Skip to main content

ماهی قرمز کوچولو

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22644 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
من نمیخوام از زندانی کردن ماهی ها دفاع کنم
من خودم الان دوساله ماهی نخریدم (به جز همون 5 تایی که گفتم) ولی هر وقت ببینم ماهی قراره دور ریخته بشه بازم میرم میخرم

من نمیدونم تو شهرهای شما با ماهی های باقی مونده چیکار میکنن ولی اینجا کمتر کسی پیدا میشه که از ماهی های باقی مونده نگهداری کنه
اینجا یه منطقه سردسیره و هیچ ماهی نمیتونه تو رودخانه های اینجا زنده بمونه

شاید اگه منم تو موقعیت شما بودم هیچ وقت ماهی نمیخریدم اگه میدونستم با نخریدن این ماهیا اونا به دریا ریخته میشدن یا حداقل زنده میمونن
(شاید باورتون نشه ولی من تا قبل آشنایی با مایکل همه نوع حیوونی تو حیاط داشتم)

به نظر من ماهی هم حق آزادی داره ولی قبل از اون حق زندگی داره
كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22649 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
بچه ها خواهش میکنم دچار جوزدگی و احساسی شدن نشید ! مشکل ما اینه که بعد از کمی بحث درباره هر چیزی از روند منطقی اون خارج میشیم . نخریدن ماهی قرمز یا رها کردن اونها یک پیشنهاده از نظر انسانی و حمایت از حیوانات و ... . هیچ کس هم توی درستیش شکی نداره . اما صرفا یک پیشنهاده ! اگر کسی دوست داره ماهی بگیره و نگه داره کسی نمیتونه مجبورش کنه و بحث سر این نیست . پس سر درستی و نادرستی این کار بحث نکنید ، هر کس هم آزاده هر کاری رو خودش انجام بده . عقاید و نظرات همه محترم هستند و هر کس خودش باید به اون نتیجه برسه و دغدغه این موضوعات رو پیدا کنه .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ++ sama

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22703 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
برای من که فرقی نداره ماهی قرمز بخریم یا نه . اگر قرار باشه رسوم های اشتباه رو ترک کنیم چیز های مهم تری از ماهی قرمز هست .

حالا یه چیز جالب و البته ناراحت کننده بگم در این مورد .
یکی از بچه های فامیل ما سنش خیلی کمه رفته بوده ماهی ها رو از تنگ اورده بیرون انداخته رو فرش . بعد از 5 دقیقه اومده گفته ماهی ها دیگه بازی نمیکنن . :D نگو لحضه ای که این ماهی های بی چاره داشتن جون میدادن این فکر کرده دارن بازی میکنن . :cry:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 3.900 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا