- تشکرهای دریافت شده: 1
صدای مایکل
13 سال 7 ماه قبل #15329
توسط yazdan
صدای مایکل ایجاد شد توسط yazdan
با سلام خدمت همه ی دوستان گلم!
هر چی گشتم هیچ تاپیکی درباره ی صدای مایکل عزیز ندیدم. و فکر می کنم تجزیه تحلیل کردن صدای مایکل خودش یک عمر وقت می خواد ولی ما به کمک هم می تونیم یه نتیجه گیری کلی داشته باشیم:
مثلا درباره ی بازه ی تغییرات صدای مایکل صحبت کنیم یا درباره ی صدا های عجیبی که در هنگام آهنگ خوندن از خودش در می آورد . یا اینکه شایعه شده می گن تو بعضی آهنگ هایی که جدیدا منتشر شده صدای خودش ضبط نشده .
یا کلا می تونیم بحث کنیم که صدای مایکل چقدر در موفقیت هاش تاثیر گذار بوده
موفق باشید.
هر چی گشتم هیچ تاپیکی درباره ی صدای مایکل عزیز ندیدم. و فکر می کنم تجزیه تحلیل کردن صدای مایکل خودش یک عمر وقت می خواد ولی ما به کمک هم می تونیم یه نتیجه گیری کلی داشته باشیم:
مثلا درباره ی بازه ی تغییرات صدای مایکل صحبت کنیم یا درباره ی صدا های عجیبی که در هنگام آهنگ خوندن از خودش در می آورد . یا اینکه شایعه شده می گن تو بعضی آهنگ هایی که جدیدا منتشر شده صدای خودش ضبط نشده .
یا کلا می تونیم بحث کنیم که صدای مایکل چقدر در موفقیت هاش تاثیر گذار بوده

موفق باشید.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #15330
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
دوست عزیز ما سعی میکنیم توی بحث آهنگ های مایکل ، برای هر آهنگ صدای مایکل رو تحلیل کنیم.اما بصورت خیلی ... تخصصی تا حالا اینکارو انجام ندادیم . فکر میکنم این بحث به متخصص نیاز داره !

13 سال 7 ماه قبل #15363
توسط yazdan
پاسخ داده شده توسط yazdan در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
درسته .
ولی نمی دونم می دونید که خیلی از آدم ها حتی از طرفدار های مایکل معتقدند که مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده و اصلا خواننده خوبی نبوده و رقاص خوبی بوده .
حالا برای سوال هم شده :
نظر خودتان چیه ؟ بدون در نظر گرفتن رقص ها یا ویدیو کلیپ های زیباش ، شما باز هم ، همین قدر که الان طرفدارش هستید ، می موندید؟؟!
ولی نمی دونم می دونید که خیلی از آدم ها حتی از طرفدار های مایکل معتقدند که مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده و اصلا خواننده خوبی نبوده و رقاص خوبی بوده .
حالا برای سوال هم شده :
نظر خودتان چیه ؟ بدون در نظر گرفتن رقص ها یا ویدیو کلیپ های زیباش ، شما باز هم ، همین قدر که الان طرفدارش هستید ، می موندید؟؟!
13 سال 7 ماه قبل #15369
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
صدای مایکل افسانه ای بود و مانند نداره . کسی هم که چنین چیزی میگه طرفدار نمیتونه باشه .satorahs نوشته: درسته .
13 سال 7 ماه قبل #15385
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
ببخشید یه سوال دارم
" مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده "
مگه شایعه ها واسه مایکل نون هم داشته؟
" مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده "
مگه شایعه ها واسه مایکل نون هم داشته؟
علم و دانش همان قدرت است ...
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 7 ماه قبل #15388
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
خوب راجب صدا و موسیقی مایکل هر کسی نمیتونه نظر درست و کامل بده . اگر هم بحثی باشه فقط همه نظرشونو میگن . به قول نسیم یه کسی که وارده باید این کارو بکنه .
راجب صدا مایکل . مثلا اهنگ Human Nature واقعا صداش عالیه . من الان ارشیو کامل این اهنگ رو از همه کنسرت هاش دارم . واقعا گوش دادنش به ادم یه حالی میده که هیچ اهنگی اینطوری نیست . همه اینا فقط و فقط به خاطر صدا مایکله که بی نظیره.
گذشته از صدایه خواص مایکل گستردگیش هم زیاده . تو هر اهنگ مایکل صداشو یه طوری میکنه . حتی اون جیغ ها تو هر اهنگی متفاوته .
ولی خوب من خیلی ها رو دیدم که عاشق رقص و شخصیت خود مایکلن ولی صداشو دوست ندارن .
ماهان تو یه تاپیکی که نمیدونم کجاست یه لینک گذاشته بود که چند تا از اهنگ هایه مایکلو به صورت میکس و بدون اهنگ گذاشته بود . اون قشنگی و خواص بودن صدایه مایکلو نشون میده .
راجب صدا مایکل . مثلا اهنگ Human Nature واقعا صداش عالیه . من الان ارشیو کامل این اهنگ رو از همه کنسرت هاش دارم . واقعا گوش دادنش به ادم یه حالی میده که هیچ اهنگی اینطوری نیست . همه اینا فقط و فقط به خاطر صدا مایکله که بی نظیره.
گذشته از صدایه خواص مایکل گستردگیش هم زیاده . تو هر اهنگ مایکل صداشو یه طوری میکنه . حتی اون جیغ ها تو هر اهنگی متفاوته .
ولی خوب من خیلی ها رو دیدم که عاشق رقص و شخصیت خود مایکلن ولی صداشو دوست ندارن .
ماهان تو یه تاپیکی که نمیدونم کجاست یه لینک گذاشته بود که چند تا از اهنگ هایه مایکلو به صورت میکس و بدون اهنگ گذاشته بود . اون قشنگی و خواص بودن صدایه مایکلو نشون میده .

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.237 ثانیه