- تشکرهای دریافت شده: 874
Resident Evil
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27565
توسط Ehsan
Resident Evil ایجاد شد توسط Ehsan
تو بخش بازي ها تاپيك اويل رو كم داشتيم.بازي كه شايد همه ي شما ها تا به حال يك بار تجربش كردين.
قراره نوامبر امسال شماره ي 6 اين بازي منتشر بشه كه احتمالا ركورد فروش امسال رو بشكونه.تريلر هاي بازي كه خيلي جذاب بودن.اميدوارم كه شماره 6 هم مانند نسخه هاي كلاسيك دلهره اور و واقعا اويل باشن نه شورش در شهر.
البته اگه شينجي ميكامي بود الان قضاوت ها در مورد اويل 5 و عمليات راكون اينگونه نبود.مغز متفكري كه داستان مخوف شهر راكون رو ساخت و به اوج رسوند.
قراره نوامبر امسال شماره ي 6 اين بازي منتشر بشه كه احتمالا ركورد فروش امسال رو بشكونه.تريلر هاي بازي كه خيلي جذاب بودن.اميدوارم كه شماره 6 هم مانند نسخه هاي كلاسيك دلهره اور و واقعا اويل باشن نه شورش در شهر.
البته اگه شينجي ميكامي بود الان قضاوت ها در مورد اويل 5 و عمليات راكون اينگونه نبود.مغز متفكري كه داستان مخوف شهر راكون رو ساخت و به اوج رسوند.
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by Ehsan.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27571
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Resident Evil
یادمه کودکیمو با کابوسهای این بازی از خواب میپریدم! اون زمان اصلا نمیتونستم شماره اول بازی رو تموم کنم؛ واقعا سخت ترین بود؛ اما با اومدن شماره دوم راحتتر شدم. بعد از شماره سوم اولیو هم تموم کردم.
تقریبا تمام این سری رو بازی کردم - بازی نه، زندگی! - جز اونایی که مختص نیتندو اومدن.
مثل: Zero, Remake, Revelation, Umbrella Chronicles, Dark Side Chronicles
خیلی راحت بگم اصلا با شماره 5 حال نکردم. نه از فضاش و نه از داستانش. (هرچند اینو هم زندگی کردم!)
اما بیصبرانه منتظر شماره ششم. از وقتی اولین خبرش اومد دارم به خودم میپیچم! عجب داستانی داره پسر! هر روز یه تریلر ازش دانلود میکنم.
راستی اپریشن راکون سیتی رو بازی نکردم، در چه حده؟
مثل: Zero, Remake, Revelation, Umbrella Chronicles, Dark Side Chronicles
خیلی راحت بگم اصلا با شماره 5 حال نکردم. نه از فضاش و نه از داستانش. (هرچند اینو هم زندگی کردم!)
اما بیصبرانه منتظر شماره ششم. از وقتی اولین خبرش اومد دارم به خودم میپیچم! عجب داستانی داره پسر! هر روز یه تریلر ازش دانلود میکنم.
راستی اپریشن راکون سیتی رو بازی نکردم، در چه حده؟
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27572
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک Resident Evil
علي جان كد ورنيكا جز نسخه هاي فرعي حساب ميشن.مثل outbreak ها.
در مورد اوپريشن هم بايد بگم سطحش خوب بود.اما مشكلاتي داشت.همچون راحت بودن كشتن زامبي ها و برعكس بسيار سخت بودن كشتن هيولاهايي مانند ليكر و هانتر بود.شايد براي كشتن يه ليكر بايد 60 گلوله خالي ميكردي تو شكمش.هانتر ها هم كه دست كمي از اشيل ندارن.دشمنان اصلي هم به جز نيمسس بقشون چندان مشكل ساز نيستن.به نظرم اوپريشن فقط براي برانگيختن حس نوستالوژي خوبه.متاسفانه در برخي از قسمت ها هم روي داستان سري اصلي خط كشيدن و داستان جديدي ساختن.
در مورد اوپريشن هم بايد بگم سطحش خوب بود.اما مشكلاتي داشت.همچون راحت بودن كشتن زامبي ها و برعكس بسيار سخت بودن كشتن هيولاهايي مانند ليكر و هانتر بود.شايد براي كشتن يه ليكر بايد 60 گلوله خالي ميكردي تو شكمش.هانتر ها هم كه دست كمي از اشيل ندارن.دشمنان اصلي هم به جز نيمسس بقشون چندان مشكل ساز نيستن.به نظرم اوپريشن فقط براي برانگيختن حس نوستالوژي خوبه.متاسفانه در برخي از قسمت ها هم روي داستان سري اصلي خط كشيدن و داستان جديدي ساختن.
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by Ehsan.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
کمتر
بیشتر
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27574
توسط e r o s
بد نیست اضافه کنم در قسمت آرشیوهای هاردم، شاخهای به اسم رزیدنت ایول وجود داره که از کل سوند ترکهاش بگیر تا اجرای ارکستر، کل تریلرها، رویو تمام شمارهها، تصاویر، کتابها و سایر چیزای دیگه در اون هست!
این کاور اولین بازی من بود.
و این دومیش که قبل از اومدن ورژن دوئال شوک بود. چه خاطراتی!
این کاور اولین بازی من بود.
و این دومیش که قبل از اومدن ورژن دوئال شوک بود. چه خاطراتی!
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by e r o s.
کمتر
بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27576
توسط e r o s
میدونم عزیزم، اما اگه بازی کرده باشی میدونی تا چه حد مهمه! داستان دو تا از شخصیتهای بزرگ این سریه!
کد ورونیکا تنها بازی فرعیه که اگه نرفته باشیش داستانو از دست دادی، بخصوص توی شماره پنج!
کد ورونیکا تنها بازی فرعیه که اگه نرفته باشیش داستانو از دست دادی، بخصوص توی شماره پنج!
13 سال 1 هفته قبل #27580
توسط atlas
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک Resident Evil
شما پسرا چقدر بازی می کنین!!??!

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
زمان ایجاد صفحه: 0.354 ثانیه