Skip to main content

ماهی قرمز کوچولو

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22583 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
ما هم هیچ وقت ماهی نمیخریم. واقعا خیلی بده وقتی اون موقعی که دارن جون میدنو تحمل کرد. :bye2: با این حال من هر وقت ماهی عید داشتیم تا یه سال زندش نگه می داشتم. یه چیزه دیگه هم هست که این ماهی ها تو آب هایی که کلر دارن نمیتونن زندگی کنن من هر کسیو دیدم که این ماهی قرمزا رو تا یه مدت طولانی نگه میدارن اخر سر چشماشون از حدقه بیرون میزنه که خیلی بد میشه :cry:

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22588 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
سلام.
یادمه تادو سه سال قبل ماهی نمیخریدیم.اما ماهی هایی که پارسال گرفتیم هنوزم زندن.زیاد بهشون میرسیم.الان فعلا یک ساله شدن.قبلا هم دو تا ماهی ساه کوچولو خریده بودیم.خیلی وقت پیش.نزدیک 12 سال قبل.تابستون بردمشون و اداختم تو رود خونه.رود خونه ای که به دریایی شور ختم میشه.اما ماهی بلد خلاف جهت اب شنا کنه.ای کاش ما انسان ها هم بلد باشیم.
هر وقت از ماهی سیاه حرف میزنم یاد شاهکار صمد بهرنگی میفتم.بعد از 8 سال هنوز برام سواله که سرنوشت ماهی سیاه کوچولو چی شد.

سال نو بر همگی مبارک.امیدوارم سال خوبی داشته باشین دوستان و به ارزوهاتون برسین.سال 91 به نظرم سال خوبی میاد.امیدوارم که همینطوری هم باشه. :)

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22599 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
دوستای من چرا همه شما از مردن و نمردن صحبت کردید ؟ و یا شاید به نوعی خریدن ماهی رو برای خودتون توجیه کردید . مطمئنا مردن و نبودن خیلی بهتر از اسارت و عذاب کشیدنه . این کار خود خواهی ماست ، نگید نه چون هست .
حتی همون آکواریوم خوشگل ! آکواریوم طبیعی دریا و اقیانوس و رودخونه ست با هزاران نوع تغذیه و زیستگاه ... هیچ ماهی هم در زیستگاه به اون بزرگی کمتر از تنگ و آکواریوم شما زندگی نمی کنه !
بدون شک وقتی ماهی می خریدیم یا آکواریوم درست می کردیم دلمون به حال ماهی نسوخته بود ، احساسات خودمون رو میدیدیم و فقط به فکر خودمون بودیم .

در مورد هفت سین که اصلا تاریخچه دقیقی هم ازش معلوم نیست ، تاریخ شناسی امروز نشون داده که ماهی ای وجود نداشته و از سنت های چین به ایران اومده ، باز هم اگر فاکتور بگیریم از این تحقیقات به دلیل خوب برای حذف این سنت وجود داره :
ما زندگی می کنیم که رو به جلو بریم و پیشرفت کنیم ، نه بر کارهای نادرست قدیم پا فشاری کنیم .

همه ی این چیزها رو گفتم اما مثل همیشه حرف آخرمو جمع بندی می کنم :
تا روزی که خودمون رو تغییر ندیم هیچ چیز تغییر نمی کنه و تغییرات از همسایه شروع نمی شه ... روزی پیشرفت کردیم که چیزی رو که براش دلیلی پیدا نمی کنیم از همون لحظه کنار بذاریم ! و این یعنی سخت ترین کار دنیا که اتفاقا فقط انسان های خاص و ویژه قادر به انجامش هستند .

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: omid, ++ sama

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22610 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
حمید جان جلوی خیلی چیزا رو نمیشه گرفت

فک میکنی اگه ما این ماهیا رو نگیریم سرنوشتشون چیه
جز اینه که میرن تو آکواریم های کوچیکی که صد تا ماهی بزور کنار هم جا شدن که تا سال بعد معلوم نیست چندتاشون باقی میمونه

من خودم چند بار شاهد بودم بعد از 13 به در ماهی های کوچیکو میریزن تو فاضلاب
اگه رودخونه و دریاچه ای وجود داشت باز حرفی نبود ولی الان چیکار میشه کرد

من خودم 5 تا از این ماهی کوچولو ها رو پارسال خریدم 500 تومن چون طرف می خواست بندازشون تو جوب!
قبول کن ما بیشتر بهشون توجه میکنیم تا اون آکواریم دارها که فقط به فکر پولشونن

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22611 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
خوب اگر بگیم ما نخریم یکی دیگه میخره که نمیشه
اگر بخواهی تغییر بدی باید علاوه بر این که از خودت شروع کنی به بقیه هم توصیه کنی که این تغییر رو تو خودشون انجام بدن
ماهی چه کوچیک چه بزرگش نیاز به دریا و آزادی و یا حتی همون آزرده شدن توسط ماهی های بزرگتر داره
اینها طبیعت رو میسازه و این انسان هست که داره خرابش میکنه با خودخواهی خودش
همیشه همینطور بوده واین دقیقا همون تغییری بوده که مایکل تمام عمرش سعی کرد با هنر خودش , موسیقی به گوش مردم سرتاسر دنیا برسونه
تغییر سرشت انسانی که البته کار سختیه یعنی خودخواهی رو از خودت دور کنی همیشه به فکر خودت نباشی ....
اگر به این درجه از انسانیت برسی اون موقع است که از انسان بودن پات رو فراتر میزاری
اون موقع است که سعی میکنی به بقیه کمک کنی و بقیه رو به راه خودت راهنمایی کنی
کاری که مایکل کرد
چی میشه که پسری 20 و 5-6 ساله انقدر بزرگوار باشه که حاصل زحمت چند ماهه خودشو به مردم نیاز مند کمک کنه(سود ویکتوری تور)
دلیلش دقیقا همون تغییریه که تونسته تو خودش شکل بده
من که ادعای طرفداری مایکل جکسون رو دارم بهتره فقط دنبال رقص و آهنگ و... نباشم(البته این ها هم خوبه و باعث حفظ شدن میراثش میشه) از کردار و رفتار و گفتار مایکل هم یاد بگیرم و بتونم از خودم بگذرم یه خورده مهربون تر باشم
همین هاست که تغییر رو ایجاد میکنه
(چقد حرف زدم:D)
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by mohammad.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22612 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
اقا من اعتراف می کنم که ماهی دوس دارم بخرم :D اما خب اره دلمم از اونور می سوزه واسه همون میبردیم حافظیه اونجا می نداختیم تویه حوضشون ... به هر حال اونجام شاید نرسن نمی دونم... مامانم امسال اصرار کرد که نخریم منم یکم غصه خوردم اما باشه پس نمی خریم کلن :cry:

URL=http://img4up.com/] [/URL]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.690 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا