Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #1691 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

hbmj2 نوشته: من فکر می کنم بر خلاف صحبت شما این دقیقا مایکل جکسون بود که از این شایعات و تخریب ها سود می برد و خودش هم تا حدی دنبال همین موضوع بود . ( البته گاهی این حد ، خارج از حد می شد )
حالا بحث اینکه چرا سود می برد خیلی مفصله و می تونید در یه تاپیک جدا بررسیش کنید .

حميد من با اين حرفت موافقم كه مايكل خودش دنبال اين شايعات بود اينطور به قول معروف هميشه سر زبان ها و مورد توجه بود اما گاهي همون حرفي كه زدي اين شايعات از حد معمول خارج ميشد...

يادم تو روز هاي آخر فروم قبلي همون اوايل فوت مايكل يك كاربري كه تازه به فروم اومده بود همين حرف ها رو زد و بچه هاي اون موقع واقعا باهاش بد برخورد كردند تا حدي كه اون فرد از فروم خداحافظي كرد و رفت اميدوارم ديگه تو اين فروم شاهد اينچنين برخورهايي با بي جنبگي نباشيم....

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #1692 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

FeanoR نوشته: جاستین بیبر خط و مشی میرسه به مایکل(به این اعتقاد ندارم) چون آشر اونو خواننده کرده و اون حرفی رو که توی جوایز موسیقی مایکل زد وقتی داشتم نگاهش میکردم احساس کردم از اینکه بعد از اون همه جایزه و هر بار صحبت چیزی برای گفتن نداشت و فقط ضمیر ناخودآگاهش اونو گفت درباره ی مایکل و بعد از اونم دیگه از این فرصت استفاده کردش و بعدم تا همین چند وقت پیش رسانه روی جاستین و سلنا گومز زوم منفی کرده بودن

جاستین برای اولین با اونجا از مایکل حرف نزد. هر جا که میره همینطوره. آهنگ موبایلش بیت ایت هست. دستش یک دستگش میندازه و دست راستش رو سه تا چسب میزنه و لباسش و آهنگاش اکثرا از مایکل تاثیر گرفته است و این موضوع ها رو هم میگه. از همون اول هم هیمن طور بود. و اگر در اون مراسم از مایکل نمی گفت جای تعجب داشت.

و برای همین هر رسانه دارن کاملا زو منفی روش می کنن. جدیدا. چون اگر همینطور پیش بره با این محبوبیت دیگه نمیشه کنترلش کرد. اونا مایکل رو می شناسن و مسیرش رو هم میدونن. و نمی زان که کس دیگه‌ای به اون مسیر نزدیک بشه. این براشون زنگ خطره.
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by شهروز.

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #1705 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
شهروز جان مایکل که با دستکش و چسب مایکل نشده بود ! این تشبیهات بنظرم قیاس مع الفارقه ! جاستین هم مثل خواننده های دیگه است ! مثل آشر ، جسی تمبرلیک ، امینم ... که یک سری طرفدار خاص داره ! و خیلی از کاراشم اتفاقا عامه پسنده ! با اینکه فکر میکنم طرفداراش بیشتر teenage هستند !حالا باید بزرگ بشه تا ببینیم چه کاره است واقعا !
رسانه ها هم خیلی هاشون به ویژه بعد از مرگ مایکل شروع کردن به خوب گفتن ! اسطوره ای که معلوم نبود تا حالا کجا بود و تازه اینها پیداش کرده بودن بعد از مرگش ! به جرات میتونم بگم بعد از ماجراهای 93 و 2003 تلاش بیشتر رسانه ها تخریب مایکل بود ! حالا اینم طبیعیه که مثبت هم بوده چون ناگزیر بودن ! اصلا مخاطباشون رو از دست میدادن ! یک کمپانی بزرگی مثلا BBC نباید هیچ وقت این ریسک رو کنه که بخواد مایکل رو تخریب کنه چون امکان داره طرفدارا (مثل من ) تحریمش کنن ! البته BBC در اون حد تا حالا این کارو نکرده ! ولی دیدیم چطور همه شبکه ITV رو تحریم کردن ! با همه اینها رسانه ها از راه های خاصی جوری خبرهایی رو منتشر میکنن که بعد از یک مدت به شکل ناخودآگاه روی ذهن مخاطب تاثیر منفی داره !
اگر مایکل راهی رو میرفت که بقیه دارن میرن دیگه مایکل نبود ! این خیلی ساده است !

در ضمن فکر نمیکنم چیزهایی که توی gossip column مطبوعات مینویسن واسه جمع کردن مخاطب یک نوع زوم منفی یا تخریب باشه ! رابطه جاستین با سلنا گومز که چیز بدی نبود که بخوان تخریبش کنن بچه رو !

My life is dedicated to LOVING HIM
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #1821 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
اگر جاستین هم خداینکرده بعد از 120 سال سرشو گذاشت زمین هم اسطوره میشه و از رتگر کوچه تا اوباما براش بیانیه مینویسن
و رابطه ی سلنا گومز و جاستین فقط خواهر و برادری بود جنبه ی دیگری هم نداشت!:-?
(حقشه. باید ازاینا سرش بیاد تا بدونه به این راحتی ها هم نیست)
ولی اگر بخوایم 44 سال فعالیت مایکل رو در نظر بگیریم این وظیفه ی رسانه هاست که باید تمام جریان های 1993 و 2003 رو نادیده بگیرند و ازش یاد کنن
گرچه الان هم بغضی از شبکه ها یا پایگاه های خبرگذاری جدا توجهی به مایکل ندارن

mj for ever....

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #1822 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
همه اینا هایی رو که میگین شما ها درسته ولی چند تا چیز این وسط باید در نظر بگیریم

1.اینکه همه شبکه ها عهد نکردن یا قسم نخوردن که به مایکل توجهی کنند

2.فکر نمیکنم رابطه جاستین و سلنا گومز خواهر و برادری بوده من کلی عکس و فیلم ازشون دارم

3.رسانه و خبرگزاری ها دنبال جلب توجه و فروش و معروفیت خودشون هستند پس تخریب مایکل اینا رو بیشتر به دنبال داره تا تعریفش و یک دلیل دیگه برای تخریب مایکل اینه که نتونستند حرفا و رفتار مایکلو درک کنند

4.جاستین هم هم الان هم آینده بیشتر از حد تقلید بالاتر نمیره چون باید یه سبک و موسیقی ابداع کنه و خلاق باشه و اونقدر هم موسیقیش قوی نیست که بخواد اسطوره بشه و فقط در جشنواره ها جایزه گرفته که البته امسال فکر نمیکنم اصلآ کسی توی جشنواره ها ازش یاد کنند(چون موسیقی جاستین در آینده قدیمی میشه ولی مایکلو تازه آینده بیشتر موسیقشو درک میکنند)

من خودم شخصآ از موسیقی سلنا بیشتر از جاستین خوشم میاد
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #1828 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
ولی جاستینم تا بچه است نازه ! صدای با نمک کودکانه ای داره ! با اینحال مایکل کجا و اینها کجا...
آهنگ Ain't no sunshine رو مقایسه کنید فقط ...

My life is dedicated to LOVING HIM

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.281 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا