Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

سانسور در آثار مایکل

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #13718 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
یکی از سانسورهای اخیر در کارهای مایکل در آهنگ they dont care about us هستش که در تکیه ای که مایکل میخواند Jew me, sue me تغییر ایجاد شده که در نسخه آلبوم the essintial دیده میشود...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #13721 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
اره دقیقا
البته اون موقع مایکل بود
نمیدونم چی طور شد که این اتفاق افتاد

mj for ever....
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by Jasmine Jackson-mjforever.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #13740 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
فرزام جان به سال انتشار ویدئو زیاد ربطی نداره چون یه تکنیک ساده پشت این قضیه است که نیازی به تکنولوژی زیاد نداره . من هم قبلا برام خیلی عجیب بود این کار . اما مثه شعبده بازی می مونه وقتی روشش رو بلد چی برات دیگه پیش و پا افتاده می شه .
برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !

در مورد آهنگ TDCAU از همون سال اول انتشار این سانسور لحاظ شد ، و تحت نظارت خود مایکل هم لحاظ شد به طوری که اگر آلبوم رو از امریکا یا اروپا خریداری کنید متوجه می شید که با هم فرق دارن !

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #13748 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل

hbmj2 نوشته: برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !

منظورت دقیقا کجاست ؟ زمانی که اون جادوگر پودر میشه و بعد مایکل از اون پودرها ظاهر میشه ؟!!

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #13759 توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
"...اونچه در مورد مایکل مطمئنم اینه که او کاری را بدون برنامه انجام نمیدهد..." پریسیلا پریسلی(مادر لیزا ماری پریسلی) در مصاحبه ای با اپرا وینفری به همراه دخترش در سال 2010

حرف من هم همینه....من هم معتقدم مایکل آدمه و نباید به مقام پیامبری رسوندش و طبق گفته خودش در ابتدای مستند "Michael Jackson private Home Videos" یک مایکل جکسون سادست. ولی آدم ساده بودن دلیل بر بی برنامگی و سطحی کار کردن نیست. اگه مایکل بی برنامه بود و کارهاشو مثل اکثر خواننده های فعلی(نه همه) صرفا جهت جذابیت و سرگرمی میساخت الان همچین جایگاهی در موزیک جهان و فرهنگ آمریکا نداشت.

به نظر من مایکل روی هر سکانس ویدیو هاش حساب میکرد تا بتونه با بیننده ارتباط برقرار کنه و پیامشو برسونه. من در ویدیو های مایکل به دنبال پیام و وحی آسمونی نمیگردم ولی اینو مطمئنم که ویدیو هاش خالی از منظور و مفهوم نیست.

شکستن شیشه از نظر من بد و غیرعادی نیست اتفاقا خیلی هیجان انگیز و زیباست و من عاشق اون صحنه ها هستم ولی معنی یا مفهومش رو یا اینکه اون چرا نوشته ها بعد اضافه شدن رو نمیدونم...

In Michael We Trust

[IMG
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #13760 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: سانسور در آثار مایکل
منم برام اون صحنه جالبه که جادوگره غیب میشه و مایکل جاش میاد .
فکر کنم با جلوه هایه ویژه این کارو کردن . فکر نمیکنم سخت باشه .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.899 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا