Skip to main content

رقص‌هاي مايكلي هواداران

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #4708 توسط kingmjh
اين كليب همينقده نميتونم افزايشش بدم . راستشو بخواي حوصله هم ندارم دوباره اجرا كنم

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #4710 توسط FeanoR
راستش الناز الان در حال تمرین های سخت هستم:))

ولی دارم آماده میشم برای فیلمبرداری و اگه خدا کمک کنه تا آخر هفته دیگه فیلم میگیرم

و آهنگ هایی رو که میخوام اجرا کنم هم اینا هستن:
too Bad,Billie jean,Smooth Criminal,Dangerous,The Way you make me feel(grammy 1988),Jam,Thriller,Beat It
اینا ها حتمی هست ولی همشو توی فروم نمیذارم شاید فقط دو تاشو بزارم شایدم همشو بزارم:))

خدا کمک کنه که بشه:))

البته با چند تا آهنگ متال هم میخوام برقصم(آهنگ های متالیکا)

و یک آهنگ هم بریک دنس میرقصم

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #4711 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
خیلی خوبه. موفق باشی.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #4712 توسط e r o s
چیزی که تقریبا هیچ جا ندیدم در مورد مونواک رعایت شه اینه که در تمام رقص‌ها فقط روی پاها فکوس شده، درحالیکه مونواک هم یه رقصه و تمام بدن باید در این حرکت برقصه. ببینم وحید چه می‌کنی! فقط حواست باشه ذره‌ای سوتی بدی من می‌دونم با تو!:D

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #4713 توسط Elnaz

EROS_LoveCrys نوشته: چیزی که تقریبا هیچ جا ندیدم در مورد مونواک رعایت شه اینه که در تمام رقص‌ها فقط روی پاها فکوس شده، درحالیکه مونواک هم یه رقصه و تمام بدن باید در این حرکت برقصه. ببینم وحید چه می‌کنی! فقط حواست باشه ذره‌ای سوتی بدی من می‌دونم با تو!:D

آره وحید در مورد همه مو رو از ماست کشیده! باید همه دست جمعی بریزین سرش :))

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل - 14 سال 4 هفته قبل #4714 توسط FeanoR
آقا صبر کنین صبر کنین من سرم رو تازه رنگ کردم برای فیلمبرداری لطفا فقط کچلم نکنین:))

من اگه سوتی دادم سرم رو از ته می تراشم و اسممو عوض میکنم:))

من مونواک رو اول وقتی که رقص مایکل رو شروع کردم یاد گرفتم و بعد از چندین سال وقتی بریک دنس یاد میگرفتم دوباره به مونواک بر خوردم و دوباره با ریتم بریک دنس یاد گرفتمش و باز وقتی ربات دنس رو شروع کردم دوباره به مونواک رباتیک برخوردم که این آخری اشکمو در آورد و هنوز هم برام خیلی سخت مونواک رو به صورت ربات مانند برم ولی میتونم برم:mj: (البته فقط یکبار در هر رقص)

فعلا الان دارم بیشتر روی too Bad کار میکنم تا بیلی جین(البته الان که دارم میخورم و میخوابم):D

و مهم تر از مونواک ریتم مونواک هست

حالا شاید دیدی توی رقص بیلی جین به جای اینکه مونواک برم و بیام عقب,برم جلو و شما ها فکر کنین که دارم میام عقب(چیکار ها که نمیشه با خطای چشم کرد)دقیقا برعکس مونواک:mj:
Last edit: 14 سال 4 هفته قبل by FeanoR.

زمان ایجاد صفحه: 3.199 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا