Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael Jackson: The Immortal World Tour

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #409 توسط niloofar
پاسخ داده شده توسط niloofar در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
تاپیک خوبی بود برام خیلی جالب بود این خبرو نشنیده بودم ممنون

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #412 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
واقعا که جالب بود
همچینین گمان میره که این تور بزرگترین و باشکوه ترین تور تاریخ بشه....
راستی وقتی این تور شروع شد ماهواره نشونش میده دیگه مگه نه؟

mj for ever....

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #425 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
نميدونم!!!احتمالا تصاويري نشون بده اما تا حالا جايي نخوندم حق نشر پخش ماهواره اي داشته باشه...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #456 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
کاش این همه مطالب قشنگ و کاملی که اینجا وارد کردی رو اول تو ام جی جی پدیا وارد می کردی و بعد لینک می دادی ، هم بقیه می تونستن کامل ترش کنن هم طول صفحه تو فروم کوتاه تر می شد .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #472 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour

hbmj2 نوشته: کاش این همه مطالب قشنگ و کاملی که اینجا وارد کردی رو اول تو ام جی جی پدیا وارد می کردی و بعد لینک می دادی ، هم بقیه می تونستن کامل ترش کنن هم طول صفحه تو فروم کوتاه تر می شد .

حميد جان باور كن من حتي يك ذزه هم بلد نيستم تو ويكيپديا صحفه اي ايجاد كنم اگر كساني كه بلدن لطف كنن و تو يك تاپيك از سير تا پياز رو آموزش بدن من خودم به شخصه حاضرم براي ام جي پديا وقت زيادي بذارم..:( :( :( :(

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by شايان.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #484 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour

shayan69 نوشته:

hbmj2 نوشته: کاش این همه مطالب قشنگ و کاملی که اینجا وارد کردی رو اول تو ام جی جی پدیا وارد می کردی و بعد لینک می دادی ، هم بقیه می تونستن کامل ترش کنن هم طول صفحه تو فروم کوتاه تر می شد .

حميد جان باور كن من حتي يك ذزه هم بلد نيستم تو ويكيپديا صحفه اي ايجاد كنم اگر كساني كه بلدن لطف كنن و تو يك تاپيك از سير تا پياز رو آموزش بدن من خودم به شخصه حاضرم براي ام جي پديا وقت زيادي بذارم..:( :( :( :(

سلام شایان عزیز. نمی‌شه تمامش را الان توضیح داد. چون خیلی زیاد است. اما من توضیح مختصری برات می‌دم.

اول باید برید توی باکس جستجو و نام مقاله را وارد کنید. بعد در صفحه‌ی جدید همون نام به رنگ قرمز وجود دارد. روی آن کلیک کنید و مقاله را منتقل کنید. به همین سادگی.

ولی به این نکته‌ها توجه کنید:

برای این که عنوان بندی انجام بدید باید عناوین را در بین == == قرار دهید.
اگر می‌خواهید کلمات بزرگ نوشته شود باید در بین ''' ''' قرار دهید.
حتما منبع خودتون را در زیر مقاله در عنوانی به نام == منابع == لینک دهید.
بعضی از کلماتی که مهم هستند و نیاز به مقالهٔ جداگانه دارند را در بین [[ ]] قرار دهید تا ویکی لینک شود.

اگر سوالی داشتی حتما بپرس.
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by شهروز.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.248 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا