به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
به مایکل کمک کنید !!!
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12544
توسط Nasim
به مایکل کمک کنید !!! ایجاد شد توسط Nasim
مرزی برای آزار مایکل ظاهرا وجود نداره !!!!!!!!!!!!
(
کتابی به نام " Michael Jackson Was My Lover: The Secret Diary of Jordy Chandler " که از خاطرات جردی چندلر نوشته شده در حال فروش در آمازون هست !
نمیدونم در مورد اینکه چقدر مضمون این کتاب کثیف هست چی بنویسم ! اگر این رو درباره کتاب بخونید خودتون متوجه میشید .
The Boy Reveals: - How he get to know Jackson - Trips to foreign countries with Jackson - What he saw when Jackson got naked in front of him - The sexual games he played with Jackson - His feeling towards Jackson - The criminal investigation of Jackson - The civil lawsuit against Jackson - How the millionaire boy lives - Child actors that were also the star's sexual partners - Jackson's animal abuse at his private zoo - Confidential documents never before published - Exclusive photo of the singer without makeup
نویسنده ئ کتاب فردی به نام Victor M Gutierrez هست که ظاهرا یک خبرنگار است .
منبع این خبر وبلاگ " Michael Jackson An Innocent Man " هست که یک رای گیری رو آغاز کرده که هدفش ممنوع کردن فروش این کتاب برای همیشه است . به 10000 رای نیاز هست و تا حالا فقط حدود 400 رای داده شده که ناامید کننده است . خواهش می کنم به مایکل کمک کنید و این لینک رو تا جایی که میتونید به اشتراک بذارید برای رای .
لینک وبلاگ : michaeljacksonaninnocentmanforever.wordp...rming#subscribe-blog
لینک رای گیری : www.thepetitionsite.com/28/michael-jacks...-sold-online-amazon/

کتابی به نام " Michael Jackson Was My Lover: The Secret Diary of Jordy Chandler " که از خاطرات جردی چندلر نوشته شده در حال فروش در آمازون هست !
نمیدونم در مورد اینکه چقدر مضمون این کتاب کثیف هست چی بنویسم ! اگر این رو درباره کتاب بخونید خودتون متوجه میشید .
The Boy Reveals: - How he get to know Jackson - Trips to foreign countries with Jackson - What he saw when Jackson got naked in front of him - The sexual games he played with Jackson - His feeling towards Jackson - The criminal investigation of Jackson - The civil lawsuit against Jackson - How the millionaire boy lives - Child actors that were also the star's sexual partners - Jackson's animal abuse at his private zoo - Confidential documents never before published - Exclusive photo of the singer without makeup
نویسنده ئ کتاب فردی به نام Victor M Gutierrez هست که ظاهرا یک خبرنگار است .
منبع این خبر وبلاگ " Michael Jackson An Innocent Man " هست که یک رای گیری رو آغاز کرده که هدفش ممنوع کردن فروش این کتاب برای همیشه است . به 10000 رای نیاز هست و تا حالا فقط حدود 400 رای داده شده که ناامید کننده است . خواهش می کنم به مایکل کمک کنید و این لینک رو تا جایی که میتونید به اشتراک بذارید برای رای .
لینک وبلاگ : michaeljacksonaninnocentmanforever.wordp...rming#subscribe-blog
لینک رای گیری : www.thepetitionsite.com/28/michael-jacks...-sold-online-amazon/
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nasim.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 10 ماه قبل #12548
توسط Ehsan

بازم که این صفحه منو برد فروشگاه رفاه.
البته گاها که فکرشو میکنم میفهمم چرا دشمنی با مایکل تا این حد بالاست که حتی بعد از مرگ هم دست از سرش بر نمیدارن.بعضی از کار ها و اهنگای مایکل سبب ایجاد این دشمنیه که هنوزم که هنوزه این دشمنی رو دارن ادامه میدن.چرا؟هواداران مایکل خیلی خیلی زیادن.تقریبا میشه گفت پر هوادار ترین خواننده ی جهان بود.حال این سیاست که میخواد مایکل رو بعد از مرگ هم الوده نشون بده در حقیقت هدفش اینه که دیده ی هواداراش نسبت بهش عوض بشه.تا اعتقادشون بهش از بین بره.البته این نظره منه ولی فکر میکنم بخشی از مساله ی ادامه ی مایکل ازاری هدفش فقط همینیه که گفتم.
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!

بازم که این صفحه منو برد فروشگاه رفاه.

البته گاها که فکرشو میکنم میفهمم چرا دشمنی با مایکل تا این حد بالاست که حتی بعد از مرگ هم دست از سرش بر نمیدارن.بعضی از کار ها و اهنگای مایکل سبب ایجاد این دشمنیه که هنوزم که هنوزه این دشمنی رو دارن ادامه میدن.چرا؟هواداران مایکل خیلی خیلی زیادن.تقریبا میشه گفت پر هوادار ترین خواننده ی جهان بود.حال این سیاست که میخواد مایکل رو بعد از مرگ هم الوده نشون بده در حقیقت هدفش اینه که دیده ی هواداراش نسبت بهش عوض بشه.تا اعتقادشون بهش از بین بره.البته این نظره منه ولی فکر میکنم بخشی از مساله ی ادامه ی مایکل ازاری هدفش فقط همینیه که گفتم.
13 سال 10 ماه قبل #12551
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
این نوشته شوم تبلیغ کتاب هست . و مشخص میکنه چه چیزهایی توش وجود داره ! نمیدونم چرا هنوزم این کتاب فروخته میشه ولی ظاهرا چاپ اولش خیلی ساله ...
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12554
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
الا ظاهر نگهش داشته بودن تا به موقع رو کنن کتاب رو.

Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Ehsan.
13 سال 10 ماه قبل #12571
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
این که سال 97 منتشر شده جدید نیست!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
13 سال 10 ماه قبل #12574
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: به مایکل کمک کنید !!!
اره الناز جان گفتم چاپ اولش خیلی قدیمیه
موضوع اینه که هنوز داره فروخته میشه ...
موضوع اینه که هنوز داره فروخته میشه ...
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.590 ثانیه