- تشکرهای دریافت شده: 383
Michael Jackson: The FUTURE ?l
تنها ترک 7 این آلبوم با همکاری will.i.am بوده. نمی دونم...!این پستو دو روز پیش نوشتم نمیدونم چرا ثبت نشد.
دقیقا نسیم!
اول کلی در فرومها برای پیدا کردن ترک لیست گشتم اما همه جا چون نتونسته بودن بخونن اشتباه نوشته بودن! بالاخره ناامید شدم و سعی کردم خودم بخونم! دو نمره از چشامو دادم و بالاخره یکیشو باز هم نتونستم بخونم! این شد که دوباره گشتم و اینبار اولین فرومی که رفتم ترک لیست درستو نوشته بود!
خوب دقت کنید:
1. "Maybe We Can Do It"
2. "Get Around"
3. "Can't Get Your Weight Off of Me"
4. "Another Day"
5. "Kick It"
6. "Pressure"
7. "The Future"
8. "The Pain"
9. "Belong 2"
10. "On My Anger"
11. "She Was Lovin' Me"
12. "Water"
13. "Men in Black"
14. "A Place with No Name"
خوب دقت کنید! غیر از The Future و سه ترانهی آخر، تمام آهنگها بیرون کشیدههای Invincible هستن!! همونطور که میدونیم علت قرار ندادن بسیاری ترانهها در این آلبوم گنجایش محدود سی دی بود!
چیز دیگهای که برای اثبات کامل این طرح میمونه شنیدن ترانهها و یا حداقل اولین ترانهی این آلبومه! آلبومهای مایکل همیشه کوبنده شروع میشن.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 517
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
من نمیدونم ولی اون مستند مایکل با Will i am داشتن در مورد یک آلبوم حرف میزدن حتی همینطور که حرف میزدن آهنگ ها هم در حال پخش بودن و خیلی جالب بود سبکش
- تشکرهای دریافت شده: 517
چون سر البوم مايكل من نظرم در مورد خيليا عوض شد...
در مرود اين البوم فيوچر هم احتمالا يك خبرايي بوده....چون تو اخبار خيلي وقت پيش من شنيده بودم كه مايكل داره رو يك
البوم جديد كار ميكنه....بعد دادگاه بود فك كنم...
تو ليست اصلي آهنگاي منتشر نشده هم من بيشتر اين اهنگارو اسماشونو ديدم
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- تشکرهای دریافت شده: 383
و البته نکته ی جالبی هم در مورد کاور این هست که درست مثل Invincible روی یک چشم افکت اعمال شده!
فقط برای یک ترک...؟ نمی تونم بفهمم وحید.
EROS_LoveCrys نوشته: فقط برای یک ترک...؟ نمی تونم بفهمم وحید.
من نگفتم برای یک ترک فرزام گفت من اون چیزی که دیدم تو اون مستند یک آلبوم بودش که مایکل میگفت مثل تریلر صدا میکنه و موسیقی رو عوض میکنه بعدش مجریه گفت پس باید منتظر تریلر دو باشیم و مایکل گفتش آره ولی اسم آلبوم یک چیز دیگه س ولی مثل تریلر صدا میکنه من اینو دیدم نمیدونم و آهنگ هاشم باحال بود البته همون قسمت هایی که داشتن حرف میزدن آهنگ هاشم مایکل و Will i am داشتن روشون کار میکردن و در حال پخش بودش