- تشکرهای دریافت شده: 1424
آهنگ های ماندگاری که باید قبل از مرگ شنید......
13 سال 7 ماه قبل - 13 سال 7 ماه قبل #18534
توسط شايان
آهنگ های ماندگاری که باید قبل از مرگ شنید...... ایجاد شد توسط شايان
دوستان در این تاپیک قصد دارم به کمک شlh آهنگ های ماندگار و دوست داشتنی تاریخ موسیقی رو در اینجا قرار بدم که خیلی از ما اون ها رو شنیدیم یا اگر نشنیدیم اینجا با خیلی از اون ها آشنا میشیم که میتونن هر کدومشون یک داستان جدید در زندگی هر کدوم از ما باشند.خواهشا اگر قصد دارید آهنگی بذارید آهنگ هایی رو بذارید که واقعا ارزش دارند نه مثلا خیلی از آهنگ های سبک و مسخره ای که الان تو جهان مد شدند و خیلی ها گوش میدهند(منظورمو فکر کنم متوجه شدید!!)
من خودم به شخصه یک سری آهنگ ها رو برای شروع میذارم تا شمابا روند شروعش آشنا بشین و متوجه بشین که دوست دارم این تاپیک به کمک شما به چه جهتی بره.....

اگر آهنگ سازان یا اطلاعاتی در مورد آهنگ ها داشتید بذارید خیلی بهتر میشه اگر نداشتید هم سعیکنید طوری آهنگ ها رو بذارید که یک چیزی ازش معلوم باشه!!!!
آهنگ ماندگار و همیشه دوست داشتنی Celine Dion - My Heart Will Go On
تاریخ عرضه:1997
سبک:پاپ
ناشر:Columbia, Epic
آهنگسازان: James Horner, Will Jennings
تهیه کنندگان: Simon Franglen, James Horner, Walter Afanasieff
جوایز و افتخارات:
Diamond (France)
4x platinum (Germany)
3x platinum (Belgium)
2x platinum (Australia, Japan, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland, UK)
Platinum (Greece)
Gold (Austria, US)
آهنگی که خیلی از ما با اون خاطرات بسیاری داریم و اونو به خوبی در فیلم تایتانیک به یاد میاریم..قلب من ادامه خواهد داد (به انگلیسی: My Heart Will Go On) ملودی اصلی (Theme Song) فیلم پرفروش تایتانیک است. موسیقی این ترانه ساخته جیمز هورنر و سراینده آن ویل جنینگز است. خواننده ترانۀ قلب من ادامه خواهد داد سلین دیون است. این ترانه در اصل در سال ۱۹۹۷ در آلبوم بیا از عشق صحبت کنیم منتشر شد که در کشورهای گوناگون جهان، از جمله ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا به آلبوم شماره یک پرفروشترینها تبدیل گشت. این ترانه پرفروشترین تکآهنگ سال ۱۹۹۸ و یکی از پرفروشترین تکآهنگهای همۀ دورانها است.این آهنگ 15 میلیون نسخه در سراسر جهان به فروش رفت.این آهنگ کاندیدای بردن جوایزگرمی در بخش های:
Record of the Year, Song of the Year, Best Female Pop Vocal Performance and Best Song Written Specifically for a Motion Picture or Television.[
شد.درسال 1998از Golden Globe Award جایزه بهترین آهنگ فیلم رو برنده شد.بدون شک این آهنگ معروفترین و ماندگارترین آهنگ celine dion است.این آهنگ توانست در سرتاسر جهان رتبه 1 را بدست آورد و شگفتی ساز شود....
لینک دانلود آهنگ:
www.mediafire.com/?azqqqqank3o
a
من خودم به شخصه یک سری آهنگ ها رو برای شروع میذارم تا شمابا روند شروعش آشنا بشین و متوجه بشین که دوست دارم این تاپیک به کمک شما به چه جهتی بره.....

اگر آهنگ سازان یا اطلاعاتی در مورد آهنگ ها داشتید بذارید خیلی بهتر میشه اگر نداشتید هم سعیکنید طوری آهنگ ها رو بذارید که یک چیزی ازش معلوم باشه!!!!
آهنگ ماندگار و همیشه دوست داشتنی Celine Dion - My Heart Will Go On
تاریخ عرضه:1997
سبک:پاپ
ناشر:Columbia, Epic
آهنگسازان: James Horner, Will Jennings
تهیه کنندگان: Simon Franglen, James Horner, Walter Afanasieff
جوایز و افتخارات:
Diamond (France)
4x platinum (Germany)
3x platinum (Belgium)
2x platinum (Australia, Japan, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland, UK)
Platinum (Greece)
Gold (Austria, US)
آهنگی که خیلی از ما با اون خاطرات بسیاری داریم و اونو به خوبی در فیلم تایتانیک به یاد میاریم..قلب من ادامه خواهد داد (به انگلیسی: My Heart Will Go On) ملودی اصلی (Theme Song) فیلم پرفروش تایتانیک است. موسیقی این ترانه ساخته جیمز هورنر و سراینده آن ویل جنینگز است. خواننده ترانۀ قلب من ادامه خواهد داد سلین دیون است. این ترانه در اصل در سال ۱۹۹۷ در آلبوم بیا از عشق صحبت کنیم منتشر شد که در کشورهای گوناگون جهان، از جمله ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا به آلبوم شماره یک پرفروشترینها تبدیل گشت. این ترانه پرفروشترین تکآهنگ سال ۱۹۹۸ و یکی از پرفروشترین تکآهنگهای همۀ دورانها است.این آهنگ 15 میلیون نسخه در سراسر جهان به فروش رفت.این آهنگ کاندیدای بردن جوایزگرمی در بخش های:
Record of the Year, Song of the Year, Best Female Pop Vocal Performance and Best Song Written Specifically for a Motion Picture or Television.[
شد.درسال 1998از Golden Globe Award جایزه بهترین آهنگ فیلم رو برنده شد.بدون شک این آهنگ معروفترین و ماندگارترین آهنگ celine dion است.این آهنگ توانست در سرتاسر جهان رتبه 1 را بدست آورد و شگفتی ساز شود....
لینک دانلود آهنگ:
www.mediafire.com/?azqqqqank3o

Last edit: 13 سال 7 ماه قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #18540
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آهنگ های ماندگاری که باید قبل از مرگ شنید......
آهنگ laura branigan - self control
تاریخ عرضه:1984
سبک: New Wave, Synthpop, Pop/Rock, Italo-Disco,
Hi-NRG, Electronic
ناشر:Atlantic
آهنگسازان: Giancarlo Bigazzi, Steve Piccolo, Raffaele Riefoli
تهیه کنندگان: Jack White, Robbie Buchanan
جوایز و افتخارات:
Gold (Germany, Finland)
Silver (UK)
یکی از مادگارتین آهنگ های تاریخ موسیقی...شاید خیلی از شما این آهنگ رو به اسم نشنیده باشید اما تا بشنوید این آهنگ رو میشناسید!!!به خصوص دوستانی که بازی gta vice city رو بازی کردند این آهنگ بسیار تو او بازی از رادیو پخش میشد!!!من اوایل فکر میکردم مدرن تالکینگ خواننده این آهنگه!!!
) بعضی ها هم به اشتباه میگن این آهنگ مال مدوناست!!
نام دومین آهنگ آلبوم کنترل نفس، اثر لورا برانیگن، می باشد. این آهنگ در تاریخ ۱۹۸۴ منتشر شد و تا کنون کاورهای بسیاری داشته این آهنگ...در سال 2006 این آهنگ جز 5 hit برتر خوانندگان اروپایی انتخاب شد و موزیک ویدیو آن هم بسیاز زیبا و ماندگار شد.ویدیو آن کادیدای Favorite Pop/Rock Female Video Artist. در سال 1985 در American music award شد.
لینک دانلود:
www.mediafire.com/?eg0jyqjkgh0
سبک: New Wave, Synthpop, Pop/Rock, Italo-Disco,
Hi-NRG, Electronic
ناشر:Atlantic
آهنگسازان: Giancarlo Bigazzi, Steve Piccolo, Raffaele Riefoli
تهیه کنندگان: Jack White, Robbie Buchanan
جوایز و افتخارات:
Gold (Germany, Finland)
Silver (UK)
یکی از مادگارتین آهنگ های تاریخ موسیقی...شاید خیلی از شما این آهنگ رو به اسم نشنیده باشید اما تا بشنوید این آهنگ رو میشناسید!!!به خصوص دوستانی که بازی gta vice city رو بازی کردند این آهنگ بسیار تو او بازی از رادیو پخش میشد!!!من اوایل فکر میکردم مدرن تالکینگ خواننده این آهنگه!!!

نام دومین آهنگ آلبوم کنترل نفس، اثر لورا برانیگن، می باشد. این آهنگ در تاریخ ۱۹۸۴ منتشر شد و تا کنون کاورهای بسیاری داشته این آهنگ...در سال 2006 این آهنگ جز 5 hit برتر خوانندگان اروپایی انتخاب شد و موزیک ویدیو آن هم بسیاز زیبا و ماندگار شد.ویدیو آن کادیدای Favorite Pop/Rock Female Video Artist. در سال 1985 در American music award شد.
لینک دانلود:
www.mediafire.com/?eg0jyqjkgh0

13 سال 7 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #18542
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آهنگ های ماندگاری که باید قبل از مرگ شنید......
آهنگ Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul
سبک: Synthpop, New Wave, Europop
Hi-NRG, Electronic
ناشر: BMG
Hansa
آهنگسازان: Steve Benson
تهیه کنندگان: Steve Benson
آهنگی ماندگار که فکر کنم کمتر کسی پیدا بشه که این آهنگ رو نشنیده باشه!!!!اولین سینگل مدرن تالکینگ از اولین آلبومشون!!!گروه محبوب آلمانی که از دو عضو به نام های توماس آندرس و دیتر بوهلن تشکیل شده بود..این آهنگ نسخه 98 هم داره.این آهنگ توانست موقع عرضه خود تمام دنیا رو قبضه خودش کنه و این آهنگ توانست در تمام جهان در صدر چارت های فروش قرار بگیره و موفقیتی شگفت آور داشته باشه و جز پرفروشترین تک آهنگ های تاریخ موسیقی باشه با فروش 8 میلیون نسخه در سرتاسر جهان...
همچنین این آهنگ نشخه ای داشت که مربوط به سال 1998 می باشد که گروه مدرن تاکینگ پس از یک جدایی کوتاه با آلبوم back for goodدوباره بازگشت که میکسی جدید از کارهاشون بود.در نسخه 98 با رپر معروف eric singelton این آهنگ رو بازخوانی کردند که نسخه 98 آن هم بسیار معروف شد..
لینک دانلود نسخه 1984:
www.starautomobilisrl.com/upload/01_modern talking - you're my heart, you're my soul.mp3
لینک دانلود نسخه 1998:
dc131.4shared.com/img/106983511/cd53f7b2...f8227790/preview.mp3
سبک: Synthpop, New Wave, Europop
Hi-NRG, Electronic
ناشر: BMG
Hansa
آهنگسازان: Steve Benson
تهیه کنندگان: Steve Benson
آهنگی ماندگار که فکر کنم کمتر کسی پیدا بشه که این آهنگ رو نشنیده باشه!!!!اولین سینگل مدرن تالکینگ از اولین آلبومشون!!!گروه محبوب آلمانی که از دو عضو به نام های توماس آندرس و دیتر بوهلن تشکیل شده بود..این آهنگ نسخه 98 هم داره.این آهنگ توانست موقع عرضه خود تمام دنیا رو قبضه خودش کنه و این آهنگ توانست در تمام جهان در صدر چارت های فروش قرار بگیره و موفقیتی شگفت آور داشته باشه و جز پرفروشترین تک آهنگ های تاریخ موسیقی باشه با فروش 8 میلیون نسخه در سرتاسر جهان...
همچنین این آهنگ نشخه ای داشت که مربوط به سال 1998 می باشد که گروه مدرن تاکینگ پس از یک جدایی کوتاه با آلبوم back for goodدوباره بازگشت که میکسی جدید از کارهاشون بود.در نسخه 98 با رپر معروف eric singelton این آهنگ رو بازخوانی کردند که نسخه 98 آن هم بسیار معروف شد..
لینک دانلود نسخه 1984:
www.starautomobilisrl.com/upload/01_modern talking - you're my heart, you're my soul.mp3
لینک دانلود نسخه 1998:
dc131.4shared.com/img/106983511/cd53f7b2...f8227790/preview.mp3

Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2, kingmichael
13 سال 7 ماه قبل #18543
توسط شايان
آ]نگ های مایکل رو هم میذاریم اما فکر نکنم نیازی باشه چون همه ما دیگه آهنگ های مایکل رو خوب میشناسیم و اینجا بیشتر سعی میکنم آهنگ های غیر مایکلی رو معرفی کنم و گر نه اگر قرار باشه آهنگ های مایکل رو هم اینجا کلا معرفی کنم که بچه ها همه ور میذارن...اگر قرار باشه آهنگ هایی از مایکل قرار داده بشهچند آهنگ معروف و مردمی ترش که بیشتر عموم مخاطبین میشناسن رو قرار میدیم...
kingmichael نوشته: آهنگ تاثیر گذار تر از heal the world و we are the world و man in the mirror !!!!!!!!!!!!
آ]نگ های مایکل رو هم میذاریم اما فکر نکنم نیازی باشه چون همه ما دیگه آهنگ های مایکل رو خوب میشناسیم و اینجا بیشتر سعی میکنم آهنگ های غیر مایکلی رو معرفی کنم و گر نه اگر قرار باشه آهنگ های مایکل رو هم اینجا کلا معرفی کنم که بچه ها همه ور میذارن...اگر قرار باشه آهنگ هایی از مایکل قرار داده بشهچند آهنگ معروف و مردمی ترش که بیشتر عموم مخاطبین میشناسن رو قرار میدیم...

كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 4 ماه قبل - 12 سال 7 ماه قبل #23602
توسط kingmichael
آهنگ فوق العاده فیلم love story (داستان عشق)
تاریخ انتشار : 1970
آهنگساز: فرانسیس لای (Franch lai)
79 ساله فرانسوی
این آهنگ در مراسم اسکار 1971 برنده جایزه بهترین موسیقی شد
این آهنگ بعدها توسط هنرمندانی چون هنری مانچینی و ریچارد کلایدرمن بازخوانی شد
اجرای تار و پیانو آهنگ
s2.picofile.com/file/7362131505/Love_Story.mp3.html
s2.picofile.com/file/7362136555/lovestory.mp3.html
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: آهنگ های ماندگاری که باید قبل از مرگ شنید......
آهنگ فوق العاده فیلم love story (داستان عشق)
تاریخ انتشار : 1970
آهنگساز: فرانسیس لای (Franch lai)
79 ساله فرانسوی
این آهنگ در مراسم اسکار 1971 برنده جایزه بهترین موسیقی شد
این آهنگ بعدها توسط هنرمندانی چون هنری مانچینی و ریچارد کلایدرمن بازخوانی شد
اجرای تار و پیانو آهنگ
s2.picofile.com/file/7362131505/Love_Story.mp3.html
s2.picofile.com/file/7362136555/lovestory.mp3.html
Last edit: 12 سال 7 ماه قبل by kingmichael.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #23603
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: آهنگ های ماندگاری که باید قبل از مرگ شنید......
این تبلچر برای همه به هم ریخته نشون میده یا فقط مال من اینطوریه !
اگه بهم ریخته شده از این جا ببینیت
s2.picofile.com/file/7362158274/DSC00351.jpg
هر سیم رو توی دو خط گذاشتم
یعنی فقط برای سه سیم اوله (می ، سی ،سل )
چون جا کم بود رفته روی بقیه سیم ها
میتونید وقتی ریتم بالا رو زدید به همه ی شماره ها دو عدد اضافه کنید و ادامه بدید
یعنی اول این ریتم رو بزنید و برای بار دوم به جای گرفتن فرت 5 فرت 7 رو بگیریت
_________
راستی شایان لینک آهنگ های مدرن تالکینگ پاک شده اگه شد بیزحمت دوباره بزارشون
اگه بهم ریخته شده از این جا ببینیت
s2.picofile.com/file/7362158274/DSC00351.jpg
هر سیم رو توی دو خط گذاشتم
یعنی فقط برای سه سیم اوله (می ، سی ،سل )
چون جا کم بود رفته روی بقیه سیم ها
میتونید وقتی ریتم بالا رو زدید به همه ی شماره ها دو عدد اضافه کنید و ادامه بدید
یعنی اول این ریتم رو بزنید و برای بار دوم به جای گرفتن فرت 5 فرت 7 رو بگیریت
_________
راستی شایان لینک آهنگ های مدرن تالکینگ پاک شده اگه شد بیزحمت دوباره بزارشون

Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by kingmichael.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.407 ثانیه