- تشکرهای دریافت شده: 167
در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
12 سال 9 ماه قبل #28732
توسط atlas
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
راستش وحید حق با توئه!
آهنگای زیادی ازش ندارم. البته به نسبت تعداد آهنگای مایکل ها!باید بیشتر دانلود کنم! اعتراف می کنم که حاشیه های زندگیش منو بیشتر از موسیقی اش درگیر کرد!
ولی در کل هیچ وقت نشد که برای مدت طولانی طرفدار کسی باشم. واسه همین این که میبینم تو و بقیه بچه ها این همه مدت طرفدار مایکل بودین یا یه رفیقی دارم که دیوونه ریکی مارتینه و سالهاست طرفدار اونه و وبلاگ طرفدارای ریکی توی ایران رو داره و همواره دنبال فعالیت های ریکی هست برام عجیبه. حقیقتش عجیبش اینه که خسته و دلزده نمیشین!می دونم که مایکل موجود بی نظیریه ولی این هم کافی نیست!
الان خود تو همه چیز رو راجع به مایکل می دونی و همه آهنگاش رو هم گوش کردی. مایکل هم که تبدیل به خاطره شده.دیگه چه چیزی مونده که جذبت کنه؟چرا بعد این همه مدت هنوز میای اینجا و خسته هم نشدی؟دیگه چیزی مونده که بخواد تو رو هیجان زده بکنه یا ....
نمی دونم. بی خیال! من زیادی سئوال می کنم و موضوع اصلی تاپیک منحرف میشه. ..

ولی در کل هیچ وقت نشد که برای مدت طولانی طرفدار کسی باشم. واسه همین این که میبینم تو و بقیه بچه ها این همه مدت طرفدار مایکل بودین یا یه رفیقی دارم که دیوونه ریکی مارتینه و سالهاست طرفدار اونه و وبلاگ طرفدارای ریکی توی ایران رو داره و همواره دنبال فعالیت های ریکی هست برام عجیبه. حقیقتش عجیبش اینه که خسته و دلزده نمیشین!می دونم که مایکل موجود بی نظیریه ولی این هم کافی نیست!
الان خود تو همه چیز رو راجع به مایکل می دونی و همه آهنگاش رو هم گوش کردی. مایکل هم که تبدیل به خاطره شده.دیگه چه چیزی مونده که جذبت کنه؟چرا بعد این همه مدت هنوز میای اینجا و خسته هم نشدی؟دیگه چیزی مونده که بخواد تو رو هیجان زده بکنه یا ....
نمی دونم. بی خیال! من زیادی سئوال می کنم و موضوع اصلی تاپیک منحرف میشه. ..
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 9 ماه قبل #28735
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
تنها هدف ما شناختن مایکل نیست . شناسوندن مایکل هم هست
12 سال 9 ماه قبل #28745
توسط FeanoR
خب میدونی اینجا حداقل برای خود من که حالا مثال زدی، بحث اون دوست داشتنه میاد وسط... من اونقدر مایکلو دوست دارم که هیچوقت ازش خسته نشم و هر کاری رو هم براش انجام بدم... دیگه اونطوری هم نیستم که بگین اول فن بودنشه و هنوز داغه! من از بچگیم با مایکل بزرگ شدم، یعنی طوری نبوده که نشناسمش بعدا بشناسمش... به غیر دوست داشتنه، مایکل تمام روح و قلبشو گذاشته برای فن هاش... حالا نوبت ما هست که خودمون رو تو جامعه مایکلی نشون بدیم و سهم خودمون رو پر کنیم(دلیل اومدنم به اینجا همینه، توی جامعه مایکلی، هیچ جا بهتر از امجی دات کام نیست، هیچ جا هم به غیر امجی دات کام من نمیرم و منم حاضرم هر کاری برای مایکل انجام بدم با همه سختی هایی که تو زندگیم هست.)
حالا من به غیر همه اینها عاشق موسیقی م هستم، برای همین اصلا خود موسیقی برای من خسته کننده نیست جدا از مایکل...
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
خب میدونی اینجا حداقل برای خود من که حالا مثال زدی، بحث اون دوست داشتنه میاد وسط... من اونقدر مایکلو دوست دارم که هیچوقت ازش خسته نشم و هر کاری رو هم براش انجام بدم... دیگه اونطوری هم نیستم که بگین اول فن بودنشه و هنوز داغه! من از بچگیم با مایکل بزرگ شدم، یعنی طوری نبوده که نشناسمش بعدا بشناسمش... به غیر دوست داشتنه، مایکل تمام روح و قلبشو گذاشته برای فن هاش... حالا نوبت ما هست که خودمون رو تو جامعه مایکلی نشون بدیم و سهم خودمون رو پر کنیم(دلیل اومدنم به اینجا همینه، توی جامعه مایکلی، هیچ جا بهتر از امجی دات کام نیست، هیچ جا هم به غیر امجی دات کام من نمیرم و منم حاضرم هر کاری برای مایکل انجام بدم با همه سختی هایی که تو زندگیم هست.)
حالا من به غیر همه اینها عاشق موسیقی م هستم، برای همین اصلا خود موسیقی برای من خسته کننده نیست جدا از مایکل...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atlas
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
12 سال 9 ماه قبل #28774
توسط Nemesis865
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
پاسخ داده شده توسط Nemesis865 در تاپیک در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
من توی این چند وقت اخیر که جرات گوش دادن به آهنگ ها رو نداشتم. الان هنوز هم ویدیوها و کنسرت ها رو نمی تونم نگاه کنم.
مایکل برای من خیلی بیشتر از یک خوانندست. برای همین اگر آهنگ هم گوش نکنم همیشه فکرم باهاشه.
درواقع مایکل برای من یک mentor ئه که حالا خواننده هم هست !
البته جدیدا دارم آهنگ ها رو با دقت به ضرب آهنگ ها و ریزه کاری ها گوش میدم. برای نقد و فهمیدن عظمت آهنگ ها !
مایکل برای من خیلی بیشتر از یک خوانندست. برای همین اگر آهنگ هم گوش نکنم همیشه فکرم باهاشه.
درواقع مایکل برای من یک mentor ئه که حالا خواننده هم هست !
البته جدیدا دارم آهنگ ها رو با دقت به ضرب آهنگ ها و ریزه کاری ها گوش میدم. برای نقد و فهمیدن عظمت آهنگ ها !
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
12 سال 9 ماه قبل #28878
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
هر روز يكي 2 بار.قبلا خيلي مشتاقانه مايكل گوش ميكردم اما الان تازه فقدانشو احساس ميكنم.براي همين حسابي ناراحتم ميكنه.

- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
12 سال 9 ماه قبل #28898
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
من خیلی وقته که اهنگ های غمگین مایکل رو گوش نمیدم...
نمیدونم چرا اما انگار نمیخوام...
نمیدونم چرا اما انگار نمیخوام...
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.315 ثانیه