- تشکرهای دریافت شده: 1424
Resident Evil
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27584
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Resident Evil
من خودم بازی محبوبم تو سری action - adventure سری سایلنت هیل بوده و هست و در زمینه داستان و ماجرایی بودن اویل در سطح پایین تری همیشه قرار داشته اما واقعا سه رزیدنت اویل اولیه شاهکارهایی بودند در نوع خودشون که تکرار نمیشن داستان های گیرا و ماندگار (البته هرگز به پای شاهکارهایی مثل سری سایلنت هیل نمیرسن) سبک خاص کنترل بازی و معماهای جالب و درگیر کننده...
اما خوبه که اینو بدونیم که کارگردان بازی اول از سری رزیدنت اویل Shinji Mikamiکه خالق شاهکارهای بسیار زیادی از جمله devil may cey نسخه اول بود این بازی ها را برای کپکتم کلید زد و مثل شماره اول Devil may cry پس از پایان رزیدنت اویل اول اعلام کرد دلیلی برای ادامه این سری نمیبینه...اون موقع که این جمله رو قدیما تو بازی نما خونده بودم نمیفهمیدم چرا اینو میگه اما بعد از دیدن اویل 5 خیلی خوب فهمیدم!
با اینکه در دوره اویل 1 با اینکه قدرت موتورهای گرافیکی و A.I در حد الان نبود اما این کار و حس ایجاد وحشتش بینظیر بود و واقعا با سری های اولیه alone in the dark برابری میکرد و حتی از اون جلوتر هم بود(گیمر های قدیمی خوب یادشونه)
البته رزیدنت اویل از نظر گرافیکی یک قدم بازی های advebture رو ارتقا داد به طوری که شماره چهارم alone in the dark کاملا از نظر کنترل به این سری شبیه شد!
به نظرم ادامه دادن کپکام بر این سری فقط برای تجارت محض بود و هیچ چیز دیگری در کار نبود...سه شماره اول واقعا با فضای خاص خودشون و گیم پلی های بینظیر و فضاهای خشک و سرد و کنترل جذابش حتی ادونچر بازهای مطلق رو به خودش جذب کرده بود اما به نظرم شماره 4 و 5 واقعا بد بودند!
با اینکه گرافیکشون عالی شده بود اما اصلا دیگه رزیدنت اویل نبودن!دیگه به یک بازی اکشن افراطی تبدیل شدن و با اینکه خیلی ها رو که اصلا شناختی از این بازی ها رو نداشتن جذب کرد اما به هیچ وجه بازی های خوبی برای رزیدنت اویل بازی های قدیمی نبود با اینکه کارگردان شماره اول بازی باز هم برگشته بود و شماره 4 رو کارگردانی کرد و تنوعی ایجاد کرد و خوب فروخت و مخاطب جذب کرد اما صلا بویی از کار شاهکاری که خلق کرده بود در شماره اول نداشت ...شماره 5 که دیگه افتضاح کامل بود دیگه صدای همه رزیدنت اویل بازها رو در آورد با یک بازی مطلقا اکشن روبرو بودیم و دیگه نام و اثری از بازی رزیدنت اویل دیده نمیشد فقط کسب در آمد حالا حرف دیلی شماره اول رزیدنت اویل رو خوب درک کردم!
جدیدترین نسخه ای که عرضه شد Resident Evil: Operation Raccoon City که دیگه نمیشه دربارش توضیحی داد....احساس میکردم دارم gears of war بازی میکردم!هیچ شبهتی نداشت به بازی های اویل و شاهکارهای اولیه...واقعا این ادامه دادن های افراطی برای پول شرم آوره....شماره ششم هم بزرودی میاد و بدون شک ادامه ای ناایمد ککنده تر برای هواداران قدیمی خواهد بود و یک بازی اشکن بینظیر که فقط با نشون دادن گرافیک و امکانات خرق العاده تلاش در جذب مخاطب داره و انگار اصلا یادشون رفته این بازی ها چی بودن و چی شدن!
دیگه رزیدنت اویل داره به یک PES فیفا تبدیل میشه که هر سال میاد!ِک دینا خلق شد و هر سال یک بازی که به حواشی دنیای اویل میپردازه میاد...رزیدنت اویل تبدیل شده به یک فرمول پول در آوردن...
نبوغ و تاثیر گذاری سه گانه اول کجا و این بازی های تکراری از این سری کجا!
اما خوبه که اینو بدونیم که کارگردان بازی اول از سری رزیدنت اویل Shinji Mikamiکه خالق شاهکارهای بسیار زیادی از جمله devil may cey نسخه اول بود این بازی ها را برای کپکتم کلید زد و مثل شماره اول Devil may cry پس از پایان رزیدنت اویل اول اعلام کرد دلیلی برای ادامه این سری نمیبینه...اون موقع که این جمله رو قدیما تو بازی نما خونده بودم نمیفهمیدم چرا اینو میگه اما بعد از دیدن اویل 5 خیلی خوب فهمیدم!
با اینکه در دوره اویل 1 با اینکه قدرت موتورهای گرافیکی و A.I در حد الان نبود اما این کار و حس ایجاد وحشتش بینظیر بود و واقعا با سری های اولیه alone in the dark برابری میکرد و حتی از اون جلوتر هم بود(گیمر های قدیمی خوب یادشونه)
البته رزیدنت اویل از نظر گرافیکی یک قدم بازی های advebture رو ارتقا داد به طوری که شماره چهارم alone in the dark کاملا از نظر کنترل به این سری شبیه شد!
به نظرم ادامه دادن کپکام بر این سری فقط برای تجارت محض بود و هیچ چیز دیگری در کار نبود...سه شماره اول واقعا با فضای خاص خودشون و گیم پلی های بینظیر و فضاهای خشک و سرد و کنترل جذابش حتی ادونچر بازهای مطلق رو به خودش جذب کرده بود اما به نظرم شماره 4 و 5 واقعا بد بودند!
با اینکه گرافیکشون عالی شده بود اما اصلا دیگه رزیدنت اویل نبودن!دیگه به یک بازی اکشن افراطی تبدیل شدن و با اینکه خیلی ها رو که اصلا شناختی از این بازی ها رو نداشتن جذب کرد اما به هیچ وجه بازی های خوبی برای رزیدنت اویل بازی های قدیمی نبود با اینکه کارگردان شماره اول بازی باز هم برگشته بود و شماره 4 رو کارگردانی کرد و تنوعی ایجاد کرد و خوب فروخت و مخاطب جذب کرد اما صلا بویی از کار شاهکاری که خلق کرده بود در شماره اول نداشت ...شماره 5 که دیگه افتضاح کامل بود دیگه صدای همه رزیدنت اویل بازها رو در آورد با یک بازی مطلقا اکشن روبرو بودیم و دیگه نام و اثری از بازی رزیدنت اویل دیده نمیشد فقط کسب در آمد حالا حرف دیلی شماره اول رزیدنت اویل رو خوب درک کردم!
جدیدترین نسخه ای که عرضه شد Resident Evil: Operation Raccoon City که دیگه نمیشه دربارش توضیحی داد....احساس میکردم دارم gears of war بازی میکردم!هیچ شبهتی نداشت به بازی های اویل و شاهکارهای اولیه...واقعا این ادامه دادن های افراطی برای پول شرم آوره....شماره ششم هم بزرودی میاد و بدون شک ادامه ای ناایمد ککنده تر برای هواداران قدیمی خواهد بود و یک بازی اشکن بینظیر که فقط با نشون دادن گرافیک و امکانات خرق العاده تلاش در جذب مخاطب داره و انگار اصلا یادشون رفته این بازی ها چی بودن و چی شدن!
دیگه رزیدنت اویل داره به یک PES فیفا تبدیل میشه که هر سال میاد!ِک دینا خلق شد و هر سال یک بازی که به حواشی دنیای اویل میپردازه میاد...رزیدنت اویل تبدیل شده به یک فرمول پول در آوردن...
نبوغ و تاثیر گذاری سه گانه اول کجا و این بازی های تکراری از این سری کجا!
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 1 هفته قبل #27585
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Resident Evil
اویل 2 یه شاهکار و نقطه عطفی تو تاریخ بازی های کامپیوتری بود.
به نظر من اویل 5، همراه با یه مانیتور بزرگ برای بازی فوق العاده بود. حالتی بود که اگر محو بازی می شدی خودت رو کاملا تو فضای بازی احساس می کردی و انگار همه ی ماجرا دور و بر تو با یه پرده سبز استدیویی تعریف می شه.
تو بازی مثه اویل باید کارت گرافیکی بالا داشت.
من تو اویل عاشق بخش هایی هستم که یکی همراهته و باید با هم همکاری کنید.
قسمت هایی که باید از دختر رئیس جمهور محافظت می کردید بی نهایت فوق العاده بود.
به هر کسی که تو دنیای الان زندگی می کنه یه توصیه می کنم
قبل از مرگ حتما یک بار اویل بازی کنید! تا از زندگی رو کره زمین لذت کافی رو برده باشید!
(نکته: این بازی از ترسناکترین فیلم های تاریخ هم، ترسناکتر و هیجانی تره، به راحتی می تونه قلب یه آدم 30 ساله رو شدیدا بلرزونه، اگر سیستم صدای خوبی داشته باشید به شما توصیه اکید می کنم ساعت 12 شب به بعد، مخصوصا تنها این بازی رو بیشتر از نیم ساعت بازی نکنید، چون واقعا خطرناکه!)
به نظر من اویل 5، همراه با یه مانیتور بزرگ برای بازی فوق العاده بود. حالتی بود که اگر محو بازی می شدی خودت رو کاملا تو فضای بازی احساس می کردی و انگار همه ی ماجرا دور و بر تو با یه پرده سبز استدیویی تعریف می شه.
تو بازی مثه اویل باید کارت گرافیکی بالا داشت.
من تو اویل عاشق بخش هایی هستم که یکی همراهته و باید با هم همکاری کنید.
قسمت هایی که باید از دختر رئیس جمهور محافظت می کردید بی نهایت فوق العاده بود.
به هر کسی که تو دنیای الان زندگی می کنه یه توصیه می کنم
قبل از مرگ حتما یک بار اویل بازی کنید! تا از زندگی رو کره زمین لذت کافی رو برده باشید!
(نکته: این بازی از ترسناکترین فیلم های تاریخ هم، ترسناکتر و هیجانی تره، به راحتی می تونه قلب یه آدم 30 ساله رو شدیدا بلرزونه، اگر سیستم صدای خوبی داشته باشید به شما توصیه اکید می کنم ساعت 12 شب به بعد، مخصوصا تنها این بازی رو بیشتر از نیم ساعت بازی نکنید، چون واقعا خطرناکه!)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27588
توسط شايان
حمید جان باهات موافقم این سری به خصوص شمارهای اولیه خیلی ترسناک بودن اما جدا بهت میگم که اگر عاشق تجربه یک بازی ترسناک با داستان فوق العاده هستی حتما بازی Call of cthulhu رو تجربه کن..یک بازی عالی با داستانش انسان رو میترسونه نه اینکه با ایجاد هیجان خالی....یک بازی فوق العاده که از روی رمان های اچ پی لاوکرافت ساخته شد و بسیاری از معیارهای بازی های ترسناک رو تغییر داد...خیلی از بازی های از این بازی تثلید کردن مثلا اینکه این بازی اولین بازی بود که در بازی های تیراندازی در اول شخص هدف رو برداشت و احساس واقعی داد و یا اینکه کاری که در سری call of duty معروف شد و در بازی های دیگه الان باب شدن در مورد اینکه دیگه به صورت سنتی یک نمودار برای خون وجود نداره از این بازی الهام گرفته شدن..اگر کسی این بازی رو میخواد من حاضرم براش حتی پست کنم چون واقعا کمیابه الان...
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27589
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Resident Evil
وقتی صحبت از بازی هایی مثل رزیدنت اویل (یا بایو هزرد خودمون!) و یا کال آف دیوتی که بهترین بازی های تاریخ مدرن هستند میشه، یکم بی انصافیه تو این سبک بازی ها، از سایلنت هیل چیزی نگیم. انقدر توهم تو این بازی زیاد بود که من بعد از این همه سال هنوز تو این بازی گنگم.
حسی که به اویل تو بازی ها دارم،
همون حسیه که به مایکل تو خواننده ها دارم!
قضیه اویل صرفا گرافیک و داستان نیست.
لعنتی از هر بعد از نظر صدا برداری و افکت صدا سر تر از بازی ها و فیلم های دیگه ست.
مخصوصا اویل 2 که ناجور رو صدا ها کار کردن.
صداها به تنهایی میتونن هر کسی رو بترسونن.
صدای چکه های آب، آرامش، باد ملایم و یهو ظاهر شدن یه موجود بی ربط!
حسی که به اویل تو بازی ها دارم،
همون حسیه که به مایکل تو خواننده ها دارم!
قضیه اویل صرفا گرافیک و داستان نیست.
لعنتی از هر بعد از نظر صدا برداری و افکت صدا سر تر از بازی ها و فیلم های دیگه ست.
مخصوصا اویل 2 که ناجور رو صدا ها کار کردن.
صداها به تنهایی میتونن هر کسی رو بترسونن.
صدای چکه های آب، آرامش، باد ملایم و یهو ظاهر شدن یه موجود بی ربط!
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by Hamid.
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27592
توسط شايان
هر چقدر اویل فوق العاده باشه اما در زمینه ادونچر به پای سری سایلنت هیل که همیشه به سبک خودش وفادار مونده و بیشتر دست به نوآوری در سبک خودش زده نمیرسه....نقطه قوت بزرگ سری اویل داستان های عامه پسند تر و ایجاد حس های سینمایی تر در داستان و اتفاقات بازی نسبت به تمامی بازی های هم سبکش بود که حس فیلم های سینمایی رو تداعی میکرد
13 سال 1 هفته قبل #27593
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک Resident Evil
متاسفانه سری رزیدنت داره سیر نزولی به خودش میگیره . سری 5 واقعآ یه جوک بود ! زامبی ها رانندگی میکردن !!!
امیدوارم 6 اینجوری نشه . اخیرآ یه راکون سیتی هم منتشر شد که بیشتر شبیه سری ندای وظیفه بود !
یاد نمسیس تو اویل 3 بخیر ! خیلی وقته چنین کاراکتری تو هیچ بازی ندیدم ! بعد از مایکل تو تریلر
از هر چیز دیگه ای ترسناکتر بود !
ولی بعضآ پیش اومده نمونه های دلهره آوری شبیهش . مثل Dahaka تو POP ...
کلآ چند سالی میشه که بازی ها از نظر محتوا افت داشتن و فقط از نظر گرافیکی پیشرفت کردن !
در مورد نوستالژیک بودن هم باید بگم از نظر من مکس پین محبوب تره چون دایره مخاطبینش وسیع ترن . کمتر دختری رو پیدا میکنی رزیدنت بازی کنه چون با روحیاتشون نمیخونه اکثرآ . اما مکس رو تقریبآ همه تو هر گروه سنی بازی کردن .
امیدوارم 6 اینجوری نشه . اخیرآ یه راکون سیتی هم منتشر شد که بیشتر شبیه سری ندای وظیفه بود !
یاد نمسیس تو اویل 3 بخیر ! خیلی وقته چنین کاراکتری تو هیچ بازی ندیدم ! بعد از مایکل تو تریلر

ولی بعضآ پیش اومده نمونه های دلهره آوری شبیهش . مثل Dahaka تو POP ...
کلآ چند سالی میشه که بازی ها از نظر محتوا افت داشتن و فقط از نظر گرافیکی پیشرفت کردن !
در مورد نوستالژیک بودن هم باید بگم از نظر من مکس پین محبوب تره چون دایره مخاطبینش وسیع ترن . کمتر دختری رو پیدا میکنی رزیدنت بازی کنه چون با روحیاتشون نمیخونه اکثرآ . اما مکس رو تقریبآ همه تو هر گروه سنی بازی کردن .
زمان ایجاد صفحه: 0.451 ثانیه