Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل - 13 سال 3 ماه قبل #23943 توسط FeanoR
بعضی وقتها تلخی باعث ساخته شدن امروز ما میشه... بهتره تلخ بودن رو هم دوست داشته باشیم همونطور که شیرین بودن رو دوست داریم، و گرنه قادر به ساختن امروزمون نمیشیم.
Last edit: 13 سال 3 ماه قبل by FeanoR.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23946 توسط Nasim
اصطلاح دروغ شیرین خیلی رایجه ! کسی فکر میکنه دروغ شیرینه ؟

اما حقیقت در تلخ ترین شرایطش " شیرین ترینه "

هیچ چیزی مثل حقیقت شیرین نیست .

...............................

حمید زمانی که اون مطلب رو توی وبلاگ گذاشتی من خیلی باهات بحث کردم اگر یادت باشه ! نظرم هم این بود که کارهای مایکل و روابطش چرا باید عجیب باشند یا همین طور بگیم که خب مایکل یک وجه دیگر هم داشت که این جوری بود ... مگه چجوری بود ؟ مایکل یک آدم " عادی " بود و یک آدم عادی عادی همیشه این مسائل رو توی زندگیش داره . چیز قبیحی درباره روابط مایکل وجود نداره . فکر کنید بخواهیم یک عمر تظاهر کنیم مایکل مردی بود که حتی به زن ها نگاه نمی کرد ، می خواهیم خیلی نجیب نشونش بدیم ؟ ولی در واقع داریم بیمار معرفی می کنیمش . این دروغ شیرین تلخیش توی گلو خفه مون می کنه . اما حقیقت خیلی شیرینه ! مایکل یک مرد عادیه ... :mj7:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, FeanoR, شاپرک

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #24015 توسط شاپرک
در مقابل جمله معروف آقا حمید یه جمله معروف دیگه رو یادآوری میکنم که میگه: تنها عشق حقیقت دارد.
و مسلما اونچه که طرفداران رو ، مخصوصا امثال خود شما رو که بیش از خیلی ها تو راهش زحمت کشیدی و حتا الان که مایکلی تو دنیا وجود خارجی نداره هنوز هستی ، سر پا نگه داشته و انگیزه ی شما شده واسه ادامه دادن، حقیقت هست ولی تلخ نیست. یک حقیقت هست و اونم عشقه که با دونستن امثال این مطالب(خانوم ها و غیره) کمترین خدشه ای بهش وارد نمیشه. بقیه باد هواست.
اما در مورد سوال
به تعریف من درسته که اغلب واقعیت نشون دهنده ی تمام حقیقت نیست, اما زیر مجموعه ی حقیقت که هست. واقعیت اون بخشی از حقیقته که دست گذاشته میشه روش و به واقعیت کشونده میشه . به عبارتی دیگه واقعیت, حقیقت گزینش شده هست.
اما در مورد مایکل, با علم به اینکه واقعیت و حقیقتش یکی نبود, شیفته حقیقت ش هستم در حالی که برای واقعیتش احترام قایلم چون خواست اون بوده
و برای وقوعش رنج زیادی متحمل شده...
و چقدر بعضی چیزها را نمیشود با کلمه گفت...

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam, Nasim

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #24032 توسط کوچکترین طرفدار
درود
من شخصا واقعیت مایکل جکسون رو ترجیح میدم
اگه یه روز بفهمم که همه چیزایی که در مورد مایکل میدونم حقیقت نداشته و واقعیت یه چیز دیگست بازم دوسش خواهم داشت
وقتی آدم عاشق یه نفر میشه اون رو با همه بدی هاش و خوبی هاش دوس داره حالا چه اون فرد مایکل جکسون باشه چه هر فرد دیگه ای
این دلیل نمیشه که چون طرف مایکل جکسون هستش حتما باید معصوم باشه
سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #24045 توسط Ehsan
حقيقت چيه واقعيت چيه؟اين دو كلمه معنيشون پشت سر همه.
مثلا ميگيم مرگ حقه.يعني مرگ هر انساني حقيقته.حالا بعد از مرگ ميگن بالاخره واقعيت اينه.اين اتفاق افتاده.
وقع يعني اتفاق افتادن.
منظور من اينه كه حق و حقيقت براي هر انساني بعضي مواقع تار و پشت پردست و به قولي حقيقت بعضا مثل خورشيد پشت ابره.اما وقتي واقعيت پيدا ميكنه يعني اتفاق افتاده و الان ديگه ما پس پرده رو هم ميبينيم.
براي من واقعيت مهمه.يعني اون چيزي كه واقعا اتفاق افتاده.نه اون چيزي كه شواهد نشون ميده.چون من ديگه از حقيقت مايكل گذشتم.مايكل رو قبول دارم حتي با تموم بديهاش يا و با تموم اشتباهاتش.الان شايد تازه من دارم به واقعيت ميرسم.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.377 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا