Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
12 سال 1 ماه قبل - 12 سال 1 ماه قبل #32201 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

Michaellover نوشته:

kingmichael نوشته: شبکه های ایرانی منظورم بود !

4 هم ایرانیه

ااااااااااااا ، نمیدونستم !
اداره کننده هاش ایرانین یا سهام داراش ؟!
Last edit: 12 سال 1 ماه قبل by kingmichael. دليل: مشکل فنی مهندسی :D

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 1 ماه قبل - 12 سال 1 ماه قبل #32202 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

kingmichael نوشته:

Michaellover نوشته:

4 هم ایرانیه

نمی دونم، ولی اکثر مناسبت ها مثل عید نوروز لوگوشون رو به شکل سبزه و اینجور چیزا در میارن...
آهنگهای فارسی هم زیاد پخش می کنه پیج فیسبوکش هم پست های فارسی زیاد داره

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
Last edit: 12 سال 1 ماه قبل by Michaellover.

بیشتر
12 سال 1 ماه قبل - 12 سال 1 ماه قبل #32203 توسط ImaN
پاسخ داده شده توسط ImaN در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

FeanoR نوشته:
این ماله 1988 هستش، مایکل تا سال 2009 زنده بودش، به نظرت توی این فاصله 21 سال، چهره مایکل هیچ تغییری نداشتش؟ مایکل گونه و چونه ش رو هم عمل کرده. به غیر اینها عملهای دیگه ای هم داشته.

تازه مایکل هیچوقت در این مورد به طور کامل صادق نبوده و حق هم داشته چون همینطوری که هر دفعه گفته دوبار دماغش رو عمل کرده اینقدر مردم تیکه پارش کردن، وای به حال روزی که واقعا میگفت چند بار عمل کرده.

شما پس مصاحبه ی اپرا با مایکلو نشنیدی که گفته هیچ جراحی انجام نداده به جزء همون شکاف چانه و عمل بینی!
مایکل فقط آرایش میکرده تا لکه های صورتش که بر اثر بیماری ویتیلیگو به وجود اومده بود ،پنهان باشه!
تازشم اگه جراحی و چیزی کرده بود ،پزشکی قانونی همه چیزو عنوان میکرد!

♥ I Love You ♥
Last edit: 12 سال 1 ماه قبل by ImaN.

بیشتر
12 سال 4 هفته قبل #32204 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

Michaellover نوشته:

kingmichael نوشته:

Michaellover نوشته:

4 هم ایرانیه

نمی دونم، ولی اکثر مناسبت ها مثل عید نوروز لوگوشون رو به شکل سبزه و اینجور چیزا در میارن...
آهنگهای فارسی هم زیاد پخش می کنه پیج فیسبوکش هم پست های فارسی زیاد داره

نشد دلیل که ! :D
آخه تو لیست شبکه های ایرانی و فارسی نیست ! تا جایی که یادمه مال انگلستان بود این شبکه !

بیشتر
12 سال 4 هفته قبل #32208 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

Imanliver نوشته:

FeanoR نوشته:
این ماله 1988 هستش، مایکل تا سال 2009 زنده بودش، به نظرت توی این فاصله 21 سال، چهره مایکل هیچ تغییری نداشتش؟ مایکل گونه و چونه ش رو هم عمل کرده. به غیر اینها عملهای دیگه ای هم داشته.

تازه مایکل هیچوقت در این مورد به طور کامل صادق نبوده و حق هم داشته چون همینطوری که هر دفعه گفته دوبار بینی ش رو عمل کرده اینقدر مردم تیکه پارش کردن، وای به حال روزی که واقعا میگفت چند بار عمل کرده.

شما پس مصاحبه ی اپرا با مایکلو نشنیدی که گفته هیچ جراحی انجام نداده به جزء همون شکاف چانه و عمل بینی!
مایکل فقط آرایش میکرده تا لکه های صورتش که بر اثر بیماری ویتیلیگو به وجود اومده بود ،پنهان باشه!
تازشم اگه جراحی و چیزی کرده بود ،پزشکی قانونی همه چیزو عنوان میکرد!

مصاحبه با اپرا هم اواخر 1993 و اوایل 1994 هستش و باز هم تا 2009 زمان زیادی هست. شکاف چونه رو قبول کردی، پس فقط گیر یک گونه س؟ که اونم خیلی راحت از مقایسه عکسهای مایکل میشه فهمید. با اینحال در مورد بینی ش زیاد هم صادق نبوده.

به هر صورت، حتی یکبار عمل کردن بینی یا هر عضوی از صورت بیشتر و بعضی از عضو های دیگه بدن، جزو عمل زیبایی محسوب میشن.

بیشتر
12 سال 4 هفته قبل #32211 توسط ImaN
پاسخ داده شده توسط ImaN در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

FeanoR نوشته:
مصاحبه با اپرا هم اواخر 1993 و اوایل 1994 هستش و باز هم تا 2009 زمان زیادی هست. شکاف چونه رو قبول کردی، پس فقط گیر یک گونه س؟ که اونم خیلی راحت از مقایسه عکسهای مایکل میشه فهمید. با اینحال در مورد بینی ش زیاد هم صادق نبوده.
به هر صورت، حتی یکبار عمل کردن بینی یا هر عضوی از صورت بیشتر و بعضی از عضو های دیگه بدن، جزو عمل زیبایی محسوب میشن.

اینکه گفتم مایکل شکاف چونه ایجاد کرده حرف من نیست ،بلکه خود مایکل گفته ،در پستهای قبلیم قرار دادم حرفای خود مایکلو اگه توجه میکردین!
گفته ی خود مایکل در مورد شکاف چونش و عمل بینی:
من دوبار بینی‌ام را عمل کردم و اخیرأ یک شکاف در چانه‌ام ایجاد کرده‌ام [که امروزه به عنوان جراحی پلاستیک، محسوب نمیشود].
تازشم خود مایکل هم تو این مصاحبه یاد شده در مورد مقایسه ی عکسهاش گفته:
آن‌ها یکی از عکس‌های قدیمی‌ام را که مربوط به دوران بلوغ یا دبیرستانم بود، انتخاب می‌کردند و آن را با یکی از عکس‌های جدیدم مقایسه می‌کردند. در عکس قدیمی، صورتم گرد و تپل بود و موهای آفریقایی داشتم و نورپردازی عکس هم خیلی بد بود. عکس جدید، صورت یک فرد بسیار بزرگ‌تر و بالغ را نشان می‌داد.
مدل موهایم فرق کرده بود و بینی‌ام را هم عمل کرده بودم. همچنین، نورپردازی عکس‌ها هم با گذشت زمان عالی شده بود. اینطور مقایسه کردن‌ها واقعأ منصفانه نیست. من هرگز گونه‌ها یا چشمانم را تغییر نداده‌ام. لب‌هایم را نازک نکرده‌ام و هیچگونه عمل جراحی روی پوستم نداشته‌ام.

قبلا هم گفتم ،اگه مایکل جکسون جراحی یا چیزی داشته ،پزشکی قانونی همه چیزو عنوان میکرد!

♥ I Love You ♥

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.490 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا