نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
13 سال 6 ماه قبل #23015
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
بچه ها من پست های بی ربط رو تا جایی که میشد پاک کردم تا اطلاعات بهتر جمع بشن و اگر کسی خواست این تاپیک رو بخونه براش راحت باشه .
=====================
درباره اون دستکش یا دست که شبیه دستکش مایکل هست میشه حالت اون رو به شکل "ایست" برداشت کرد . یعنی علامت خطر ... همونطور که میشه درباره اون اسکلت و استخوان ها هم همین رو گفت . همیشه برای علامت "خطر مرگ " از این علامت استفاده میشه . اینجا فقط فرقش اینه که به شکل علامت دزدان دریایی آورده شده .
=====================
درباره اون دستکش یا دست که شبیه دستکش مایکل هست میشه حالت اون رو به شکل "ایست" برداشت کرد . یعنی علامت خطر ... همونطور که میشه درباره اون اسکلت و استخوان ها هم همین رو گفت . همیشه برای علامت "خطر مرگ " از این علامت استفاده میشه . اینجا فقط فرقش اینه که به شکل علامت دزدان دریایی آورده شده .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 6 ماه قبل #23062
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
بچهها خواهش میکنم عکسهای بیتمپ با پسوند BMP رو قبل از آپلود در برنامهای نظیر فتوشاپ تبدیل به JPG کنید.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 6 ماه قبل #23075
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
اوه اوه
شرمنده اصلا حواسم به حجم عکسا نبود الان درستش میکنم
راستی کسی در مورد اون آدمک و عصا چیزی میدونه ؟
شرمنده اصلا حواسم به حجم عکسا نبود الان درستش میکنم
راستی کسی در مورد اون آدمک و عصا چیزی میدونه ؟
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک
13 سال 6 ماه قبل #23084
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
بچه ها عصا به علاقه ی مایکل به چارلی چاپلین و عصاش ربط نداره؟؟ خب چاپلین واسه دنیا آدم خوب و مفیدی بوده و خیلی هم بی ربط به نظر نمیاد.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
13 سال 6 ماه قبل #23105
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
من فکر نمی کنم هیچ ربطی به چارلی چاپلین داشته باشه ، نماد های چارلی خیلی واضح تر از عصاش هستند .
احساس من اینکه مایکل از سال 94 به بعد خیلی درگیر شخصیت چارلی چاپلین شد و از اون زمان رو زندگی هنری خودش تاثیر گذاشت . اگر قرار بود این کاور در سال 95 ساخته بشه بدون شک چارلی توش خیلی پررنگ حضور می داشت !
همون طور که روی کاور آلبوم " مایکل " چارلی حضور داره .
احساس من اینکه مایکل از سال 94 به بعد خیلی درگیر شخصیت چارلی چاپلین شد و از اون زمان رو زندگی هنری خودش تاثیر گذاشت . اگر قرار بود این کاور در سال 95 ساخته بشه بدون شک چارلی توش خیلی پررنگ حضور می داشت !
همون طور که روی کاور آلبوم " مایکل " چارلی حضور داره .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک
13 سال 6 ماه قبل #23106
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
کسی اشاره ای نکرد که این کاور در حالت کلی خیلی شبیه به وضعیت نورلند هم هست .
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.459 ثانیه