به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #17896
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
یه سریال کارتونی تلویزیونی هست به اسم فمیلی گای Family Guy که پاریس و پرینس گفتن مایکل همراه با اونا نگاهش میکرده و خیلی میخندیدن. کسی دیده؟ از حرفهایی هم که زده بودن فهمیدم انگار کمی هم تو سریال مایکل رو دست مینداختن. حتی یکی به پاریس گفته بود که امکان نداره تو دختر مایکل باشی و باهاش این سریالو دیده باشی که اونم در جوابش خندیده بود. فکر کنم باید فقط یه سری شوخیهای بامزه بوده باشه روی این حساب.
یه فیلم هم بود که مثلا زندگی مایکل بود Man In The Mirror سال 2004 که مایکل خیلی با صراحت ازش انتقاد کرد. گفت کسی نره ببینه و خواست که هوادارا تحریمش کنن. فکر کنم ادوارد موس توش بازی کرده بود و تازه یکی هم نقش لیزا ماری رو بازی میکرد. مایکل گفت اصلا این هیچیش شبیه زندگی من و خانوادهام نیست. www.imdb.com/title/tt0411377
در مورد Scary movie مایکل قصد داشت شکایت کنه اما منصرف شد چون میدونست فایدهای نداره و فقط با این کارش به فیلم بها میده. فکر کنم تو مصاحبه با ابونی بود که گفته بود "فایدهاش چیه؟! فقط اوضاع رو بدتر میکنه" واسه چی باید وقتش رو واسه این فیلم بیارزش تلف میکرد. گذشته از این توی این فیلمای هجو، خیلی از آدمها رو مسخره میکنن.
یه فیلم هم بود که مثلا زندگی مایکل بود Man In The Mirror سال 2004 که مایکل خیلی با صراحت ازش انتقاد کرد. گفت کسی نره ببینه و خواست که هوادارا تحریمش کنن. فکر کنم ادوارد موس توش بازی کرده بود و تازه یکی هم نقش لیزا ماری رو بازی میکرد. مایکل گفت اصلا این هیچیش شبیه زندگی من و خانوادهام نیست. www.imdb.com/title/tt0411377
در مورد Scary movie مایکل قصد داشت شکایت کنه اما منصرف شد چون میدونست فایدهای نداره و فقط با این کارش به فیلم بها میده. فکر کنم تو مصاحبه با ابونی بود که گفته بود "فایدهاش چیه؟! فقط اوضاع رو بدتر میکنه" واسه چی باید وقتش رو واسه این فیلم بیارزش تلف میکرد. گذشته از این توی این فیلمای هجو، خیلی از آدمها رو مسخره میکنن.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 8 ماه قبل #17897
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
آخه مگه مایکل چه هیزم تری بهشون فرخته بود نامردا
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #17901
توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
ببین امین اینقدر گفتی دیگه رفتم اون کلیپ چرت و پرت just lose it رو دانلود کردم من وقعا نمیدونم چه طور به خودش اجازه میده این کلیپ رو بسازه این یارو در ضمن از اون بدتر معنی اهنگه که یه جا میگه
And I don’t mean rap as in a new case of child molestation accusation
و منظورم از رپ یه نوع جدید اتهام تجاوز به کودک نیست
That’s not a stab at Michael
اون یه زخم رو صورت مایکل نیست
در ضمن یارو نمیگه اسم مایکل رو نیارم دیگه طرفدارانش دیوونه میشن مرتیکه من خیلی از امینم بدم هم نمیومد ولی حالا دیگه اگه خود مایکل بگه هرگزززززززز آهنگ های این مرتیکه مزخرف رو گوش نمیدم
من اگه تا حالا کسی این کار رو نکرده یه صفحه بر علیه just lose it تو فیسبوک بسازیم حال این یارو گرفته شه
And I don’t mean rap as in a new case of child molestation accusation
و منظورم از رپ یه نوع جدید اتهام تجاوز به کودک نیست
That’s not a stab at Michael
اون یه زخم رو صورت مایکل نیست
در ضمن یارو نمیگه اسم مایکل رو نیارم دیگه طرفدارانش دیوونه میشن مرتیکه من خیلی از امینم بدم هم نمیومد ولی حالا دیگه اگه خود مایکل بگه هرگزززززززز آهنگ های این مرتیکه مزخرف رو گوش نمیدم
من اگه تا حالا کسی این کار رو نکرده یه صفحه بر علیه just lose it تو فیسبوک بسازیم حال این یارو گرفته شه

Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by Michaellover.
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #17928
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
امینم آشکار از مایکل پوزش خواست و گفت قصد ناراحت کردن مایکل رو نداشته و حتی خودش رو هم در کلیپ مورد تمسخر قرار داده .
و همینطور تاحالا چند سری خودش رو طرفدار کارهای مایکل معرفی کرده .
به خصوص از آلبوم "اینوینسبل" به عنوان بهترین آلبوم تاریخ اسم برده .
البته هیچ کدوم از این کار هاش ، کار زشتی رو که انجام داده در مورد مایکل و الویس جبران نمی کنه .
اما باز دونستنش خوبه که این یه نوعی اط طنزه ! هرچند طنز تخریبی .
و همینطور تاحالا چند سری خودش رو طرفدار کارهای مایکل معرفی کرده .
به خصوص از آلبوم "اینوینسبل" به عنوان بهترین آلبوم تاریخ اسم برده .
البته هیچ کدوم از این کار هاش ، کار زشتی رو که انجام داده در مورد مایکل و الویس جبران نمی کنه .
اما باز دونستنش خوبه که این یه نوعی اط طنزه ! هرچند طنز تخریبی .
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by Hamid.
13 سال 8 ماه قبل #17930
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
اگر قرار باشه اسم هر چیز هجو و اهانت آمیزی طنز گذاشته بشه دیگر نمیشه گفت طنازی یک هنره ! البته فکر کنم حتی اسم کمدی هم درست نباشه . طنز به نکات ریز و نازک بینی میگن ، کمدی هم مخالف تراژدیه ! اینها همه بازی با کلماته ! من تا آخر عمرم با امینم قهرم و هرگزم آشتی نمیکنم !
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #17935
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تمسخر مایکل جکسون در فیلم Scary Movie
از کی دارن فامیلی گای رو نگاه میکنن؟
آخه از اولش که پاریس و پرنس خیلی بچه بودن یعنی دو سه ساله
ولی کر کر خنده س البته الان دیگه معمولی شده

Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by FeanoR.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.204 ثانیه