- تشکرهای دریافت شده: 18
دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
- vahid_mjlover
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #4377
توسط vahid_mjlover
پاسخ داده شده توسط vahid_mjlover در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
حتما خلاف قوانین این سحنگاه بوده ! و من خلاف قوانین عمل کردم ! و از مدیران انجمن عذر خواهی میکنم.
به هر حال دوست داشتم بقیه هم اونو بشنوند چون واقعا دیگه این روزا گیر نمیاد . من اون آهنگ رو از کسی گرفته بودم که 10-12 سال پیش آلبوم اصل رو خریده بود .
به هر حال دوست داشتم بقیه هم اونو بشنوند چون واقعا دیگه این روزا گیر نمیاد . من اون آهنگ رو از کسی گرفته بودم که 10-12 سال پیش آلبوم اصل رو خریده بود .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 11 ماه قبل #4378
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
هیستوریه منم مال 12-14 سال پیشه ولی Jew me نداره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 11 ماه قبل #4383
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
بله برن رو چند کشور کوچیک هستن که امضا نکردن اما ایران تنها کشوری هست که عضو هیچ کنوانسیون کپی رایت نیست.
13 سال 11 ماه قبل #4390
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
وحید جان منم اونا رو از قبل داشتم و هنوز هم دارم نگران نباش خیلی ها احتمالا دارن
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #4397
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
داشتن نداشتنش مهم نیست از نظرم؛ حرکت وحید ارزش داشت و منتظر جواب فروم به پستم هستم - اگر جوابی باشه.
محمد منم همینو میخوام بدونم چندبار هم خواستم. میخوام بدونم در آلبومهای چه کسایی اون تغییراتی که گفتم وجود داره.
eMJey.com در کشور امریکا ثبت شده، با کمپانی مایکل جکسون در امریکا قرار داد بسته و تابع قوانین بین المللی می باشد.
برای هر آهنگ زحمت زیادی کشیده شده و کپی غیر مجاز به هر دلیلی عمل ناشایست تلقی می شه .
گروه eMJey
محمد منم همینو میخوام بدونم چندبار هم خواستم. میخوام بدونم در آلبومهای چه کسایی اون تغییراتی که گفتم وجود داره.
eMJey.com در کشور امریکا ثبت شده، با کمپانی مایکل جکسون در امریکا قرار داد بسته و تابع قوانین بین المللی می باشد.
برای هر آهنگ زحمت زیادی کشیده شده و کپی غیر مجاز به هر دلیلی عمل ناشایست تلقی می شه .
گروه eMJey
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Hamid.
13 سال 2 ماه قبل #22751
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
اینو همون زمان نمیدونم چرا نگفتم ولی الان این تایپیک رو دیدم
علی راست میگه ، خود من الان دو تا ورژن هیستوری دو تا دنجروس دو تا بد و دو تا تریلر دارم که این ورژن ها با هم فرق میکنن یعنی تو بیشتر شون سانسور هست و کیفیت این سانسور شده ها همونطور که علی گفت 320kb هست
علی راست میگه ، خود من الان دو تا ورژن هیستوری دو تا دنجروس دو تا بد و دو تا تریلر دارم که این ورژن ها با هم فرق میکنن یعنی تو بیشتر شون سانسور هست و کیفیت این سانسور شده ها همونطور که علی گفت 320kb هست
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.597 ثانیه