادامه اون مطالب رو بزارم شاید همه چی عوض شدش و خیلی از حرف های خودم رو تکذیب کنم پس قشنگ فکر کنین

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #11017 توسط Nikolay

1.نام "مایکل جکسون" در بالای چشماش اینطور به نظر میاد که قصد داره همه چیز رو بپوشونه. از مرکز کاملا به تصویر تسلط داره. چشم ها و ابرو ها و موی افتاده از پیشونیش و پوست قهوه ای ، کاملا برای تسلط ساخته شدن.

2. پری ها ظاهرا برای اینکه تاجی رو بر سر میمون بزارن اینجا ظاهر شدن. این میمون ، شمپانزه مایکل ، بابلز هست.
3. در سمت راست حیوانات مختلفی گروه بندی شدن: یک طاووس ، که ظاهر پر زرق و برق داره و یک فیل همراه با عدد 9 (که بعد از عدد 7 مهم ترین عدد در عددشناسی است) ، یک کرگدن ، گراز دریایی و غیره.

4.در کنار چشمان مایکل دو صورت دلقک با کلاه هست. هر دوشون سیرک و همچنین تئاتر رو بیان میکنن و نشون میده اونا در یک تئاتر برجسته نمایش کلاسیک رو انجام میدن. یکی گریان و دیگری خندان.

5. دو فرشته موزیکال که بصورت بچه هستند در هر دو طرف ستاره خوش اقبالی قرار دارند که صدا و موسیقی را اعلام میکنن.

6. فرشته های بیشتری در سمت چپ تصویر ظاهر شدند. این بار فرشته و کودکان کوچک در ماهی به سبک چرخه زندگی هستن.

7.یک راهی که شبیه به "ترن ارواح" یا "راه پر پیچ و خم وحشت" هست دیده میشه. در یکی از ماشین ها دوباره بابلز ، یک موش که میتونه "بن" باشه و یک فیل دیده میشه. این ورودیه عبور از یک راه با ماجرا های زیاد رو نشون میده.
8. در سمت چپ یک دست نیمه باز دیده میشه ، که دست مایکل جکسونه به دلیل اینکه به سه انگشت ، باند بسته شده.در کف دست یک کودک سیاه پوست دیده میشه که جمجمه "مرد فیلی" دستشه (شاید منظور جوزف مریک باشه که به مرد فیلی معروف بود) که شاید قصد خریدشو داشت ولی نتونست. در روی کف دست نقشه جهان دیده میشه که مایکل جکسون رو به عنوان یک ستاره جهانی شرح میده. در مچ عدد 7 نشان داده شده که از مهمترین اعداد در عددشناسی است.
9.در پایین تصویر یک تسمه بینهایت مانند دیده میشه که مجاور جهان قرار داره. در کف تعداد زیادی سمبل که خطرات رو به شکل هفت تیر ، پیشرفت های فن آوری مانند راکت ها و اسرار علم اتم و زنجیره ای از ذرات نشان میده.

10.در اینور تصویر بارنوم ، سازنده معروفترین سیرک ، دیده میشه . در برگردان یقه مجسمه بارنوم عدد 1998 سنجاق زده شده که اگه ما 1+9+9+8 کنیم عدد 27 بدست میاد (عدد هفت عددی مثبت در عددشناسی است) و اگه 2 رو با 7 جمع کنیم عدد 9 بدست میاد (یک عدد مثبت دیگه).
11. در خروجی "ترن ارواح" یا "دالان" ، از زمان پایان داستان همه چیز تغییر کرده. بابلز ناپدید شده و بجای اون مایکل به عنوان یک کودک ستاره نشسته ، پشت اون اسکلت مرد فیلی (مایکل در یک قسمت از موزیک ویدئو Leave Me Alone با اسکلت مرد فیلی میرقصید) و پشتش مکالی کالکین دوست خوشحال مایکل قرار داره و در آخر یک اسکلت دیگه دیده میشه.

12. یک چشم یونانی در بالای خروجی دالان پرپیچ و خم دیده میشه. این سمبل حفاظت خداست که همه چیز رو میبینه و همه اعمال رو زیر نظر داره.

این عکس هم که اصلش اینه

راستی بچه ها این جا هم برین در مورد چیزای عجیبی بحث کردن:
www.michaeljacksonhoaxforum.com/phpbb2/v...pic.php?f=72&t=16085

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid, Nasim, kingmichael

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #22754 توسط Daniyal
این عکس خلاصه ی تمام اون چیزیه که بچه ها تا حالا مورد بررسی قرار داده بودن ترجمش با خود دوستان.
پيوست:
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Daniyal.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #22757 توسط FeanoR
خب قرار نیست همش درست باشه

کاور آرت دنجروس یک حالت قرینگی داره یعنی هر قسمت رو نمیشه به تنهایی معنی کرد باید اون رو با نیمه اونطرفی مقایسه کرد تا معنی ش در بیاد دقت کنین اگه کاور آرت رو به دو نیم تقسیم کنیم سمت راست و سمت چپ بعد هر چی که یک طرف کاور آرت هست اون طرف ش قرینه ش هست و باید با هم مقایسه بشه و معنی بشه البته به غیر

حالا بیاین دوباره همه چیز رو بررسی کنیم شاید به نتیجه های جالب تری رسیدیم

فقط خواهشا همه شرکت کنن و کسی نباشه که نیاد و نظر شو نگه همه بیاین یک چیزی بگین همه شرکت کنین
[IMG
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #22765 توسط Jasmine Jackson-mjforever
من کاملا موافقم که این بحث رو ادامه بدیم
همین الان نشستم و تمام تاپیک رو بادقت خوندم.
به نظر من مایکل میخواد یه حقیقتی رو بگه. اگر بخوایم در نظر بگیریم که این کاور نشون دهنده ی یک چرخه ی زندگی. همراه با قوانین و اسرارش هست و مایکل هم که درصدر این چرخه وجود داره. مایکل میخواد یه چیزی رو مثل مسیح بگه. مسیح گفته: هر کسی میتونه یک پیامبر باشه. و اگر تابع دین باشیم میتونیم درک کنیم که مایکل خودش رو یک پیامبر میدونسته. البته نباید با دید بد به این قضیه نگاه کرد. چون که در طول تاریخ صدها ادم بودن که به خاطر یه سری از اشکالاتشون نتونستن مثل بقیه خودشون رو یه پیامبر جا بزنن! به نظر من مایکل میخواد در اخر نتیجه گیری این اشکال این مفهوم رو برسونه که ادم بزرگی هست. اهداف بزرگی برای جهان داره. شکست نمیخوره و به بقاش ادامه میده. و افرادی که اونو دست کم گرفتن در اشتباهن! که دقیقا با گوست جور در میاد. و یه سری چیزهایی که از زمان انتشار البوم و ماجراهاش به دست میاد اینه که مایکل به خوبی میدونسته که چگونه می میره. اما در عین حال برمیگرده.
یادم میاد که خونده بودم لیزا ماری در مورد پیشگویی مایکل گفته بود که مایکل میدونست که به علت مرگ پدر لیزا ماری یعنی الویس پریسلی کشته میشه.
یعنی این که مایکل از ماجرای مرگ خودش به خوبی خبر داشت! همچنین گفته شده که الویس پریسلی معتاد بوده به مواد کاهنده و از این جور چیزا!
همچنین محاسباتی که وحید انجام داد قضیه رو به خوبی می رسونه... که دقیق ترش محاسباتیه که در لینکی وجود داشت که یکی از دوستان در صفحه های قبل گذاشته بود. که من میگم بهتره روی این لینک خیلی خوب دقت کنیم!: www.michaeljacksonhoaxforum.com/phpbb2/v...pic.php?f=72&t=16085
حالا بمی گردیم به یه سری از شواهد. گفته میشه که تابوت خالی بوده. همچنین در تابوت مایکل باز نشده. خیلی از شواهد دیگه نشون میدن که بدن مایکل اصلا تو فارست لان نیست!!!! و کلی چیز دیگه.
نواری که موری با ایفونش ضبط کرده بود رو یادتون میاد؟ صحبت هایی که مایکل از هدفش میکرد. پس مایکل اساسا به خودش اعتماد داشت. و میدونست که چیزی از یک پیامبر کم نداره. که مسلما همین طوره
دقیقه های اول مونواک رو که یادتون میاد. مایکل توی دقیقه های اول زمینه رو برای درک مردم اماده کرد و وقتی داستان اصلی شروع شد به راحتی می شد فهمید که مایکل انسان بزرگی و.....
و مطمئنم که در کاور دنجرس چیزهای زیادی هست که مطالب دیگه رو باز میکنه و مرگ مایکل رو توضیح میده. شاید این یه بازی مثل این سیرک باشه!! مایکل مثل این سیرک همه رو فریب داده ولی میاد و اهداشو براورده میکنه!
دوست دارم که همه بیان و نظرشون رو بگن

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #22773 توسط FeanoR
این طراح ش خیلی معروفه که تو این فیلم آلیس در سرزمین عجایب هم توی fantsic art هستش

حالا این طراح مایکل اومده ازش برای اینکار استفاده کرده حالا چند تا نظریه هست اینکه آیا مایکل یک طرحی رو بهش گفته یک طرح کلی بعدش این کامل ش کرده یا اینکه مایکل گفته میخوام یک کاور آرت میخوام فک همه بیوفته و از این نوع نشانه ها توش استفاده بشه یا اینکه مایکل نشسته بغل ش همه رو با هم درست کردن و کاور آرت رو کامل کردن

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 3.295 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا