- تشکرهای دریافت شده: 408
صدای مایکل
کمتر
بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #15554
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
ادم های زیادی هستن برایه خودشون شایعه میسازن معروف بشن . مثال نمیزنم خودتون میدونید دیگه .
ولی مایکل از اون ادما نبود . نه این که بخوام بگم من مایکل شناسم و یکی از فامیلام بوده .
به نظر من شاید شایعه ها یه درصد کمی باعث معروف شدن مایکل شد . اونم نه به سود مایکل بلکه به ضررش که همه پشت سرش حرف میزنن .
مایکل موسیقیش بود که معروفش کرد . لحضه ای که تو موتان 25 با مونوالک به اوج رفت . موزیک ویدئو های محشرش . صدای قنشنگش . شخصیت خودش که دوست داشت به همه کمک کنه . رقص خیره کنندش که ادمو جذب تماشاش میکنه و حتی لبخند پر انرژی و باحالش . میخواهید از اینا تا صبح بگم ؟
ولی شایعه ها هیچ وقت تاثیرشون زیاد نبوده و فقط مایکلو تو خیلی جا ها خراب کردن .
ولی مایکل از اون ادما نبود . نه این که بخوام بگم من مایکل شناسم و یکی از فامیلام بوده .

به نظر من شاید شایعه ها یه درصد کمی باعث معروف شدن مایکل شد . اونم نه به سود مایکل بلکه به ضررش که همه پشت سرش حرف میزنن .
مایکل موسیقیش بود که معروفش کرد . لحضه ای که تو موتان 25 با مونوالک به اوج رفت . موزیک ویدئو های محشرش . صدای قنشنگش . شخصیت خودش که دوست داشت به همه کمک کنه . رقص خیره کنندش که ادمو جذب تماشاش میکنه و حتی لبخند پر انرژی و باحالش . میخواهید از اینا تا صبح بگم ؟
ولی شایعه ها هیچ وقت تاثیرشون زیاد نبوده و فقط مایکلو تو خیلی جا ها خراب کردن .

www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 3 ماه قبل #22359
توسط omid
MICHAEL IS ALIVE
پاسخ داده شده توسط omid در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
مطمئنی که مایکل میتونسته 4 اکتاو رو بخونه؟؟!!!!!!!!!!! یکم زیاد نیست؟؟
MICHAEL IS ALIVE
13 سال 3 ماه قبل #22375
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
همه انسان های دنیا قادرند 3 اکتاو بخونن و عملا چیزی بیشتر از 3 اکتاو وجود نداره .
هر اکتاو از 2 دانگ تشکیل شده و سه اکتاو می شه 6 دانگ .
انسان ها قادرن 2 اکتاو با صدای طبیعی و یک اکتاو با صدای فوسه بخونن .
هر اکتاو از 2 دانگ تشکیل شده و سه اکتاو می شه 6 دانگ .
انسان ها قادرن 2 اکتاو با صدای طبیعی و یک اکتاو با صدای فوسه بخونن .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 ماه قبل #22927
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
خواننده ای سراغ دارم که یک نت بیشتر از 3 اکتاو خونده. همه انسانها قادرن حمید جان؟! البته شاید منظورت بعد از ده سال تمرینه.
13 سال 2 ماه قبل #22928
توسط aisan
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
من که خودم صدای مایکلو با هیچ صدایی عوض نمیکنم. مایکل یه صدای اسمانی داشت که من تا حالا صدایی بهتر و لطیف تر از صدای مایکل نشنیدم.
ولی من به یه چیزی اعتقاد دارم که وقتی آدم به موزیک ویدیو های مایکل نگاه میکنی صداش کمتر به چشم میاد چون آدم مجذوب رقصش میشه. ولی صدای مایکل واقعا بی نظیره و بازی هایی که با صداش در میاره و مدلی که میخونه اونو بیشتر از دیگران متمایز میکنه. ولی دلیل این که مایکل تا این حد معروف بود علاوه بر رقص و صدا یا هر چیز دیگه من فکر میکنم که شخصیت خیر و صادقش بود
ولی من به یه چیزی اعتقاد دارم که وقتی آدم به موزیک ویدیو های مایکل نگاه میکنی صداش کمتر به چشم میاد چون آدم مجذوب رقصش میشه. ولی صدای مایکل واقعا بی نظیره و بازی هایی که با صداش در میاره و مدلی که میخونه اونو بیشتر از دیگران متمایز میکنه. ولی دلیل این که مایکل تا این حد معروف بود علاوه بر رقص و صدا یا هر چیز دیگه من فکر میکنم که شخصیت خیر و صادقش بود

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #23003
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
علی جان تا جایی که من اطلاع دارم و استاد های صدا سازیم باهام راجع بهش صحبت کردن ، چیزی بیشتر از 3 اکتاو وجود نداره . به توانایی مربوط نیست ، قضیه محدوده تارهای صوتیه . مثلا گیتار 6 تا سیم بیشتر نداره ! سه تار 4 تا سیم داره و محدوده صوتیش هم مشخصه ( 3 تار مثال زدم چون قبلا ساز خودم بوده ! ) . منظورمو متوجه شدی ؟
همه گیتار ها ( در حالت کلی ) همه نت ها رو دارن و می تونن صداشو دربیارن ، اما مثلا گیتار الحمرا صدای بهتری از 3070 داره ! آدم ها رو هم می شه اینجوری دسته بندی کرد . در شرایط تمرین همه توانایی خوندن نت ها رو معمولا دارن اما یکی تمییز تر می خونه .
حالا من دیگه اطلاعی ندارم که استثنایی هم وجود داره تو این داستان یا نه
همه گیتار ها ( در حالت کلی ) همه نت ها رو دارن و می تونن صداشو دربیارن ، اما مثلا گیتار الحمرا صدای بهتری از 3070 داره ! آدم ها رو هم می شه اینجوری دسته بندی کرد . در شرایط تمرین همه توانایی خوندن نت ها رو معمولا دارن اما یکی تمییز تر می خونه .
حالا من دیگه اطلاعی ندارم که استثنایی هم وجود داره تو این داستان یا نه
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Hamid.
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.227 ثانیه