Skip to main content

Michael Jackson: The FUTURE ?l

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #1818 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
خیلی عجیبه
یادم میاد این همون عکسیه که توی یک نمایشگاه هم ازش پرده برداری شده بود
به هر حال همه چیز مایکل در حال لو رفتنه دیگه
این عکس هم قبل از این که منتشر بشه روی کاور ازش استفاده شده

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #1820 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l

EROS_LoveCrys نوشته: چون همه مثل خود من بی‌اطلاعن نسیم عزیز. جوابی برای سوالت ندارم اما امیدوارم این سوالات عجیب برای کسای دیگه‌ای هم ایجاد شده باشه.
از همه چیز بگذریم، عکس آرنو بانی قبل از رونمایی عکس‌هاش اینجا چه کار می‌کرد؟ و جالبه که تنها عکسی که در تمام نت از این طرح پخش شده همینه! هیچ عکسی از هیچ نمای دیگه وجود نداره.

احتمال داره که این عکس یک جوری لو رفته باشه ! شایدم مایکل زمانی قصد داشته آلبوم جدیدی بیرون بده و بعد پشیمون شده !
اما با این همه اسم این آلبوم از همه چیزش به نظرم عجیبتره ! چرا FUTURE ؟! بنظرم مایکل هیچ وقت اتفاقی اسم البومهاشو انتخاب نمیکرد !
Off The Wall-Thriller-Bad-Dangerous...HIStory-Invincible
به نظرم یک مراعات توی این اسامی وجود داره !

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #1843 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
اگه مراعاتی هم باشه ما ندونیم، این نام خیلی به یک آلبوم مایکل جکسون نزدیکه. نام کامل آلبوم هیستوریو که فراموش نکردین: HIStory - Past, Present And Future - Book I
تاریخ: گذشته، حال و آینده، جلد اول!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #1844 توسط Nasim
درسته ! منم گفتم اسم عجیبیه ! مایکل منظور خاصی داشت از این انتخابها ! امکان داشت آخرین البومش بوده باشه ؟!

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #2037 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l

EROS_LoveCrys نوشته: اگه مراعاتی هم باشه ما ندونیم، این نام خیلی به یک آلبوم مایکل جکسون نزدیکه. نام کامل آلبوم هیستوریو که فراموش نکردین: HIStory - Past, Present And Future - Book I
تاریخ: گذشته، حال و آینده، جلد اول!

خيلي خيلي خيلي به نكته خوبي اشاره كردي نام آلبوم هيستوري انگار يك جرقه اي خورد تو ذهنم خيلي جالب بود ديدت...m/ m/ :-bd :)

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 14 سال 1 هفته قبل by شايان.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #2074 توسط Nasim
این اسامی مراعات که داره ! مثلا به نظرم همه شون رو میشه اینطوری نوشت :
Off the wall Thriller Bad Dangerous Invincible Michael Jackson !
همه شون میتونن قبل از اسم خودش قرار بگیرن ! البته وسطش مایکل به تاریخی (HIStory ) که ساخته و به تاریخی که خواهد ساخت اشاره میکنه ! در اخر بعد از همه ئ البومهای خاطره ساز و جریان سازش و پس از اینکه مشخص شد چه کسی روی تاریخ تاثیر گذاشته تاکید میکنه که Invincible است ! این رو میشه از تغییر سبکش و آهنگهای قوی ای که ارائه داد هم حدس زد . اون یمخواست بگه که هنوز پادشاهه و شکست ناپذیر حتی پس از سالها بعد از آلبوم Thriller و حتی اگر یک سبک جدید رو شروع کنه ! و اینها همه به نظرم حرف خودش بود که گفت " شما هنوز چیزی ندیدید ..." فکر میکنم اون بی انتها بود توی موسیقی ! اگر آلبوم Future اقعی بوده باشه انتظار دارم آهنگهای خیلی خاصی توش بوده باشه مانند آلبوم HIStory ! من نمیتونم اسامی آهنگهای روی کاور رو بخونم ... میشه نامشون رو بنویسید ؟!

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.237 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا