همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)
نیلوفر ، من فقط یه نظرسنجی کردم . بذار اول یکم مطمئن بشیم حرف برای گفتن اونجا زیاده و افرادی که می تونن اونجا موسیقی رو تحلیل کنن چند نفر هستند تا ببینیم می صرفه یا نه یه بخش مجزا باشه .
چون خود من فرصتم اونقدر زیاد نیست برای این کار ، می دونم بچه های دیگه اینجا خیلی معلومات دارن و خیلی ها هم بیشتر از من می دونن اما مطمئن نیستم همیشه اونجا باشن و فعالیت کنن .
ممکنه من یه مدت دیگه وقتی حس کنم فروم راه خودش رو پیدا کرده کم کم از فروم برم کنار و به برنامه های دیگه که سابت لازم داره برسم .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
و beat it dangerous rehearsal خیلی چیز ها کم داشت مثل سولو های گیتار که مایکل با دهنش میزنه
دیگه اگه تا 20 روز دیگه زنده بودم بعدش کامل میفهمی
hbmj2 نوشته:
نیلوفر ، من فقط یه نظرسنجی کردم . بذار اول یکم مطمئن بشیم حرف برای گفتن اونجا زیاده و افرادی که می تونن اونجا موسیقی رو تحلیل کنن چند نفر هستند تا ببینیم می صرفه یا نه یه بخش مجزا باشه .
چون خود من فرصتم اونقدر زیاد نیست برای این کار ، می دونم بچه های دیگه اینجا خیلی معلومات دارن و خیلی ها هم بیشتر از من می دونن اما مطمئن نیستم همیشه اونجا باشن و فعالیت کنن .
ممکنه من یه مدت دیگه وقتی حس کنم فروم راه خودش رو پیدا کرده کم کم از فروم برم کنار و به برنامه های دیگه که سابت لازم داره برسم .
حمید جون کجا بری ؟!!!! مگه ما میذاریم ؟!!
فکر میکنم بهتره زودتر این قسمت رو راه بندازی ! هر آهنگی چند قسمت داره ! من خودم تخصصم متن ترانه هاست ! درباره ئ موسیقی آهنگ ، تنظیمش و صدای مایکل هم باید بحث بشه ! بنظرم مهمترین قسمت مایکل تحلیل آهنگاشه !
My life is dedicated to LOVING HIM
- تشکرهای دریافت شده: 383

- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
منم امسال یادگیری گیتار الکتریک رو از تابستون شروع میکنم فکر کنم برای من و بقیه ی بچه ها خیلی خوب بشه.