Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1593 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
به نظر من همون تریلر رو هم قصد آوردنشو نداشتن ولی گفتن دیگه خیلی ضایع میشه ولی مدونا مجبور دنبال اون اهداف باشه و شرایطش با بقیه خواننده ها فرق میکنه چون جزو دودمان هست(ایلومناتی) و خودش هم تو یکی از مصاحبه هاش گفته "من فقط کارهای سحر آمیز و جادوگریشو دوست دارم" ولی اجباری اهدافی که دنبال میکنه ولی هنر مدونا فوق العاده اینو توی Frozen میشه به خوبی احساس کرد و سبکش هم پاپ راک که خوبم از پس سبکش بر اومده ولی آمریکا خواننده زن بهتر از مدونا خیلی داره

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1596 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

حالا اگه مایکل دست رو سر یه بچه میزاشت میگفتن: «اوه. نگاه کنید. داره نظر بچه رو جلب میکنه». تمام اخبار هم اونو پخش میکردن. ولی مثلا نامزد جایزهٔ نوبل شده. کو. پس چرا بازتابی نداشت؟

خود شما میگی مایکل جکسون ! مایکل کلا یک موضوع دیگه ورای بقیه هنرمندهاست . طرف مایکل جکسونه ! موجودی که هر چند صد سال شاید یکبار بیاد !
اصلا مایکله و جنجال ! تخصصش همینه . جذابیتش و نو بودنش همینه .

فکر می کنی چرا شما الان اینجا هستی و می نویسی ؟ چرا مایکل جکسون یه سایت مثل eMJey.com تخصصی راجع به خودش داره ؟ جرا تو این میلیون تا خواننده هیج کس تو ایران همچین جیزی نداره ؟ ! خوب دلیل مشخصه ! طرف یه جیز دیگه ست .
بحث هایی که من اینجا می کنم بیشتر به خاطر باور پذیر تر شدن بزرگی مایکل و احترام به بقیه هنرمند هاست . وگرنه همین وجود شما در ایران کافی و بس ! برای اثبات بزرگی یک خواننده در سطح جهانی ! در یک مملکت دشمن امریکا و همینطور اسلامی و مخالف مایکل !

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1601 توسط FeanoR
فرق مایکل با بقیه خواننده ها هم در اینه دیگه که مایکل یک خواننده جهانی ولی بعضیشون الویت اولو به آمریکا میدن بعد بقیه جهان ولی اکثرآ فقط برای آمریکا میخونن البته حقم دارن چون جهانی براشون لقمه گنده ایه(اینو میشه از معنی آهنگاشون و ریتم آهنگشون فهمید)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1607 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
درسته ، این موضوع جهانی رو می دونی کی می شه خوب لمس کرد ؟ وقتی مایکل تو کنسرت دنجورس آهنگ بیلی جین رو با لهجه بلک ( لهجه سیاه پوستی خودش ) می خونه اما تو آهنگ های استدیویی اکثرا کلمات رو واضح تر و به قولی جهانی تلفظ می کنه .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1608 توسط FeanoR
آره قبول دارم

مثلآ توی Wettendas که یک تیکه آلمانی صحبت میکنه(همونی که دنجروس و Earth Song اجرا میکنه بعد آلمانی صحبت میکنه)کنسرت نیست فقط اجرای خالیه مثل MTV

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1609 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
حمید جان منظور منو متوجه نشدی. من می‌دونم مایکل هستو جنجالش. درست. پس باید جنجال‌های خوبش رو هم بگن. چرا نمی گن؟؟ ولی واسه مدونا و ریانا و لیدی گاگا و .... رو زرت و فرت میگن. خودت می‌دونی مثلا برای همین فیس بوک. عین خبرش رو میگم.

«لیدی گاگا اولین فرد زنده‌ای است که هوادارانش در فیس بوک از مرز ۱۰ میلیون گذشت».

چرا نباید بگن دومین فرد بعد از مایکل جکسون است. می‌دونی تمام دوستای فیس بوک باز من فکر می کردن لیدی گاگا از مایکل بیشتر لایک داره.

یا مثلا وقتی مایکل رکورد الویس را شکوند. یاهو عکس مایکل رو نگذاشت. و نوشت. الویس به ردهٔ دوم رفت. خوب چرا نگفتن مایکل اول شد؟

من منظورم اینه که همه جنجال دارن ولی واسه مایکل فقط بداشون میزاشتن و ۱۰۰ تا چیز بدتر اضافه میکردن و پخش می کردن.

مثلا چرا بی بی سی میگه آلبون تریلر ۶۵ میلیون فروخته؟ مگه گینس اعلان نکرد ۱۱۰ میلیون؟

یا مثلا میگن هرگز نگو هرگز جاستین بیبر از مستند ایس ایز ایت پرفروش تر شد؟ فقط در آمریکا پر فروش شده اینا می دونی تیترشون چی بود؟

نگفتن که جاستین بیبر فلان قدر فروش کرد در آمریکا و پر ورش ترین فیلم مستند آمریکا شد. نوشتن

«جاستین بیبر رکورد فیلم مایکل جکسون رو زد و به پر فورش ترین فیلم تمام دوران‌ها تبدیل شد»

چرا واژه آمریکا را حذف کردن؟ چرا اینجا که مایکل شکست خورده اسمش رو میارن؟ تازه مگه جاستین آمریکایی است که ملاک فروش فیلمش در آمریکا سنجیده میشه؟

امیدوارم که فهمیده باشی منظورم رو حمید جان. می دونم که تمام این سوال ها رو جوابش رو میدونی. من هم می دونم. ولی می خواستم ثابت کنم. که تمام خبرگذاری‌های و به خصوص اون معتبرهاش کمر بستن تا مایکل رو شکست بدن. و این کار تنها به خاطر اینه که مایکل نخواست پیروی صاحبان رسانه و قدرت باشه. همین.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.596 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا