- تشکرهای دریافت شده: 517
نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
کمتر
بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #24591
توسط farzam
اين كليپش همينقدره اصلش؟؟؟؟ چقدر كوتاه ه
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
kingmichael نوشته: من اون قسمت آخرش رو جدا دارم ولی برای موبایله نمیدونم به درد میخوره یا نه
?
s1.picofile.com/file/7355873117/45.3gp.html
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #24596
توسط FeanoR
این کلیپ توی Dangerous Short Film با کیفیت خیلی بالا هستش که...
مثل اینکه مدیریت قصد داره بیشتر طول بکشه... مثل اینکه طراحیش شیش ماه طول کشیده، قرار اینجا دو سال در موردش بحث بشه ! البته بحث در سکوت !
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
farzam نوشته:
kingmichael نوشته: من اون قسمت آخرش رو جدا دارم ولی برای موبایله نمیدونم به درد میخوره یا نه
?
s1.picofile.com/file/7355873117/45.3gp.html
این کلیپ توی Dangerous Short Film با کیفیت خیلی بالا هستش که...
مثل اینکه مدیریت قصد داره بیشتر طول بکشه... مثل اینکه طراحیش شیش ماه طول کشیده، قرار اینجا دو سال در موردش بحث بشه ! البته بحث در سکوت !
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by FeanoR.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 10 ماه قبل #26312
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
شدید ترین چیزی که من توی این کاور درک میکنم تقارنه و تقابل سیاه و سفید
شاید بعضی از نتیجه گیری هام غلط باشه
من کاورو نصف کردم و دو طرف رو بیش از 100 بار پشت سر هم نگاه کردم
تقابل سیاه و سفید .
...
اگه دقت کنید یک طرف روشن تره (سمت چپ)سمتی که دستکش مایکل و خورشید و دلقک شاد و .. قرار داره
من دو حالت برای این نوع نور تو طراحی بلدم
ستون سمت راست تاریک تر و داخل قرار داره
1- تو طراحی نور از طرفی میاد که تو قرار داره و تاریکه (یعنی از سمت راست)
2 - اگه به سایه های داخل ستون ها نگاه کنید نور از بالا میتابه
شاید بعضی از نتیجه گیری هام غلط باشه
من کاورو نصف کردم و دو طرف رو بیش از 100 بار پشت سر هم نگاه کردم
تقابل سیاه و سفید .
...
اگه دقت کنید یک طرف روشن تره (سمت چپ)سمتی که دستکش مایکل و خورشید و دلقک شاد و .. قرار داره
من دو حالت برای این نوع نور تو طراحی بلدم
ستون سمت راست تاریک تر و داخل قرار داره
1- تو طراحی نور از طرفی میاد که تو قرار داره و تاریکه (یعنی از سمت راست)
2 - اگه به سایه های داخل ستون ها نگاه کنید نور از بالا میتابه
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 10 ماه قبل #26313
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #26397
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
برای من لباس اون پرنده خیلی جالب بود...
دقیقا من فکر میکنم که مایکل منظور خیلی خاصی داشته... احساس میکنم مایکل داشته به اقدامات و دست های پشت پرده که الان هممون میبینیمشون اشاره کرده... اون چیزی که مثل دمه... جالب اینجاست که متصل میشه به حبابی که نقاشی معروف ادم و حوا توش هست... اون دم از جایی که اون چرخ دنده ها و شاید دست های پشت پرده هستن سرچشمه میگیره و تا اون حباب امتداد پیدا میکنه... ولی ارتباط بین این دوتا رو درک نمیکنم...
در مورد اون سگ هم مطمئنا منظور ار نشون دادن پا مایکل بوده.. اون پا منو یاد مایکل توی remember the times میندازه وقتی که مایکل تازه وارد شده بود.. و مثل همیشه اون دستکش...
درمورد رنگ های سیاه و سفید هم دقیقا نمیدونم...
راستی یه چیز دیگه... نمیدونم تا به حال کسی بهش اشاره کرده یا نه... به دست راست پرنده و سگ اگر نگاه کرده باشید بالای اون میله ای که دستشونه هم سگ هست و هم اون پرنده...
بلای میله ای که دست سگ هست اون پرنده وجود داره و برعکس
و چیز دیگه که هست دست هایی که اون میله هارو دارن دستکش سفید دارن... که از نمادهای مایکل هست
دقیقا من فکر میکنم که مایکل منظور خیلی خاصی داشته... احساس میکنم مایکل داشته به اقدامات و دست های پشت پرده که الان هممون میبینیمشون اشاره کرده... اون چیزی که مثل دمه... جالب اینجاست که متصل میشه به حبابی که نقاشی معروف ادم و حوا توش هست... اون دم از جایی که اون چرخ دنده ها و شاید دست های پشت پرده هستن سرچشمه میگیره و تا اون حباب امتداد پیدا میکنه... ولی ارتباط بین این دوتا رو درک نمیکنم...
در مورد اون سگ هم مطمئنا منظور ار نشون دادن پا مایکل بوده.. اون پا منو یاد مایکل توی remember the times میندازه وقتی که مایکل تازه وارد شده بود.. و مثل همیشه اون دستکش...
درمورد رنگ های سیاه و سفید هم دقیقا نمیدونم...
راستی یه چیز دیگه... نمیدونم تا به حال کسی بهش اشاره کرده یا نه... به دست راست پرنده و سگ اگر نگاه کرده باشید بالای اون میله ای که دستشونه هم سگ هست و هم اون پرنده...
بلای میله ای که دست سگ هست اون پرنده وجود داره و برعکس
و چیز دیگه که هست دست هایی که اون میله هارو دارن دستکش سفید دارن... که از نمادهای مایکل هست
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by Jasmine Jackson-mjforever.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #26524
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
تیزر پپسی خیلی بزرگتر از چیزیه که بنظر میرسه. مکمل کاور آرته این آلبومه.
اگه هدف تجاری بود، از اونجا که ما با مایکل جکسون طرفیم، چیزی مثل دوران بد با همون جذابیت ارائه میداد نه یه تیزر گنگ و مجهول!
خیلی ساده بخوایم تعریفش کنیم، مایکل به دنبال پادشاه سگ، که اینجا به شکل یه دختر درومده، وارد مسیری میشه که نوشتهی بزرگ خطرناک بر سر دروازهی اون قرار گرفته و در آخر هم جونشو از دست میده.
تمام این علائم و نمادها از تعقیب پادشاه قرمز پوش شروع میشه! در مسیر دنبال کردن اونه که همه چیز سر راهش میاد. کسی که تو همین تاپیک به نتیجه رسیدیم بیشترین شباهتو به خود مایکل داره - و حتی گفتیم خودشه. هنوزم این تیزر ربطی به کاور نداره؟
به ارتباطاتی بین مرگ مایکل و این کاور همینجا اشاره شد؛ مایکل در پایان تیزر جونشو میده؛ هنوزم تفسیری از این نمادها نیست؟
اگه هدف تجاری بود، از اونجا که ما با مایکل جکسون طرفیم، چیزی مثل دوران بد با همون جذابیت ارائه میداد نه یه تیزر گنگ و مجهول!
خیلی ساده بخوایم تعریفش کنیم، مایکل به دنبال پادشاه سگ، که اینجا به شکل یه دختر درومده، وارد مسیری میشه که نوشتهی بزرگ خطرناک بر سر دروازهی اون قرار گرفته و در آخر هم جونشو از دست میده.
تمام این علائم و نمادها از تعقیب پادشاه قرمز پوش شروع میشه! در مسیر دنبال کردن اونه که همه چیز سر راهش میاد. کسی که تو همین تاپیک به نتیجه رسیدیم بیشترین شباهتو به خود مایکل داره - و حتی گفتیم خودشه. هنوزم این تیزر ربطی به کاور نداره؟
به ارتباطاتی بین مرگ مایکل و این کاور همینجا اشاره شد؛ مایکل در پایان تیزر جونشو میده؛ هنوزم تفسیری از این نمادها نیست؟
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by e r o s.
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.222 ثانیه