به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
Michael Jackson: The Immortal World Tour
13 سال 10 ماه قبل #11979
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
خواهش میکنم.
ویدیوی 500 مگابایتی رو واسه دانلود نمیذارم. نسخهی معمولیش تو یوتوب هست تو اخبار هم هست حتما تا حالا دیدین و دانلود کردین.
ویدیوی 500 مگابایتی رو واسه دانلود نمیذارم. نسخهی معمولیش تو یوتوب هست تو اخبار هم هست حتما تا حالا دیدین و دانلود کردین.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #12681
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
اره دانلود کردم واقعا خوشم اومده . عالیههههههههههههه .
فقط یه سوال ؟
تو قسمت خبر ها اینو نوشتی :
گفته میشود که فیلم این کنسرت روز ۱۵ اکتبر از شبکهی Sky Arts پخش میشود.
میشه فرکانس این شبکه رو اینجا بذاری . اگه بدونی ساعت چند و چند شنبه نشون میده که دیگه عالی میشه . اگر هم نه میشینم تا نشون بده و ظبط میکنم و برای همه میذارم که دانلود کنن .

راستی به نظر من این کنسرت یادبود خوب پیش نرفت . نمیدونم . اینا رو از همون روز هایه اول هم میشد فهمید . از نارضایتی هواداران . اومدن اون گروه . رفتن بعضی از خواننده ها و..... نمیدونم حالا باید دید چی کار کردن ؟ وقتی کنسرت رو کامل دیدم نظرمو میگم .
راستی ببخشید اینا رو اینجا گفتم . اخه تاپیکی برای این کنسرت نبود و گفتم بهتره اینجا بگم .

فقط یه سوال ؟
تو قسمت خبر ها اینو نوشتی :
گفته میشود که فیلم این کنسرت روز ۱۵ اکتبر از شبکهی Sky Arts پخش میشود.
میشه فرکانس این شبکه رو اینجا بذاری . اگه بدونی ساعت چند و چند شنبه نشون میده که دیگه عالی میشه . اگر هم نه میشینم تا نشون بده و ظبط میکنم و برای همه میذارم که دانلود کنن .

راستی به نظر من این کنسرت یادبود خوب پیش نرفت . نمیدونم . اینا رو از همون روز هایه اول هم میشد فهمید . از نارضایتی هواداران . اومدن اون گروه . رفتن بعضی از خواننده ها و..... نمیدونم حالا باید دید چی کار کردن ؟ وقتی کنسرت رو کامل دیدم نظرمو میگم .
راستی ببخشید اینا رو اینجا گفتم . اخه تاپیکی برای این کنسرت نبود و گفتم بهتره اینجا بگم .

www.fullmjj.ir
13 سال 10 ماه قبل #12694
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
خوب محمد میتونستی تاپیکش رو خودت بزنی.
فرکانس این شبکه رو ندارم ولی این رو الان توی یک سایت پیدا کردم
Eurobird 128.2°E
New frequency for Sky Arts 2: 11469.00MHz, pol.H (DVB-S SR:27500 FEC:2/3 SID:5206 PID:513/641 English- VideoGuard
Astra 2A 28.2°E
New frequency for Sky Arts 2: 12226.00MHz, pol.H (DVB-S SR:27500 FEC:2/3 SID:5206 PID:513/641 English- VideoGuard
این سایتشه خودت بگرد ببین اطلاعاتی چیزی توش هست؟ www.skyarts.co.uk
فرکانس این شبکه رو ندارم ولی این رو الان توی یک سایت پیدا کردم
Eurobird 128.2°E
New frequency for Sky Arts 2: 11469.00MHz, pol.H (DVB-S SR:27500 FEC:2/3 SID:5206 PID:513/641 English- VideoGuard
Astra 2A 28.2°E
New frequency for Sky Arts 2: 12226.00MHz, pol.H (DVB-S SR:27500 FEC:2/3 SID:5206 PID:513/641 English- VideoGuard
این سایتشه خودت بگرد ببین اطلاعاتی چیزی توش هست؟ www.skyarts.co.uk
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12728
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
اخه شایان که این تاپیک رو زد اطلاعاتش کامل بود . من اطلاعاتی از این کنسرت ندارم .
من که هیچی از اینا نفهمیدم . از سایتشم همینطور .
فکر کنم باید بیشتر صبر کنیم که یه دی وی دی هاش بیاد که بعدش یه نفر پیدا شه که اپلود کنه تو اینترنت .
راستی این البوم این کنسرت رو کسی هنوز پیدا نکرده ؟ یعنی جایی هنوز اپ نشده ؟
اخه چند روزی میشه این البوم رو دارن میفروشن . تا الان باید یه نفر گذاشته باشه ؟
من که هیچی از اینا نفهمیدم . از سایتشم همینطور .
فکر کنم باید بیشتر صبر کنیم که یه دی وی دی هاش بیاد که بعدش یه نفر پیدا شه که اپلود کنه تو اینترنت .
راستی این البوم این کنسرت رو کسی هنوز پیدا نکرده ؟ یعنی جایی هنوز اپ نشده ؟
اخه چند روزی میشه این البوم رو دارن میفروشن . تا الان باید یه نفر گذاشته باشه ؟

www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
13 سال 10 ماه قبل #12887
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The Immortal World Tour
تو اخبار نوشته بود ماه اکتبر میاد این آلبوم و منم دیدم فروشش رو...فکر کنم پیش فروش بوده
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #14679
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
این مگا میکسی که منتشر شده رو من دانلود کردم . راستشو بخواهید به نظر من همچین فرقی نکردن اهنگ ها . انتظار داشتم اهنگ ها با ریتم جدید بهتر و جالب تر بشن همینطور هم شدن . ولی اهنگ Black Or White رو خراب کردن . ریتمش کاملا بهم خورده و خراب شده . ولی بیلی جین خوب شده . راستی تو ویدئو که میکس تصویری هایه تور بود . بینشون یه تیکه از WBSS بود که خیلی عالی شده . من منتظر این یدونه اهنگ هستم . البته حالا حالا ها باید صبر کرد . کاشکی میشد ما ایرانی ها هم بتونیم اصل اهنگ ها رو بخریم .

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 6.403 ثانیه