Skip to main content

نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #8688 توسط Nemesis865
Aliester Crowley رو اگر توی گوگل سرچ کنی عکس های مو دارش رو هم میبینی.
ولی اون عکس که من گذاشتم مشاور و اینا نیست. پی تی بارنومه (P.T. Barnum) که بنیان گذار سیرک Ringling Bros. and Barnum & Bailey هست و آدم مثبتی بوده.
اما چرا توی گوش همچین آدمی جمجمه هست ؟؟

!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #8691 توسط FeanoR
Aliester Crowley تا موقعی مو داشت که اینقدر پیر نبود و تو اون عکسی که تو کاور هست طرف خیلی پیر و Crowley تو این سن و نداشت

حالا من از کنار اون عکس رو دیدم یاد اون طرف افتادم آخه خیلی شبیه ش اصلا انگار کپی اونه

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #8716 توسط Ehsan
جالبه که بعضیها کاور ارت دنجروس رو نوعی ترویج شیطان پرستی میدونن.این موضوع از علامت تک چشم و یا سگ پادشاه برداشت میشه.شاید مایکل گوشه چشمی هم به نفی این موضوع داشته.اهنگایی مثل will you be there و یا از جهاتی heal the world سندی بر این مدعاست.
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Ehsan.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #8721 توسط Hamid

این باز کردن دست ها ژست پایان دادن یک چیز هست که فقط مایکل نیست که ازش استفاده می کنه. خیلی ساده لوحانست که آدم فکر کنه با این کار طرف داره ادای عیسی رو در میاره !

این مدل اجرا در ارت سانگ کاملا فرق داره با چیزی که همه انجام می دن یا مایکل هم انجام میده . این خیلی خیلی مشخصه !
اگر فکر می کنی طرفدارهای مایکل می تونن بهتر از اون منتقد ها بررسی کنن و اونها دارن اشتباه می گن ، پس از من هم به عنوان یکی از طرفدار های بی تجربه و تازه شناس مایکل داشته باش که این دقیقا یعنی کاراکتر یک فرد کاملا روحانی .

کسی که دستهاشو باز کرده تا پیر و جوون و کودک بیان به جسمش بوسه بزنن . خوب این یعنی چی ؟!
تازه وقتی بچه ها میان بوسش کنن سرش هم جلو میاره برای اونها تا بوسش کنن !

من کاری ندارم اون فرد عیسی هست یا موسی هست یا یه روحانی ! چیزی که هست یه دست باز کردن عادی نیست ! اون هم با اون نورپردازی !

ترمه گفت مایکل این کار رو خودش تکذیب کرده باید بگم اکثر هنرمند ها و مخصوصا مخصوصا خود مایکل جکسون خدایی در سفسطه آثار هنری خودشون هستند . چون یک هنرمند در اون سطح با مصاحبه هاش و کلمات روزمره حرف نمی زنه با هنرش چیزی رو که می خواد منتقل می کنه .

مایکل خودش هم زده به کوچه علی چپ ! به همین راحتی ...
دقیقا نمودش تو آهنگ They Don't Care About Us و صحبتش در مورد یهودی هاست . که حتی بعدا حذف کردن جملاتش رو از آهنگ !
و یا مصاحبه ش با مارتین بشیر در مورد جراحی بینیشه .

و یا تصویر چشم های مایکل بالای دستگاه خلقت و با اون همه ریزه کاری تو کاور آلبوم .

من اصلا کاری با درست بودن و یا نا درستی این قضیه ندارم . در جایگاه تشخیصش هم نیستم .

اما کاملا بی انصافیه که بگیم مایکل اونجا ( ارت سانگ ) نقش بازی نمی کنه و کاراکتر یک روحانی خیلی مقدس رو به خودش نگرفته ! که اتفاقا المان های اون روحانی اکثرا المان های عیسی ست !

پیشنهاد می کنم اینبار با دقت بیشتری این اجرا رو ببینید .

خوشبختانه مایکل خیلی زود متوجه اینکار شد و کلا از این کار از اون سال به بعد دست برداشت !

من فکر می کنم این یک بازی بین مایکل و گروه خاص بود ! یک نمایش قدرت !

( حق با شماست این موضوع می تونه کاملا در یک تاپیک مفصل بحث بشه )

:mjj:

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, Nikolay

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #8732 توسط Nasim
یک نقد حرفه ای و عادلانه مطمئنا با نگاهی بی غرض به موضوع نگاه میکنه ! نمیدونم چرا همش با نگاه منفی به این موضوعات میپردازیم ! من اگر می خواستم نگاهم منفی باشه هیچ وقت نمیتونستم طرفدار مایکل بشم چون وقتی از بیرون بهش نگاه میکنیم هیچ چیزی به نفعش نیست !
اولا که فکر میکنم تصویر چشم های مایکل اصلا ربطی به مسیح بودن یا نبودن نداره ! مسیح اصلا بور بوده این چشم و ابرو و طره ئ مشکی مایکل چه ربطی به مسیح داره !!!!!!!!!
در ثانی فرضا که مایکل میخواسته " مسیح " باشه ! کجای این قضیه بده ؟ مسیح یعنی همه خوبی و پاکی و معصومیت ! چرا کسی نباید بخواد این باشه ؟! اگر هم چیزی بوده تقلیدی بوده شاید بر همین مبنا نه اینکه مایکل میخواسته به دنیا بگه که مسیحه ! فکر نمیکنم این قصد رو داشته که از خودش یک مسیح " دروغین " بسازه مثل خیلی های دیگه !!! جالبه که جدیدا همه توی آهنگهاشون ادعای نجات و شفای جهان رو دارند ولی این وصله ها فقط به مایکل می چسبید ! در ضمن راهی که مایکل از اول پیش گرفته بود بنظر نمیرسید که به روحانی یا مسیح بودن ختم بشه !

دیگران ( منتقدان یا هر چیزی که اسمشون هست ) به این دلیل صلاحیت پایینتری - نه هیچ صلاحیتی - برای نقد مایکل دارند که اونها-خواه ناخواه- خیلی کمتر با مایکل و شرایطش آشنایی دارند ؛ اونها دارند به این قضایا از بیرون نگاه می کنند و هوادارن در درونش قرار دارند .با این وضعیت شاید نقد هواداران زیاد بی طرفانه نباشه ولی قبول کنیم نقد خیلی از اونها هم خیلی منصفانه و بدون غرض نیست ! اگر قرار باشه شخصیت مایکل رو سفسطه گر و کسی بدونیم که از زیر مسئولیت رفتار و کردارش فرار میکنه پس باید به خیلی چیزها شک کنیم !

به نظرتون قرینه ها به هم ربطی دارند ؟! مثلا قرینه ئ اون "تک چشم " علامت دزدان دریاییه !
پاین ستونهایی که به شکل زن وجود دارند یک علامت صلح و یک عدد دستکش و چیزی شبیه خورشید هست که درست نمیبینم علامت چیه ولی یکی از ستونها انگار علامتی نداره !

My life is dedicated to LOVING HIM
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nemesis865, کوچکترین طرفدار

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #8784 توسط Hamid
متاسفانه احساس می کنم که این جمع هنوز به درجه نقد و صحبت نزدیک هم نشده ! چشم ها باز نیستند ... صحبت بی فایده ست !

نسیم جان ممنون از نوشته هات . اما متوجه نشدم روی سخنت با کی بود ؟ چون هیچکس به بدی یا خوبی این مسئله کاری نداشت .

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.293 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا