Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خاطرات تاتيانا تامبزن از the way you make me feel (نويسنده : الناز)

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #16031 توسط Farnaz
ادم گیج می شه! تویه عکس اصلن به نظر نمیاد مایکل بدش اومده باشه از بوسیدن تاتیانا برعکس اتفاقا;)) اما نامردی کرد در حقش حداقل کاش تویه کنسرتای جدید دعوتش می کرد دلخوش می شدیم:-p

URL=http://img4up.com/] [/URL]

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #16040 توسط Nasim

farnaz mj نوشته: ادم گیج می شه! تویه عکس اصلن به نظر نمیاد مایکل بدش اومده باشه از بوسیدن تاتیانا برعکس اتفاقا;)) اما نامردی کرد در حقش حداقل کاش تویه کنسرتای جدید دعوتش می کرد دلخوش می شدیم:-p

فرناز جون کی بدش میاد ؟

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #16051 توسط FeanoR
یاد سریال glee افتادم اون تیکه بعد از اجرای آهنگ همدیگه رو بوسیدن و هر دو خوششون اومد ولی تماشاگرا شکه شده بودن و همه افراد پشت صحنه هم خیلی ناراحت شده بودن و بخاطر این بوسه هم تو اون مسابقات موسیقی باختن شاید این هم همینطوری بوده ولی خداییش بد جایی بوسیدتش مدیسون اسکوار گاردن اونم چی کنسرتی حمایت از کالج سیاه پوستان و الگو برداری بدی شده دیگه بابا , این کنسرت فوق العاده هست من یک تیکه هایی ش رو دیدم ولی فکر کنم منتشر نشده البته بازم نمیدونم
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #16173 توسط Jasmine Jackson-mjforever
بچه ها کسی ویدیوی منو ندید؟

mj for ever....

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #16191 توسط mohammad

mjforever نوشته: بچه ها اون انتی ف یلتری که محمد گفت رو نصب کردم اون مشکل رو هم نداشت یعنی دیگه درست شد و واقعا الان با این سرعت توپ میتونم هرکاری بکنم!
یه ویدویی تو یوتیوب از تاتیانا و مایک پیدا کردم هرچی دیدم خبری از صحنه ی مورد نظر نشد ولی چندتا بود که فکر میکنم مال همون زمان بود. حالا شایدم اون تیکش بود من متوجه نشدم میتونید ببینید:
حواست کجا بوده متوجه نشدی ؟!
من سرعتم شدیدا اومده پایین . نمیدونم چرا :-??
هر موقع رفت بالا حتما میبینم خبرشو میدم . انگار چند تا ویدئو دیگه هم تو لیستش داره . اونا رو هم میبینم .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #16193 توسط Jasmine Jackson-mjforever
باشه هروقت درست شد یه سری بزن:MJ2:

mj for ever....

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.399 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا