- تشکرهای دریافت شده: 0
در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
13 سال 1 ماه قبل #24326
توسط ليلا
در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين ایجاد شد توسط ليلا
سلام دوستان اميدوارم حال همه خوب باشه من فقط مي خواستم بدونم در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين والبته چي همين وقت همه بخير

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
13 سال 1 ماه قبل #24329
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
هر روز هفته...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- Mohsen.srn
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 45
13 سال 1 ماه قبل #24335
توسط Mohsen.srn
!You’re probably better than you think you are
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک پاسخ: در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
من توی هر دوره ای، هر ماهی، سالی، اعتیاد به یه خواننده یا موسیقی پیدا می کنم و اونقدر گوشش میدم تا اون رو تو وجودم نابود می کنم. بعد از چند وقت اینقدر ریتمش توی وجودم فرو میره که حس میکنم وقتی دارم گوش بهش میدم، هر ضرب آهنگش، درست چند صدم ثانیه قبل از نواخته شدن، توی مخم نواخته میشه. و این برام واقعاً آزار دهنده میشه. وقتی به اینجا میرسم دیگه نمیتونم به اون آهنگ گوش بدم. حتی بعد از سالها وقتی به گوشم می خوره بازم ذهنم جلوتر از آهنگ، شروع میکنه به نواختن.
اما... اما... اما...
در اینجا یه امای بزرگ وجود داره...
از حدود 7 یا 8 سال پیش که گوشم به آهنگهای مایکل عادت کرد و کم کم معتادش شدم.(همون روزها که به هر کس و ناکسی رو میزدم تا شایدم یه کلیپی، آهنگی چیزی ازش بتونم پیدا کنم.) تا الان بارها و بارها بهش گوش دادم. ولی تا الان که دارم تایپ می کنم، آهنگها قادرند ذهنم رو دائم غافلگیر کنند و نذارند ذهنم بهشون غلبه کنه. یه سری آهنگ ها رو هرچی گوش میدم انگار بازم یه صداهای جدید رو توش میتونم بشنوم. یه ظرافت کشف نشده.
این ویژگی در یه سری از آهنگ هاش قوی تره و توی سری هاش ضعیف تر، ولی در کل از این جهت اعجاب آورند.
ماشالله اینقدر آهنگ خوب داره که نمیشه هر روز همه رو گوش داد. شاید به بعضی آهنگ ها ماهی یا شاید 6 ماه یکبار نوبت گوش دادن برسه...
اما... اما... اما...
در اینجا یه امای بزرگ وجود داره...
از حدود 7 یا 8 سال پیش که گوشم به آهنگهای مایکل عادت کرد و کم کم معتادش شدم.(همون روزها که به هر کس و ناکسی رو میزدم تا شایدم یه کلیپی، آهنگی چیزی ازش بتونم پیدا کنم.) تا الان بارها و بارها بهش گوش دادم. ولی تا الان که دارم تایپ می کنم، آهنگها قادرند ذهنم رو دائم غافلگیر کنند و نذارند ذهنم بهشون غلبه کنه. یه سری آهنگ ها رو هرچی گوش میدم انگار بازم یه صداهای جدید رو توش میتونم بشنوم. یه ظرافت کشف نشده.
این ویژگی در یه سری از آهنگ هاش قوی تره و توی سری هاش ضعیف تر، ولی در کل از این جهت اعجاب آورند.
ماشالله اینقدر آهنگ خوب داره که نمیشه هر روز همه رو گوش داد. شاید به بعضی آهنگ ها ماهی یا شاید 6 ماه یکبار نوبت گوش دادن برسه...
!You’re probably better than you think you are
- sepideh jackson
-
- آفلاین
- كاربر
-
- YOU ARE MY LIFE MICHAEL
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 4
13 سال 3 هفته قبل #24510
توسط sepideh jackson
:-*
پاسخ داده شده توسط sepideh jackson در تاپیک پاسخ: در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
هرروز هفته
... بیشتر به Speechless, You are not Alone, Will you be there..., Gone too soon, Music and Me... 
یه جورایی میشه بیشترشونو گوش میدم...
اصلا روزی بی مایکل نمیشه...

یه جورایی میشه بیشترشونو گوش میدم...

اصلا روزی بی مایکل نمیشه...

:-*
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 3 هفته قبل #24513
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
در هفته که نه در روز باید گفت .
صبح زود قبل از مدرسه حتما یه اجرا از بد تور میبینم خیلی حال میده . بخارست و بروئنی و المان و برزیل و مونیخ و ..... هم که جای خودشون رو دارن . کلا همه کنسرت ها رو هر روز میبینم .
اهنگ ها هم که بیشتر از البوم ایمورتال The Immortal Intro , WBSS , This Place Hotel . البوم بد و دنجروس . گه گاهی سری به هیستوری هم میزنم . بعضی مواقع هم میشینم ویژن میبینم مخصوصا DVD 3 ویدئو blame it on the boogie . Say Say Say . دیگه انقدر گوش میدم و میبینم که چیزی نمونه واسه دیدن . فردا هم که شروع میشه انگار دفعه اولمه دارم میبینم میشینم با ذوق دوباره میبینم .
مایکله دیگه هزار بار ببینی خسته نمیشی .
صبح زود قبل از مدرسه حتما یه اجرا از بد تور میبینم خیلی حال میده . بخارست و بروئنی و المان و برزیل و مونیخ و ..... هم که جای خودشون رو دارن . کلا همه کنسرت ها رو هر روز میبینم .
اهنگ ها هم که بیشتر از البوم ایمورتال The Immortal Intro , WBSS , This Place Hotel . البوم بد و دنجروس . گه گاهی سری به هیستوری هم میزنم . بعضی مواقع هم میشینم ویژن میبینم مخصوصا DVD 3 ویدئو blame it on the boogie . Say Say Say . دیگه انقدر گوش میدم و میبینم که چیزی نمونه واسه دیدن . فردا هم که شروع میشه انگار دفعه اولمه دارم میبینم میشینم با ذوق دوباره میبینم .
مایکله دیگه هزار بار ببینی خسته نمیشی .

www.fullmjj.ir
13 سال 3 هفته قبل #24532
توسط Erfan
پاسخ داده شده توسط Erfan در تاپیک پاسخ: در هفته چند بار مايكل گوش مي كنين فقط همين
بهتر بود اسم عنوانو میزاشتی در روز چند دفعه مایکل گوش میدیم .اخه در هفته زیاد میشه بخوای بشماری 
من روزی حد اقل دو سه بار مایکل گوش میدم اگه وقت کنم.ازabc گرفته تا dangerous و hold my hand

من روزی حد اقل دو سه بار مایکل گوش میدم اگه وقت کنم.ازabc گرفته تا dangerous و hold my hand
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 2.210 ثانیه