Skip to main content

دیسکوگرافی جدید Michael Jackson

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #4212 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
مایکل توی اسرائیل توی همه تور های جهانیش اجرا داره

مایکل 35 سال که یک شخصیت جهانی هست و همچین هم بعد اینکه شخصیت جهانی شد به قتل نرسوندنش یک جوری گفتی که انگار...

یعنی چجوری دارن تو آهنگ ها دستکاری میکنن من فکر میکنم منظور اروث این بود که چرا بعضی آهنگهای مایکل تو آلبوم هایی مثل Essential و بقیه آلبوم های گلچین شده اش سانسور میشه بعضی قسمت هاش یا عوض میشه و این آلبوم ها مال زمانی هست که مایکل زنده بوده درسته

دلیلش یک چیز دیگه اس

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #4224 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
وحید جان اما کمی این حرف دوستمون درسته به نظرم. مثلا در باکس ست ویژن در ویدئوی سیاه یا سفید تمام شعارهای تبعیض نژادی را پاک کردن. اما حرکاتی که خودشون اسمشو استمنا گذاشتن رو هنوز دست نزدن.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #4230 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
درسته شهروز این احتمال هست ولی یک احتمال دیگه هم هست اینکه این سانسور ها از طرف خود مایکل بوده
یا نیازی نمیدیده که اونا رو بزاره چون دیگه بحث مهم تبعیض نژادی نبوده یا چیز دیگه ولی خب احتمال این خیلی کمه ولی بازم شاید یک دلیلی داشته باشه فکر نمیکنم کار آمریکا یا غیره باشه

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #4233 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
وحید من هم یه احتمال دادم. اما به نظرم خود مایکل نمی‌گه که اون چیزا رو پاک کنن چون که دیگه شکستن شیشه‌ها بی معنی میشه.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #4235 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
نه وحید من خیلی واضح گفتم؛ منظورم آلبوم‌هایی که الآن واسه دانلود هست. این آلبوم‌ها با آلبوم‌های اصل فرق داره و من چند فرق‌شو نوشتم:

در آلبوم Dangerous:
Black Or White بدون داستان ابتدایی شروع می‌شه. (نسخه 7" هم نیست.)
Intro و دکلمه‌ی پایانی در Will You Be There حذف شده.
در آلبوم HIStory :
نسخه سانسور شده‌ی They Don't Care About Us قرار داره.
موسیقی ابتدای You Are Not Alone حذف شده.
مارش ابتدای History تغییر کرده.

مارش اول هیستوریو که قرار دادم دانلود کنید بعد بگید ببینم هیستوریه آلبوم‌های شما این‌طور شروع می‌شه یا مارش اصلیه (اونی که در کنسرت شنیده می‌شه).
می‌خوام بدونم این تغییرات کی توی دیسکوگرافی مایکل صورت گرفته. آیا رسما چنین آلبوم‌هایی در قالب سی‌دی بیرون اومده با این ادیت‌ها؟

This is BREAKING NEWS

Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #4236 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
شهروز، اونا رو پاک نکرده کسی، اونا اضافه شده!
اولین ورژنی که از "بلک ار وایت" پخش شد اون شعارها رو نداشت. بعد پدر و مادرها شاکی شدن که این ویدئو بد آموزی داره؛ مایکل هم تو یه بیانیه اظهار تأسف کرد و هم‌زمان اون نوشته‌ها رو هم به شیشه‌ها اضافه کرد.

شنیدم می‌گن سانسور آهنگ TDCAU در ورژن برزیل بعد از تموم شدن کلیپ صورت گرفته و مایکل خواهان اون افکت‌های صوتی روی کلمات Jew و Kike نبوده!؛ اما خیلی واضح هم‌زمان با پخش افکت یه جا زندانیا روی میز می‌کوبن و یه جا مایکل ضربه‌ی محکمی به هوا می‌زنه!

This is BREAKING NEWS

Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by e r o s.

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.393 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا