به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
13 سال 3 ماه قبل #23893
توسط Hamid
حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟ ایجاد شد توسط Hamid
برای شما کدومش مهمتره ؟
یعنی چقدر قدرت انعطاف پذیری دارید تا یه روز متوجه بشید حقیقت و واقعیت خیلی هم شبیه هم نیستند ؟
چه فرقی برای شما داره ؟
خواهش می کنم با دقت جوابم رو بدید .
یعنی چقدر قدرت انعطاف پذیری دارید تا یه روز متوجه بشید حقیقت و واقعیت خیلی هم شبیه هم نیستند ؟
چه فرقی برای شما داره ؟
خواهش می کنم با دقت جوابم رو بدید .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 3 ماه قبل #23894
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
برای من واقعیت مهمتره. خیلی از چیز هایی که بعضی از انسان ها فکر میکنند حقیقته ، واقعیت نداره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
13 سال 3 ماه قبل - 13 سال 3 ماه قبل #23895
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
واقعیت...
با دقت نمیشه گفت چون اینجا فضا ش نیست ولی...
برای من واقعیت مایکل مهم تره یعنی اون چیزی که واقعا بوده و واقعیت داشته نه اون چیزی برای حقیقت داره...
من اونقدر انعطاف تو خودم میبینم که یک روزی بفهمم حقیقت و واقعیت شبیه هم نیستند(حالا چی تو همه مسائل زندگی یا توی مایکل جکسون) و برای اینکه یک روزی بفهمم واقعیت و حقیقت شبیه هم نیستند سعی میکنم بیشتر از دفع، انعطاف داشته باشم البته تو اینجور مسائل مثل واقعیت یا تغییر چیزی ولی توی مسائلی مثل حق و ... بیشتر مقابله میکنم تا انعطاف...
برای من واقعیت مایکل جکسون مهم تره... و اینکه چه فرقی داره یعنی چی از این یکی منظورت رو متوجه نمیشم...
البته من منظوری که خودم برداشت کردم رو میگم اینکه حقیقت برای من همون واقعیت یعنی اگه تا امروز فکر میکردم حقیقت مایکل اینه ولی یک روزی دیدم که واقعیت یک چیز دیگه بوده، سریع اون بخش واقعیت رو به حقیقت اضافه میکنم و واقعیت میشه حقیقت...
البته سعی کردم وارد جزئیات نشم و کلی بگم و اگه یکم گنگ بود بذارین پای همین کلی گویی...
(سر همین قضیه جزئی گویی و کلی گویی، فکر کنم هیچوقت چرا مایکل نه؟ رو ننویسم
)
حالا یک سوال این حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون...
یعنی همین عنوان این تایپیک، خودش که یک نکته انحرافی نبود
بود؟
با دقت نمیشه گفت چون اینجا فضا ش نیست ولی...
برای من واقعیت مایکل مهم تره یعنی اون چیزی که واقعا بوده و واقعیت داشته نه اون چیزی برای حقیقت داره...
من اونقدر انعطاف تو خودم میبینم که یک روزی بفهمم حقیقت و واقعیت شبیه هم نیستند(حالا چی تو همه مسائل زندگی یا توی مایکل جکسون) و برای اینکه یک روزی بفهمم واقعیت و حقیقت شبیه هم نیستند سعی میکنم بیشتر از دفع، انعطاف داشته باشم البته تو اینجور مسائل مثل واقعیت یا تغییر چیزی ولی توی مسائلی مثل حق و ... بیشتر مقابله میکنم تا انعطاف...
برای من واقعیت مایکل جکسون مهم تره... و اینکه چه فرقی داره یعنی چی از این یکی منظورت رو متوجه نمیشم...
البته من منظوری که خودم برداشت کردم رو میگم اینکه حقیقت برای من همون واقعیت یعنی اگه تا امروز فکر میکردم حقیقت مایکل اینه ولی یک روزی دیدم که واقعیت یک چیز دیگه بوده، سریع اون بخش واقعیت رو به حقیقت اضافه میکنم و واقعیت میشه حقیقت...
البته سعی کردم وارد جزئیات نشم و کلی بگم و اگه یکم گنگ بود بذارین پای همین کلی گویی...
(سر همین قضیه جزئی گویی و کلی گویی، فکر کنم هیچوقت چرا مایکل نه؟ رو ننویسم

حالا یک سوال این حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون...
یعنی همین عنوان این تایپیک، خودش که یک نکته انحرافی نبود

Last edit: 13 سال 3 ماه قبل by FeanoR.
13 سال 3 ماه قبل #23898
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
همیشه این حقیقته که اهمیت اصلی رو داره . اما درباره مایکل - فقط و فقط درباره مایکل - برای من فرقی بین حقیقت و واقعیت نیست . من مدتها تمرین کردم تا با واقعیت و حقیقت هر دو کنار بیام . اگر امروز بفهمم خیلی از چیزهایی که فکر می کردم مایکل نیست ، در حقیقت هست ، باز هم برای من ذره ای تفاوت نمی کنه ! برعکس خیلی ها فکر می کنم هر چقدر به خود حقیقی مایکل نزدیک تر بشی تا این نقاب کم رنگ تر بشه ،مایکل خیلی زیباتره .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 3 ماه قبل #23904
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
واقعیت... این چیزیه که ماهیت مایکل رو نشون میده
13 سال 3 ماه قبل #23916
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
ببخشید بچه ها به خاطر این پست اما برای من یک سوء تفاهم پیش اومده درباره ماهیت حقیقت و واقعیت .
چیزی که به ما یاد دادن این بود که برای مثال حقیقت اینه که مایکل سیاه پوسته ، اما واقعیت اینه که مایکل پوستش سفیده . بنابراین حقیقتش چیز پنهانیه از چشم که برای اثباتش به مدرک نیازه . اما واقعیت جلوی چشمه با اینکه میتونه حقیقت نباشه . من اینو یاد گرفتم و همیشه با این برداشت قضاوت میکنم نمیدونم برداشت بقیه چیه !
چیزی که به ما یاد دادن این بود که برای مثال حقیقت اینه که مایکل سیاه پوسته ، اما واقعیت اینه که مایکل پوستش سفیده . بنابراین حقیقتش چیز پنهانیه از چشم که برای اثباتش به مدرک نیازه . اما واقعیت جلوی چشمه با اینکه میتونه حقیقت نباشه . من اینو یاد گرفتم و همیشه با این برداشت قضاوت میکنم نمیدونم برداشت بقیه چیه !
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.273 ثانیه