- تشکرهای دریافت شده: 12
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
14 سال 8 ماه قبل #3774
توسط ehsan
به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
قبل از ارسالم پست آرشام رو ندیده بودم، آره آرشام کاملاً درست گفت و اینکه دردناکترین بخش ماجرا همین تهمتی بود که به مایکل زده شد.
مساله خیلی فجبع تر از اینه دوستان.
مساله خیلی فجبع تر از اینه دوستان.
به رود زمزمه گر گوش کن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 8 ماه قبل #3775
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
خوب شد هم که نگاه نکردم
) ولی هنر فقط هنرمند میتونه درک کنه پس هم خواننده های آمریکایی هم این که هنر مایکل رو میفهمن خیلی با ارزش هست مثلا Evanescence که من ندیدم از مایکل الگو گرفته باشن ولی در دوران دادگاه مایکل یک آهنگ برای ستایش از مایکل خوندن و خیلی های دیگه
اینجور که شما از این مستند صحبت کردین الان توی ذهن من مثل یک هیولایی شدن که میخوان روح بزرگ رو از بین ببرن مثل این عکس
ولی مایکل شکست ناپذیر هست ولی اگه بغیر از مستند بقیه کارهاشون خوب بوده پس بهتر این بحث رو تموم کنیم
با این کارهایی که میکنن مثل دادگاه مایکل که بعدش طرفدارهای مایکل قدر مایکل بهتر دونستن و بیشتر جذبش شدن این مستند هم همین کار رو با طرفدارهای مایکل دوباره کرد ولی ما باید بهترین پشتیبان های مایکل باشیم چون ادعای فن بودن مایکل رو داریم ولی اگه تعصب رو بزارید کنار بهتر میشه قضیه ها رو موشکافانه کرد و مورد بررسی قرار داد البته این مستند قضیه ش فرق میکنه و باید ما پشتیبان مایکل باشیم اما عاقلانه توی این حرکت مون باید رفتار کنیم چون امکان بدتر شدن این قضیه ها خودمون باعثش نشیم و طرفدارهای مایکل رو بد نشون ندیم ولی باید عاقلانه و با فکر پشتیبان مایکل باشیم
اینجور که شما از این مستند صحبت کردین الان توی ذهن من مثل یک هیولایی شدن که میخوان روح بزرگ رو از بین ببرن مثل این عکس
پيوست feanor-invencible.jpg يافت نشد
ولی مایکل شکست ناپذیر هست ولی اگه بغیر از مستند بقیه کارهاشون خوب بوده پس بهتر این بحث رو تموم کنیم
با این کارهایی که میکنن مثل دادگاه مایکل که بعدش طرفدارهای مایکل قدر مایکل بهتر دونستن و بیشتر جذبش شدن این مستند هم همین کار رو با طرفدارهای مایکل دوباره کرد ولی ما باید بهترین پشتیبان های مایکل باشیم چون ادعای فن بودن مایکل رو داریم ولی اگه تعصب رو بزارید کنار بهتر میشه قضیه ها رو موشکافانه کرد و مورد بررسی قرار داد البته این مستند قضیه ش فرق میکنه و باید ما پشتیبان مایکل باشیم اما عاقلانه توی این حرکت مون باید رفتار کنیم چون امکان بدتر شدن این قضیه ها خودمون باعثش نشیم و طرفدارهای مایکل رو بد نشون ندیم ولی باید عاقلانه و با فکر پشتیبان مایکل باشیم
پيوست:
14 سال 8 ماه قبل #3776
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
همين الان شبكه ي ٤ نظرات رو بخش كرد نظر حميد باقري توشون بود اسم سايتو برده بود
14 سال 8 ماه قبل #3778
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
از این نکتههای منفی نمیشه گذشت...
رسانهها مایکل رو آزار دادن در طول زندگیش.
من خودم همیشه همین حرفو به همهی رسانهها زدم: برین به جهنم!
من هیچوقت با این رسانهها کنار نخواهم اومد!
حالا یا مستند باشه یا خبر باشه یا هرچی! اگه قدم مثبتی بردارن واسهی هنرمند، وظیفهشونه! اگر قدم کج بردارن از بیلیاقتیشونه!
رسانهها مایکل رو آزار دادن در طول زندگیش.
من خودم همیشه همین حرفو به همهی رسانهها زدم: برین به جهنم!
من هیچوقت با این رسانهها کنار نخواهم اومد!
حالا یا مستند باشه یا خبر باشه یا هرچی! اگه قدم مثبتی بردارن واسهی هنرمند، وظیفهشونه! اگر قدم کج بردارن از بیلیاقتیشونه!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING
14 سال 8 ماه قبل #3779
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
آنهایی که ندیدن خوش به حالشون. چون ما که دیدیم واقعا ناراحت هستیم.
HBK از این که گفتههاشون رو گفتی ممنون. کار خوبی کردی. بچهها برید فیس بوک و احساس تنفر خودتون از این شبکه و مستند را بیان کنید.
HBK از این که گفتههاشون رو گفتی ممنون. کار خوبی کردی. بچهها برید فیس بوک و احساس تنفر خودتون از این شبکه و مستند را بیان کنید.
14 سال 8 ماه قبل #3781
توسط ehsan
به رود زمزمه گر گوش کن
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
شهروز جان من هدفم نفرت پراکنی و اینکه به کانال 4 بی احترامی کنیم نبود، چون حس میکنم ناآگاهانه این رو پخش کردن..پس اگه انتقادی هم از این شبکه هست میشه بدون ابراز نفرت باشه..این حس ِ تلخ رو باید نسبت به اون آدمایی داشت که با آزارها و تهمتها و سوءاستفاده هاشون ذره ذره نفس های مایکل رو به شماره انداختن.
به رود زمزمه گر گوش کن
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.102 ثانیه