- تشکرهای دریافت شده: 1357
همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)
اگه یاد بگیری خیلی خوب میشه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- تشکرهای دریافت شده: 408
FeanoR نوشته: من یکی از دوستام تمام آهنگهای مایکلو با گیتار الکتریک میزنه
اگه یاد بگیری خیلی خوب میشه
جدا از این که خوب میشه . ادم خیلی لذت میبره . من خودم دارم اهنگ Human Nature رو با گیتار یاد میگیرم . همین که چند ثانیهشو درست میزنم انقدر حال میکنم که حد نداره .

www.fullmjj.ir
من از اهنگ های مایکل خوشم میاد به چند علت که یکیش متفاوت بودن اهنگاشه . مثلا این امینم

مایکل توی همه سبک ها اهنگ خونده . مثلا من اهنگ Billie Jean رو دوست دارم به خاطر حالت رقصی که به ادم میده . Human Nature رو به خاطر ریتم گیتاری که توی اهنگه و همینطور رقص متفاوتشه . Wanna Be Starting Something رو که عاشقشم . به خاطر اون صدا های کوبه ای . و همینطور ترانه های دیگه مایکل که هر کرومشون از لحاظ ریتم , اهنگ , رقص و صدا هایی که داخل اهنگ میاد . همینطور معنی و موضوع اهنگ ها که هر کدومشون راجب به موضوع خاصی هستند و تکن . واسه اینه که اگه صبح تا شب مایکل گوش بدم خسته نمیشم .

www.fullmjj.ir
پس امینم فقط میخواد هیپ هاپ و رپ بخونه یا هر خواننده دیگه ای
و ما حق نداریم به اون خواننده ها توهین کنیم چون واقعا همشون هنرمند ن و فوق العاده
مهم اینه که موسیقی خوب تو سبک خودشون اجرا کنن و بخونن که امینم هم همینطور هست واقعا و هر خواننده یه دیگه ای
و وقتی طرفدارهای یک خواننده از اون خواننده راضی باشن پس معلوم میشه که اون خواننده کارش رو خوب انجام داده پس میتونی ببینی که چه خبر

FeanoR نوشته: درسته مایکل آهنگهاش با هم متفاوته ولی همه خواننده ها تعهد ندادن که اینطوری باشن درسته
پس امینم فقط میخواد هیپ هاپ و رپ بخونه یا هر خواننده دیگه ای
و ما حق نداریم به اون خواننده ها توهین کنیم چون واقعا همشون هنرمند ن و فوق العاده
مهم اینه که موسیقی خوب تو سبک خودشون اجرا کنن و بخونن که امینم هم همینطور هست واقعا و هر خواننده یه دیگه ای
و وقتی طرفدارهای یک خواننده از اون خواننده راضی باشن پس معلوم میشه که اون خواننده کارش رو خوب انجام داده پس میتونی ببینی که چه خبر
منم نگفتم امینم کارش بده گفتم من خوشم نمیاد وگرنه امینم هم اهنگاشو خودش مینویسه هم اهنگ سازیش رو خودش میکنه . اگر کسی از نوشته من این احساس رو کرد که دارم به خواننده های دیگری توهین میکنم معذرت میخواهم و اصلا قصدم توهین به هیچ خواننده ای نیست .

www.fullmjj.ir