Skip to main content

همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #2612 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
من یکی از دوستام تمام آهنگهای مایکلو با گیتار الکتریک میزنه

اگه یاد بگیری خیلی خوب میشه:)
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by FeanoR.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2752 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
سلام اره حتما یاد میگیرم چون علاقه ی شدیدی بهش دارم

mj for ever....

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #7199 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل

FeanoR نوشته: من یکی از دوستام تمام آهنگهای مایکلو با گیتار الکتریک میزنه

اگه یاد بگیری خیلی خوب میشه:)

جدا از این که خوب میشه . ادم خیلی لذت میبره . من خودم دارم اهنگ Human Nature رو با گیتار یاد میگیرم . همین که چند ثانیهشو درست میزنم انقدر حال میکنم که حد نداره . :clp2:
:mjface:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #7201 توسط mohammad
چه خوب شد همچنین تاپیکی رو زدید .
من از اهنگ های مایکل خوشم میاد به چند علت که یکیش متفاوت بودن اهنگاشه . مثلا این امینم :puke! همش توی یه سبک اهنگ میخونه . یجوریه که اگه اسم اهنگو اون زیرننویسه و تصویر هم نداشته باشه من یکی که نمیفهمم کدوم اهنگشه . ولی مایکل همون 2 ثانیه اول میفهمم کدوم اهنگه .
مایکل توی همه سبک ها اهنگ خونده . مثلا من اهنگ Billie Jean رو دوست دارم به خاطر حالت رقصی که به ادم میده . Human Nature رو به خاطر ریتم گیتاری که توی اهنگه و همینطور رقص متفاوتشه . Wanna Be Starting Something رو که عاشقشم . به خاطر اون صدا های کوبه ای . و همینطور ترانه های دیگه مایکل که هر کرومشون از لحاظ ریتم , اهنگ , رقص و صدا هایی که داخل اهنگ میاد . همینطور معنی و موضوع اهنگ ها که هر کدومشون راجب به موضوع خاصی هستند و تکن . واسه اینه که اگه صبح تا شب مایکل گوش بدم خسته نمیشم . :clp2:
:guitar2: :mj11: :mj9: :mjface:

[IMG

www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #7203 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
درسته مایکل آهنگهاش با هم متفاوته ولی همه خواننده ها تعهد ندادن که اینطوری باشن درسته
پس امینم فقط میخواد هیپ هاپ و رپ بخونه یا هر خواننده دیگه ای
و ما حق نداریم به اون خواننده ها توهین کنیم چون واقعا همشون هنرمند ن و فوق العاده
مهم اینه که موسیقی خوب تو سبک خودشون اجرا کنن و بخونن که امینم هم همینطور هست واقعا و هر خواننده یه دیگه ای
و وقتی طرفدارهای یک خواننده از اون خواننده راضی باشن پس معلوم میشه که اون خواننده کارش رو خوب انجام داده پس میتونی ببینی که چه خبر;)
Last edit: 14 سال 1 هفته قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #7217 توسط mohammad

FeanoR نوشته: درسته مایکل آهنگهاش با هم متفاوته ولی همه خواننده ها تعهد ندادن که اینطوری باشن درسته
پس امینم فقط میخواد هیپ هاپ و رپ بخونه یا هر خواننده دیگه ای
و ما حق نداریم به اون خواننده ها توهین کنیم چون واقعا همشون هنرمند ن و فوق العاده
مهم اینه که موسیقی خوب تو سبک خودشون اجرا کنن و بخونن که امینم هم همینطور هست واقعا و هر خواننده یه دیگه ای
و وقتی طرفدارهای یک خواننده از اون خواننده راضی باشن پس معلوم میشه که اون خواننده کارش رو خوب انجام داده پس میتونی ببینی که چه خبر;)

منم نگفتم امینم کارش بده گفتم من خوشم نمیاد وگرنه امینم هم اهنگاشو خودش مینویسه هم اهنگ سازیش رو خودش میکنه . اگر کسی از نوشته من این احساس رو کرد که دارم به خواننده های دیگری توهین میکنم معذرت میخواهم و اصلا قصدم توهین به هیچ خواننده ای نیست .

[IMG

www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 2.400 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا