Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

سانسور در آثار مایکل

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13654 توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
مرسی حمید جان.....بله حق با شماست من اطلاعاتم در این زمینه کمه. و هر کس هم یه چیز میگه و نظریه های متفاوتی هست. واسه همین گفتم اینجا مطرحش کنم تا به یه نتیجه جامع برسیم
اینکه قبل از ویژن هم نسخه ای بدون اون کلمات هست درسته و حق باشماست و ولی اینکه نسخه اصلیه یه کم قبولش واسم سخته.
امیدوارم بهم حق بدین که یکم سخت اینو قبول کنم
آخه مایکل جکسونی که در کاور آلبوم دنجرسش این همه نکته ریز و درشت وجود داره فکر نکنم بی دلیل به جون یه ماشین ساده بیفته و شیشه هاشو بشکونه.(این فقط نظر شخصیه منه)

متشکر از توضیح خوبتون

In Michael We Trust

[IMG

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13660 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
دقیق نمی‌دونم برای بار چندم اینو می‌نویسم!
بعد از اولین انتشار بلک ار وایت، پدر و مادرها برای بدآموزی این ویدئو شاکی شدند و مایکل همراه با اظهار ندامت این نوشته‌ها رو اضافه کرد.

This is BREAKING NEWS

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13661 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
منظور من از نسخه اصلی همون نسخه اولیه ست .
به این معنی که نوشته ها اصلا تو این نسخه پاک نشده ، بلکه نوشته های اضافه شده دوباره اضافه نشده .

این اتفاق کم و بیش تو کارهای دیگه مایکل هم افتاده . مثلا ویدئو You Are Not Alone یک بار با ورژنی ارائه شد که برای مایکل بال گذاشته شده بود اما نسخه اصلی و منتشر شده همونی بود که بال رو اضافه نکردن .

@ فرزام جان
وقتی وقت و هزینه برای یک کار گذاشته شه از این هم طبیعی تر می شه . تو دنیای ویرایش و تدوین این کار خیلی سنگینی نیست .
اگر تصویر ویدئو کلیپ کاملیا من رو نگاه کنی ( که انتظار داشتم حداقل یک نفر بهش اشاره کنه و متوجه بشه ) رو نوشته های دیوار با دست خط مایکل جکسون مواجه می شی که قسمتی از ترانه Heal The World رو نوشته . خوب قطعا مایکل اونجا حضور نداشته و این نوشته ساختگی اونجا قرار داده شده ، مثه همین کاری که تو بلک ار وایت انجام شده .

این کار معمولا به این دلیل انجام می شه که دست برای آینده باز باشه و بشه تصمیم گیری بیشتری رو کلمات داشت .
وگرنه مایکل می تونست رو ماشین نقاشی کنه که طبیعی تر هم در بیاد .

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, Nasim

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #13667 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
مرسي آقا حميد، منظورم اين بود كه خيلي قديميه اخه!‍‍‍!! 1991

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #13678 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
منم اول به این موضوع شک کردم. شاید روش ادیت ویدیوها اونموقع در این حد نبوده اما نکات ریزی رو میشه دستکاری کرد.
راستی علی جان
انتقاد خانواده ها باعث این شد که 4 دقیقه ی اخرش رو پاک کنن. اما من ندیده بودم که مایکل برای این موضوع نوشته هارو اضافه کرده باشه. اگر اول این ویدیو رو ببینید پایین بلک اور وایت نوشته : complete version ولی اون نوشته ها بازم هست. من فکرمیکنم که این ایده ی خود مایکل بوده تا انتقادها...

mj for ever....

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #13689 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
چرا یاسمن دلیل این نوشته ها هم همون اعتراض خانواده ها بوده ! جالبه این خانواده ها کجا هستند که همیشه بعد از ویدئوهای مایکل سر و کله شون پیدا میشه ؟!!!;;)
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Nasim.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.789 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا