Skip to main content

همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2457 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
وجید جان خوشحالم که مشکلت حل شد . اما نگفتی دقیقا داری چیکار می کنی ؟!

نیلوفر ، من فقط یه نظرسنجی کردم . بذار اول یکم مطمئن بشیم حرف برای گفتن اونجا زیاده و افرادی که می تونن اونجا موسیقی رو تحلیل کنن چند نفر هستند تا ببینیم می صرفه یا نه یه بخش مجزا باشه .
چون خود من فرصتم اونقدر زیاد نیست برای این کار ، می دونم بچه های دیگه اینجا خیلی معلومات دارن و خیلی ها هم بیشتر از من می دونن اما مطمئن نیستم همیشه اونجا باشن و فعالیت کنن .
ممکنه من یه مدت دیگه وقتی حس کنم فروم راه خودش رو پیدا کرده کم کم از فروم برم کنار و به برنامه های دیگه که سابت لازم داره برسم .

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2480 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
راستش حمید جان من دارم چند تا از آهنگهای مایکل کار میکنم برای یه کاری و همشون تا حالا خوب شدن

و beat it dangerous rehearsal خیلی چیز ها کم داشت مثل سولو های گیتار که مایکل با دهنش میزنه

دیگه اگه تا 20 روز دیگه زنده بودم بعدش کامل میفهمی

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2502 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل

hbmj2 نوشته:
نیلوفر ، من فقط یه نظرسنجی کردم . بذار اول یکم مطمئن بشیم حرف برای گفتن اونجا زیاده و افرادی که می تونن اونجا موسیقی رو تحلیل کنن چند نفر هستند تا ببینیم می صرفه یا نه یه بخش مجزا باشه .
چون خود من فرصتم اونقدر زیاد نیست برای این کار ، می دونم بچه های دیگه اینجا خیلی معلومات دارن و خیلی ها هم بیشتر از من می دونن اما مطمئن نیستم همیشه اونجا باشن و فعالیت کنن .
ممکنه من یه مدت دیگه وقتی حس کنم فروم راه خودش رو پیدا کرده کم کم از فروم برم کنار و به برنامه های دیگه که سابت لازم داره برسم .

حمید جون کجا بری ؟!!!! مگه ما میذاریم ؟!!
فکر میکنم بهتره زودتر این قسمت رو راه بندازی ! هر آهنگی چند قسمت داره ! من خودم تخصصم متن ترانه هاست ! درباره ئ موسیقی آهنگ ، تنظیمش و صدای مایکل هم باید بحث بشه ! بنظرم مهمترین قسمت مایکل تحلیل آهنگاشه !

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2559 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
دقیقا!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2566 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
اگه بحث کنیم درباره ی آهنگای مایکل و تحلیلشون کنیم منم خیلی چیز ها یاد میگیرم:)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2589 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
خب اول از کدوم اهنگ شروع کنیم؟
منم امسال یادگیری گیتار الکتریک رو از تابستون شروع میکنم فکر کنم برای من و بقیه ی بچه ها خیلی خوب بشه.

mj for ever....

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 2.800 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا