Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خاطرات تاتيانا تامبزن از the way you make me feel (نويسنده : الناز)

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #16237 توسط Farnaz
۲. تاتیانا در کتاب جدیدش The King of My Heart نوشته است:

"من از نظر روحی در این دنیا رنج بسیاری کشیده‌ام، اما آنکه بیش از من در عذاب بوده، کسی است که کورکورانه مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. اسم او مایکل جوزف جکسون است.

من مایکل را بیشتر از خود زندگی دوست می‌داشتم. او زندگی من بود و وقتی که تور را در سال ۱۹۸۸ ترک کردم، بخشی از روحم را نیز از دست دادم. این اتفاق روح مرا زخمی کرد. از آن پس دیگر هرگز بهبود نیافتم. اما چیزی که به من آرامش میداد این بود که باور داشتم خدا ما را در زمان و مکانی بهتر به یکدیگر خواهد رساند و دیگر هیچ چیز نخواهد توانست ما را از هم جدا کند. من بسیار زیاد به بهشت باور دارم. می‌دانم که وجود دارد.

فکر می‌کنم رنجی که من کشیده‌ام تنها یک نمونه‌ی کوچک از آن چیزی است که او طی زندگی کوتاهش در زمین باید با آن کنار می‌آمد.

من او را صادقانه و بی قید و شرط دوست می‌داشتم. اما بنا به دلایلی که نمی‌دانم، خدا نخواست که ما با هم باشیم.

شیمی خاصی بین مایکل و من جریان داشت و بطور قطع برای یکدیگر جذابیت داشتیم. وظیفه و مایه‌ی خوشنودی من می‌بود که موجب خوشحالی و سرزندگی او شوم.

اما آنها که او را احاطه کرده بودند، مرا یک تهدید می‌دانستند. او ماشین پولسازی آنها بود و نمی‌توانستند او را به خاطر عشق و یک ازدواج احتمالی از دست بدهند.

شمار هواداران او روز به روز در حال بیشتر شدن بود و ترس از اینکه حتی یک نفر از آنها را از دست بدهند، موی‌شان را سفید می‌کرد.

وقتی با مایکل کار می‌کردم، مردی زیباتر از او در جهان نبود، چه از لحاظ بیرونی و چه باطنی. او نفسم را بند می‌آورد. او نخستین مردی بود که عشقش را نزد مادرم اعتراف کردم. پیش از آن هرگز در مورد هیچ مردی به او چیزی نگفته بودم."

او لحظه‌ی بوسیدن مایکل را به قصه‌ی پریان تشبیه می‌کند که با نگاه‌های خصمانه و حسادت آمیز دیگران به یک کابوس بدل گردید. پس از آن رسانه‌ها می‌گفتند که این همسر آینده، اکنون ملکه‌ی شیدایی است که تاجش از وی گرفته شده است.

تاتیانا می‌نویسد:

"حال که شاه من رفته است، عشق او هنوز قلبم را به تپش وامی‌دارد. این داستان عشق گمشده‌ی من است که هرگز بازگو نگردیده است."

تاتیانا هرگز ازدواج نکرده و فرزندی نیز ندارد. او می‌گوید علاقه ندارد تنها از سر کنجکاوی، فرزندی را به این جهان بیاورد. با این حال می‌نویسد که اگر با مایکل جکسون ازدواج کرده بود، اینکه صاحب فرزند نشود، هرگز گزینه‌ی انتخاب او نمی‌بود.

منبع: eMJey.com / firpocarr.com / Amazon.com

URL=http://img4up.com/] [/URL]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, Jasmine Jackson-mjforever, FeanoR, mohammad, NicoleL2

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.888 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا