- تشکرهای دریافت شده: 383
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
ویدیوهای مایکل
کمتر
بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4817
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
بحث عوض شد آوردم کسی خواست جا نیافته!اگه کسی تورنت Vision رو با peer و seed عالی خواست بگه براش بفرستم. دیسک 1 و 2 هرکدوم حدود 7 گیگ و دیسک 3، 2.5 گیگ. Vision یه پک تکراری نیست بچهها، اکثر کلیپها remaster شدن. این مجموعه فوقالعادس و اگه بتونم در اولین فرصت اورجینالشو تهیه میکنم.
یه سری اطلاعات در مورد کلیپها:
"Billie Jean"- unwanted specs such as a lighting bolt that pops up by Michael's feet during the dancing scene have been cleaned up.
"Bad" – is the full 18 minute version and the ending credits are included.
"The Way You Make Me Feel" – grunts and extra noises made by Michael can be heard.
"Smooth Criminal" – this is the 9 minute version as shown on HIStory on Film, Volume II.
"Speed Demon" - lines at the bottom of the screen that looks as if they are from a VHS are briefly seen at the end.
"Black or White" – is the original version without the racist graffiti added on to the car windows and shop door.
"In the Closet" – During the middle, a green flash occurs.
"Jam" - You do not hear the "hoo" sound before Michael Jordan passes the ball to Michael Jackson.
"Heal the World" – has an added intro that can be seen on Dangerous – The Short Films.
"Who Is It"- has some parts of the instrumental rearranged compared to its previous release.
"Will You Be There" – a few seconds of the audio at the beginning is missing, and the ending is different to the one previously released, as there is no angel flying down to Michael, instead he sings on his own.
"Gone Too Soon" – is the version found on Michael Jackson's YouTube page and not the one previously released as seen on Dangerous – The Short Films.
"Scream" – the uncensored version with the word fucking and the middle finger kept in.
"You Are Not Alone" – is the version without scenes where Michael is naked with wings on his back.
"Earth Song" - Most of the sound effects are muted.
"Blood on the Dance Floor" – The Refugee Camp Remix version of the song is used, instead of the original.
"Ghosts" – is the five minute edit of the movie of the same name.
"You Rock My World" - Full 13 minute version is featured along with original credits.
"Can You Feel It" – includes the ending credits.
"They Don't Care About Us" (Prison version) – has a disclaimer at the beginning, plus different scenes than those of the first broadcast on TV.
از ویکیپدیا.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 7 ماه قبل #4818
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
از ظرفیتش گذرونده بود ؟!
بنظر من ولی کوتــــــاه بود !
در مورد این آهنگهای خاص مثل In the closet و She drives me wild فکر میکنم همون مقدار و مختلط کافی بود ! یا آهنگهای مختلط آلبوم Off the wall ! اجرای کامل هر کدومشون از حوصله خارج بود ولی وقتی مختلط اجرا شدن هم خیلی جذاب بودن و هم وجدآور و تجدید خاطره !
بنظر من ولی کوتــــــاه بود !
در مورد این آهنگهای خاص مثل In the closet و She drives me wild فکر میکنم همون مقدار و مختلط کافی بود ! یا آهنگهای مختلط آلبوم Off the wall ! اجرای کامل هر کدومشون از حوصله خارج بود ولی وقتی مختلط اجرا شدن هم خیلی جذاب بودن و هم وجدآور و تجدید خاطره !
14 سال 7 ماه قبل #4819
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
علی جان ! من !
فکر کنم همه بخوان ولی روشون نمیشه بگن که کسی نمیگه ...
)
)
فکر کنم همه بخوان ولی روشون نمیشه بگن که کسی نمیگه ...
کمتر
بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4861
توسط e r o s
حتما نیسم جان 
جالبه Remember the Time در هر تور درست وسط تور قرار گرفته بود و دقیقا حکم یه آنتراک رو داشته. در هر دو تور بعد از بیلی جین!
جالبه Remember the Time در هر تور درست وسط تور قرار گرفته بود و دقیقا حکم یه آنتراک رو داشته. در هر دو تور بعد از بیلی جین!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
14 سال 7 ماه قبل #4863
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
علی جان اینو خودت داریش چون من اگه بخوام دانلودش کنم کلا از خیلی فیلم هایی که توی دانلود دارم یکم عقب تر میفته و الانم من تنهام چند وقتی برای همین حوصلم سر میره و باید فیلم نگاه کنم
اگه داریش و وقتش رو هم داری یکجا قرار بزار که هم همدیگه رو ببینیم و هم اونو بهم بدی و من برای تمام بچه های مشهدی اینجا بهشون میدم
حالا وقت داری؟
اگه داریش و وقتش رو هم داری یکجا قرار بزار که هم همدیگه رو ببینیم و هم اونو بهم بدی و من برای تمام بچه های مشهدی اینجا بهشون میدم
حالا وقت داری؟
کمتر
بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4865
توسط e r o s
وسط دانلودشم هنوز تموم شد حتما
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.374 ثانیه