- تشکرهای دریافت شده: 679
نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #8523
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
راجع به الیزابت من باهات موافقم چون همیشه وقتی اسم الیزابت میاد همه یاده دو نفر میوفتن(ملکه الیزابت-الیزابت تیلور) که هر دو معروفن و شاید زیبا
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Farnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #8577
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل
من پست ندادم تا ببینم شما به نکته ی ریز تری پی می برید یا نه .
بحث هایی که می کنید خیلی زیبا هستند اما اونقدری که انتظار می ره مثله اینکه این تصویر رو جدی نگرفتید .
تا اینجا من از زاویه دیگه ای که دید شما رو تشکیل می داد چیزهایی که ندیده بودم رو درک کردم .
اما تصاویری در این کار وجود داره که آشکارا اعلام وجود می کنند و نیازی نیست در مورد حضورشون حدس و گمان زد .
اگر پا به پای من میاید اجازه بدید کمی تو این تصویر ریز تر بشیم .
تا حالا به گوش بارنوم تو تصویر دقت کردید ؟
متوجه اسکلت جمجمه شدید ؟
اگه نه به این تصویر که علامتگذاری کردم دقت کنید .
اما بازم این آقا راز پیش خودش داره . یعنی کلا تصاویر همینجوری نیستن .
به موها دقت کنید .
تصویر سر یک شیر درون موها مشخصه .
اما به گردن و بدن اون شیر توجه کنید .
به نظر اسب آبی میاد !
خوب با یه جستجوی ساده تو گوگل می شه فهمید این چه موجودیه !
موجودی که سر شیر داره و بدن اسب آبی ! خوب چیزی نیست جز الهه ی زایمان و باروری ( همون تصویر خلق جهان هستی آلبوم ! ) مصر باستان !
این ؟
نه بهتره بگیم این :
که بهش می گن Taweret به معنی " Shw who is Great "
در موردش تو ویکی پدیا تحقیق کنید و نتایجش رو بنویسید : en.wikipedia.org/wiki/Taweret
اما به نظر می رسه کل معنای تصویر آلبوم رو سر بارنوم نقش بسته ؟
اسکلت : مرگ
توآرت : باروری
یعنی همون دستگاه خلقت !
به نظر شما اون دو چشم مایکل به این ادعای مایکل نیست که من عیسی هستم ؟! یا می خوام که باشم ؟ راجع بهش می شه بحث کرد ! اجرای ارت سانگ و صلیب مایکل چی ؟!
راستی تصویر اون مجسمه مصری مایکل رو یادتون میاد ؟ مایکل چقدر با مصر باستان درآمیخته ؟!
بحث هایی که می کنید خیلی زیبا هستند اما اونقدری که انتظار می ره مثله اینکه این تصویر رو جدی نگرفتید .
تا اینجا من از زاویه دیگه ای که دید شما رو تشکیل می داد چیزهایی که ندیده بودم رو درک کردم .
اما تصاویری در این کار وجود داره که آشکارا اعلام وجود می کنند و نیازی نیست در مورد حضورشون حدس و گمان زد .
اگر پا به پای من میاید اجازه بدید کمی تو این تصویر ریز تر بشیم .
تا حالا به گوش بارنوم تو تصویر دقت کردید ؟
متوجه اسکلت جمجمه شدید ؟
اگه نه به این تصویر که علامتگذاری کردم دقت کنید .
اما بازم این آقا راز پیش خودش داره . یعنی کلا تصاویر همینجوری نیستن .
به موها دقت کنید .
تصویر سر یک شیر درون موها مشخصه .
اما به گردن و بدن اون شیر توجه کنید .
به نظر اسب آبی میاد !
خوب با یه جستجوی ساده تو گوگل می شه فهمید این چه موجودیه !
موجودی که سر شیر داره و بدن اسب آبی ! خوب چیزی نیست جز الهه ی زایمان و باروری ( همون تصویر خلق جهان هستی آلبوم ! ) مصر باستان !
این ؟
نه بهتره بگیم این :
که بهش می گن Taweret به معنی " Shw who is Great "
در موردش تو ویکی پدیا تحقیق کنید و نتایجش رو بنویسید : en.wikipedia.org/wiki/Taweret
اما به نظر می رسه کل معنای تصویر آلبوم رو سر بارنوم نقش بسته ؟
اسکلت : مرگ
توآرت : باروری
یعنی همون دستگاه خلقت !
به نظر شما اون دو چشم مایکل به این ادعای مایکل نیست که من عیسی هستم ؟! یا می خوام که باشم ؟ راجع بهش می شه بحث کرد ! اجرای ارت سانگ و صلیب مایکل چی ؟!
راستی تصویر اون مجسمه مصری مایکل رو یادتون میاد ؟ مایکل چقدر با مصر باستان درآمیخته ؟!
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Hamid.
13 سال 9 ماه قبل #8583
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 9 ماه قبل #8587
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
خیلی جالب بود حمید اما در مورد موها مطمئن نیستم آخه ممکنه اشکال زیادی میون خطوط به وجود بیاد.
عدد 7 هم روی کلاه دلقک هست و هم روی مچ مایکل اما عدد 9 روی سر فیل عجیبتر از 7 هست!
عدد 7 هم روی کلاه دلقک هست و هم روی مچ مایکل اما عدد 9 روی سر فیل عجیبتر از 7 هست!
- Nemesis865
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- مدیر سایت
-
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #8614
توسط Nemesis865
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
پاسخ داده شده توسط Nemesis865 در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
مرسی حمید. اتفاقا توی پست بعدی می خواستم راجع به همین پیرمرد بگم.
جاهای مختلف در مورد این پیرمرد خوندم. یکسری معتقدن که این پیرمرد Alister Crowley هست که فردی بود که در اوایل قرن بیستم می گفت پیامبری هست تا به بشریت خبر بده که جهان داره وارد مرحله Aeon of Horus می شه. دیدگاه های شیطان پرستی و نژادپرستانه داشت. (جمجمه توی گوش رو تا حدی تأیید می کنه)
نظر دیگه ای هم که خودم باهاش موافقم اینه که این پیرمرد پی تی بارنوم هست که یکی از چهره های معروف سیرک به حساب میاد. اولا که خیلی شبیه ه - دوما ژنرال تام بند انگشتی روی سرشه. (این دو نفر با هم کار می کردن) سوما ابداع کننده ی یک سرگرمیه و خوراک مایکل ! - چهارما کل فضا سیرک ماننده و مناسب میاد که پی تی بارنوم جلوی جلو قرار گرفته باشه.
این هم عکسش با ژنرال تام بندانگشتی:
جاهای مختلف در مورد این پیرمرد خوندم. یکسری معتقدن که این پیرمرد Alister Crowley هست که فردی بود که در اوایل قرن بیستم می گفت پیامبری هست تا به بشریت خبر بده که جهان داره وارد مرحله Aeon of Horus می شه. دیدگاه های شیطان پرستی و نژادپرستانه داشت. (جمجمه توی گوش رو تا حدی تأیید می کنه)
نظر دیگه ای هم که خودم باهاش موافقم اینه که این پیرمرد پی تی بارنوم هست که یکی از چهره های معروف سیرک به حساب میاد. اولا که خیلی شبیه ه - دوما ژنرال تام بند انگشتی روی سرشه. (این دو نفر با هم کار می کردن) سوما ابداع کننده ی یک سرگرمیه و خوراک مایکل ! - چهارما کل فضا سیرک ماننده و مناسب میاد که پی تی بارنوم جلوی جلو قرار گرفته باشه.
این هم عکسش با ژنرال تام بندانگشتی:
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Nemesis865.
13 سال 9 ماه قبل #8683
توسط FeanoR
این aleister crowley یا همون mr.crowley که مو نداشته
اون عکسی که حمید گذاشته فکر میکنم مشاور کجایک آمریکا که چندین دهه بوده و اسمش رو هم یادم رفته و عکسشم ندارم متاسفانه ولی فکر کنم اونه که اون زمان گندکاری رفتن به مجالس شیطان پرستی رفته بود در اومده بود و خیلی تاثیر داشت بر جامعه و یک مصاحبه هم داره و اونه دیگه فکر کنم
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
این aleister crowley یا همون mr.crowley که مو نداشته
اون عکسی که حمید گذاشته فکر میکنم مشاور کجایک آمریکا که چندین دهه بوده و اسمش رو هم یادم رفته و عکسشم ندارم متاسفانه ولی فکر کنم اونه که اون زمان گندکاری رفتن به مجالس شیطان پرستی رفته بود در اومده بود و خیلی تاثیر داشت بر جامعه و یک مصاحبه هم داره و اونه دیگه فکر کنم
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.226 ثانیه