به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
ویدیوهای مایکل
14 سال 1 ماه قبل #4769
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael's Videos
دوستان ! دوست دارم نظرتونو بدونم ...
هر روز تعدادی ویدئوی جدید از خوانندگان مشهور دنیا منتشر میشه و احتمالا بهترین اونها رو همه میبینن ! فکر میکنید چرا زمانی به برخی از ویدئوی مایکل اشکال گرفته شد ؟!
ویدئوهایی مثل Black or White و In the Closet ... ؟!
هر روز تعدادی ویدئوی جدید از خوانندگان مشهور دنیا منتشر میشه و احتمالا بهترین اونها رو همه میبینن ! فکر میکنید چرا زمانی به برخی از ویدئوی مایکل اشکال گرفته شد ؟!
ویدئوهایی مثل Black or White و In the Closet ... ؟!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل #4771
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: Michael's Videos
ممنون از سوالت نسیم.سوال منم هست مثلا اینهمه کلیپ ساخته میشه تاره اول هم میشه که نه تنها مضمون و محتوایی نداره شاید بدآموزی هم داشته باشه.
نمیخوام قضاوت کنم.کلیپای خشونت آمیز یا کلیپهای برای مثال لیدی گاگا....
جالبه بعد از smooth criminal میگفتن این ویدئو بدآموزی داره چون خشونت رو یاد میده اون صحنه ای که مایکل اسلحه تو دستشه و تیراندازی میکنه.
چقدر از آخر black or white ایراد گرفتن.....نهایتا مایکل کوتاه اومد و حذفش کرد.حیف واقعا اون قسمت پر از معنی و پیام بود.
یکی از بچه ها تو فروم قبل میگفت مایکل داره اونجا بدی رو با بدی جواب میده اما....اون فریاد فریادی از غم،بی عدالتی و ظلم پایان ناپذیره.فریادی برای هوشیاری
(داستان بیلی جینم که حقیقتا چندین بار واسه مایکل تکرار شد .یه خانمی میگفت من اسمم بیلی جینه از مایکل بچه دارم .سالها اطراف نورلند دور میزد مایکل چندین بار ازش شکایت کرد و پلیس به این بیلی جین خانم میگفت حق نداری دیگه دور نورلند بپلکی....
خلاصه هم این آهنگ هم این ویدئو حالت افسانه ای داره.محتوای آهنگ و تصاویر ویدئو کاملا منطبق بر هم هستند.)
نمیخوام قضاوت کنم.کلیپای خشونت آمیز یا کلیپهای برای مثال لیدی گاگا....
جالبه بعد از smooth criminal میگفتن این ویدئو بدآموزی داره چون خشونت رو یاد میده اون صحنه ای که مایکل اسلحه تو دستشه و تیراندازی میکنه.
چقدر از آخر black or white ایراد گرفتن.....نهایتا مایکل کوتاه اومد و حذفش کرد.حیف واقعا اون قسمت پر از معنی و پیام بود.
یکی از بچه ها تو فروم قبل میگفت مایکل داره اونجا بدی رو با بدی جواب میده اما....اون فریاد فریادی از غم،بی عدالتی و ظلم پایان ناپذیره.فریادی برای هوشیاری
(داستان بیلی جینم که حقیقتا چندین بار واسه مایکل تکرار شد .یه خانمی میگفت من اسمم بیلی جینه از مایکل بچه دارم .سالها اطراف نورلند دور میزد مایکل چندین بار ازش شکایت کرد و پلیس به این بیلی جین خانم میگفت حق نداری دیگه دور نورلند بپلکی....
خلاصه هم این آهنگ هم این ویدئو حالت افسانه ای داره.محتوای آهنگ و تصاویر ویدئو کاملا منطبق بر هم هستند.)
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #4772
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael's Videos
درسته ترمه جان !
زمانی که ویدئوهای دیگران رو میبینم فکر میکنم که چرا اونها نه بدآموزی دارن، نه خشونت رو رواج میدن و نه خانواده ها بخاطر بچه هاشون شکایت میکنن ! فکر میکردم شاید واقعا اونها مشکلی ندارن و این فقط توهم منه !
البته فکر میکنم طرفداران واقعی مایکل توی هر نسلی به آثار کامل اون مراجعه میکنن و پیامش رو هم دریافت میکنن !
خشن ترین ویدئوهای مایکل "Man in the Mirror" و "Heal the world" و "They don't care about us " هست که البته صحنه های خشن اون رو مایکل نساخته بلکه دیگران و همون هایی ساخته اند که این ایراد ها رو از مایکل میگرفتند ...مایکل مثل یک آینه کرده های خودشون رو مقابلشون قرار داد و عجیب نبود اگر دست به هر کاری برای پنهان کردن چهره ئ خودشون میزدند ...
زمانی که ویدئوهای دیگران رو میبینم فکر میکنم که چرا اونها نه بدآموزی دارن، نه خشونت رو رواج میدن و نه خانواده ها بخاطر بچه هاشون شکایت میکنن ! فکر میکردم شاید واقعا اونها مشکلی ندارن و این فقط توهم منه !
البته فکر میکنم طرفداران واقعی مایکل توی هر نسلی به آثار کامل اون مراجعه میکنن و پیامش رو هم دریافت میکنن !
خشن ترین ویدئوهای مایکل "Man in the Mirror" و "Heal the world" و "They don't care about us " هست که البته صحنه های خشن اون رو مایکل نساخته بلکه دیگران و همون هایی ساخته اند که این ایراد ها رو از مایکل میگرفتند ...مایکل مثل یک آینه کرده های خودشون رو مقابلشون قرار داد و عجیب نبود اگر دست به هر کاری برای پنهان کردن چهره ئ خودشون میزدند ...
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nasim.
14 سال 1 ماه قبل #4778
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
نسیم جان به نظرم درست گفتی. شاید در آن زمان این حرکات از نظر مردم کمی خشونت آمیز بود ولی مردم زیاد جو گیر نمیشدن. همش تقصیر رسانهها بود که یک موجی از اعتراض را یکدفعه در بین مردم پخش میکردن و با بزرگ نمایی کردن کم اهمیتترین چیزها، مفهومی ترین لحظات موزیک ویدئوهایش را پنهان میکردن از دید عموم. همانند موزیک ویدئوی ارت سانگ که اینقدر جنجال بر روی یکی از حرکات مایکل کردند که اصلا مفهومش نادیده گرفته شد. خوب حالا ممکنه بیاییم بگیم چرا واسهٔ بقیه هنرمندان اینگونه نیست. مثلا «لیدی گاگا». این کاملا معلومه چون هدف لیدی گاگا در راستای هدف همون رسانهها و ماقیای موسیقی است. پس لزومی به خراب کردن او ندارن. مثلا مایکل باعث شد که ۵۰ میلیارد دلار به خیریه بخشیده شود. خوب اینو میدونستین که ثروت کل طلای کشور آمریکا نزدیک به ۱۰۰ میلیارد دلار است! این یعنی مایکل باعث شد تا ثروتی عظیم به کشورهای فقیر برود و از ثروت کشورهای قدرتمند کمتر شود. معلومه که باید کاری کنن که مایکل زیاد فروش نکنه که بعدش بره و اکثر اون فروش را به خیره و به کشورهایی بده که کشورهای قدرتمند سالیان سال است که دارن آن کشورها را استعمار میکنن. این کار یعنی برعکس هدف اون مافیا. پس باید بر ضدش تبلیغ میکردن. حالا از هر فرصتی که بود استفاده میکردن. کودک آزاری و .....
14 سال 1 ماه قبل #4784
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
سپاس شهروز جان
منظور من هم از مطرح کردن این بحث همین بود ! اونها ایراد های عجیبی از مایکل گرفتند که اگر با ویدئوهای خوانندگان همان زمان هم مقایسه شان کنیم متوجه میشویم هدف شان چی بوده ! لیدی گاگا اصلا توی این بحث به چشم نمیاد اگر بخواهیم ویدئوهای خیلی قدیمی تر رو بررسی کنیم ! قسمت بد قضیه اینه که کسانی که از این اهداف بی خبر هستند وقتی میخونن که به چند تا از ویدئوهای مایکل – و نه هیچکس دیگه ای – ایراد گرفته شده تا حدی که مایکل مجبور شده قسمتهایی رو از ویدئوهاش حذف کنه این گمان براش به وجود میاد که پس حتما چی بوده که بهش ایراد گرفته اند وقتی به هزار تا خواننده دیگه با ویدئوهای شنیع ایرادی گرفته نمیشه !
بعضی ها توی همین ایران فکر میکنند که کشورهای غربی – به خصوص ایالات متحده – نمونه ئ یک مدینه فاضله هستند که اگر مطبوعات حتی توی اون به کسی نقد کنند و نابودش کنند حتما عین حق بوده !
افریقای جنوبی پخش ویدئوی In the closet رو در اون زمان در کشورش ممنوع کرد به خاطر بیش از حد جنسی بودن !
دوست دارم امروز نظرشون رو درباره ویدئوهای دیگر خواننده ها بدونم !
منظور من هم از مطرح کردن این بحث همین بود ! اونها ایراد های عجیبی از مایکل گرفتند که اگر با ویدئوهای خوانندگان همان زمان هم مقایسه شان کنیم متوجه میشویم هدف شان چی بوده ! لیدی گاگا اصلا توی این بحث به چشم نمیاد اگر بخواهیم ویدئوهای خیلی قدیمی تر رو بررسی کنیم ! قسمت بد قضیه اینه که کسانی که از این اهداف بی خبر هستند وقتی میخونن که به چند تا از ویدئوهای مایکل – و نه هیچکس دیگه ای – ایراد گرفته شده تا حدی که مایکل مجبور شده قسمتهایی رو از ویدئوهاش حذف کنه این گمان براش به وجود میاد که پس حتما چی بوده که بهش ایراد گرفته اند وقتی به هزار تا خواننده دیگه با ویدئوهای شنیع ایرادی گرفته نمیشه !
بعضی ها توی همین ایران فکر میکنند که کشورهای غربی – به خصوص ایالات متحده – نمونه ئ یک مدینه فاضله هستند که اگر مطبوعات حتی توی اون به کسی نقد کنند و نابودش کنند حتما عین حق بوده !
افریقای جنوبی پخش ویدئوی In the closet رو در اون زمان در کشورش ممنوع کرد به خاطر بیش از حد جنسی بودن !
دوست دارم امروز نظرشون رو درباره ویدئوهای دیگر خواننده ها بدونم !
14 سال 1 ماه قبل #4787
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
موافقین درباره ی ویدئوی بقیه خواننده ها تو هنر بحث کنیم؟
ای بابا کسی پست منو ندیداااااااااا.
یکم از remember the time هم بگید دیگه.
ای بابا کسی پست منو ندیداااااااااا.
یکم از remember the time هم بگید دیگه.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.903 ثانیه