به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
به مایکل کمک کنید !!!
13 سال 10 ماه قبل #12671
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
خواهش میکنم.
باید دید آمازون تحت چه قوانین و با چه چهارچوبی فعالیت میکنه و شاید اینطوری محدود نمیشه. شاید هم دادگاهی که اون رای رو داده دادگاه ایالتی بوده و این چیزا ممکنه از یه ایالت به یه ایالت دیگه فرق کنه. دقیق نمیدونم.
باید دید آمازون تحت چه قوانین و با چه چهارچوبی فعالیت میکنه و شاید اینطوری محدود نمیشه. شاید هم دادگاهی که اون رای رو داده دادگاه ایالتی بوده و این چیزا ممکنه از یه ایالت به یه ایالت دیگه فرق کنه. دقیق نمیدونم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #12684
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
خوب کاش که زود تر کاری بکنن . چون این از جاش تکون نمیخوره . منظورم تعدا کسانی که امضا میکنن بود .
احتمال 99% طرفداران راجب این کتاب مثل من خبر ندارن ؟
ما ها هم که به همین راحتی ها نمیتونیم کاری بکنیم . ولی اگه خود بنیاد مایکل اقدام کنه خیلی بهتر میشه .
احتمال 99% طرفداران راجب این کتاب مثل من خبر ندارن ؟
ما ها هم که به همین راحتی ها نمیتونیم کاری بکنیم . ولی اگه خود بنیاد مایکل اقدام کنه خیلی بهتر میشه .

www.fullmjj.ir
13 سال 10 ماه قبل #12690
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
دوستان به ویژه الناز نظرتون چیه ؟
من نتیجه ای رو که الناز گفت به نویسنده اون وبلاگ گفتم و اونهم گفت که MJJJusticeProject بهش ایمیل داده و یک سری اطلاعات دقیقتر ازش گرفته . حالا اون یک نامه رو برای من فرستاده که خطاب به رئیس آمازون نوشته و فرستاده . نظرتون چیه همه این نامه رو بفرستیم و گسترشش بدیم تا تعداد زیاد بشه ؟!
REMOVE Victor Gutierrez’s book from your inventory.
Mister Jeff Bezos president,
I write to you for a complaint concerning a book you propose on your website Amazon Michael Jackson Was My Lover: The Secret Diary of Jordan Chandler by Victor M. Gutierrez.
I wish let you know that the author of this book was sued by Mister Michael Jackson and won a 2.7 slander award. Victor Gutierrez fled the United States and cannot legally return because this award is still outstanding against him and the Estate of Mister Michael Jackson will surely ask for payment. The book of Gutierrez is based on slander and fabrications, and you should note that Gutierrez is a member of MAMBLA.
I have to add that Mister Michael Jackson has 40 + millions customers of Amazon, so you should consider the loss of revenue if you lose your customers.
I think you should consider our request very seriously and remove this book from your selling. A petition is online, and we will never give up until this book will be in your inventory, you also should note in case of forgotten, that Gutierrez is an OUTLAW.
Sincerely
من نتیجه ای رو که الناز گفت به نویسنده اون وبلاگ گفتم و اونهم گفت که MJJJusticeProject بهش ایمیل داده و یک سری اطلاعات دقیقتر ازش گرفته . حالا اون یک نامه رو برای من فرستاده که خطاب به رئیس آمازون نوشته و فرستاده . نظرتون چیه همه این نامه رو بفرستیم و گسترشش بدیم تا تعداد زیاد بشه ؟!
REMOVE Victor Gutierrez’s book from your inventory.
Mister Jeff Bezos president,
I write to you for a complaint concerning a book you propose on your website Amazon Michael Jackson Was My Lover: The Secret Diary of Jordan Chandler by Victor M. Gutierrez.
I wish let you know that the author of this book was sued by Mister Michael Jackson and won a 2.7 slander award. Victor Gutierrez fled the United States and cannot legally return because this award is still outstanding against him and the Estate of Mister Michael Jackson will surely ask for payment. The book of Gutierrez is based on slander and fabrications, and you should note that Gutierrez is a member of MAMBLA.
I have to add that Mister Michael Jackson has 40 + millions customers of Amazon, so you should consider the loss of revenue if you lose your customers.
I think you should consider our request very seriously and remove this book from your selling. A petition is online, and we will never give up until this book will be in your inventory, you also should note in case of forgotten, that Gutierrez is an OUTLAW.
Sincerely
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12696
توسط Elnaz
خیلی خوبه نسیم جان. البته MJJJusticeProject به من گفت که گویا خودشون هماهنگ میکنن با این وبلاگ و حتی پیشنهاد باز کردن یک صفحه در فیسبوک رو به من داد که البته جای سوال نداره که خود بانی این طرح یعنی اون وبلاگ باید اقدام کنه واسه این کار. حالا بهش بگو ببین کارش با MJJJusticeProject به کجا رسیده؟ MJJJusticeProject مخاطبان بیشتری داره و بیشتر شناخته شده و به نظرم کار رو از طریق اونا پیش ببریم بهتره.
همین نامه هم میشه به اونا داد البته منم میتونم بهشون بدم.
www.twitlonger.com/show/disnnm این رو ببین.
همین نامه هم میشه به اونا داد البته منم میتونم بهشون بدم.
www.twitlonger.com/show/disnnm این رو ببین.
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
13 سال 10 ماه قبل #12699
توسط Nemesis865
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
پاسخ داده شده توسط Nemesis865 در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
چقدر اشتباه داره توی این نامه ! این رو ندین آبرومون می ره!
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12701
توسط Elnaz
رضا این رو صاحب اون وبلاگ که انگلیسی زبان هست نوشته و این حق رو داره که منتشر کنه.
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.011 ثانیه