- تشکرهای دریافت شده: 6
رقصهاي مايكلي هواداران
14 سال 4 هفته قبل #4708
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
اين كليب همينقده نميتونم افزايشش بدم . راستشو بخواي حوصله هم ندارم دوباره اجرا كنم
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 4 هفته قبل #4710
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
راستش الناز الان در حال تمرین های سخت هستم
)
ولی دارم آماده میشم برای فیلمبرداری و اگه خدا کمک کنه تا آخر هفته دیگه فیلم میگیرم
و آهنگ هایی رو که میخوام اجرا کنم هم اینا هستن:
too Bad,Billie jean,Smooth Criminal,Dangerous,The Way you make me feel(grammy 1988),Jam,Thriller,Beat It
اینا ها حتمی هست ولی همشو توی فروم نمیذارم شاید فقط دو تاشو بزارم شایدم همشو بزارم
)
خدا کمک کنه که بشه
)
البته با چند تا آهنگ متال هم میخوام برقصم(آهنگ های متالیکا)
و یک آهنگ هم بریک دنس میرقصم

ولی دارم آماده میشم برای فیلمبرداری و اگه خدا کمک کنه تا آخر هفته دیگه فیلم میگیرم
و آهنگ هایی رو که میخوام اجرا کنم هم اینا هستن:
too Bad,Billie jean,Smooth Criminal,Dangerous,The Way you make me feel(grammy 1988),Jam,Thriller,Beat It
اینا ها حتمی هست ولی همشو توی فروم نمیذارم شاید فقط دو تاشو بزارم شایدم همشو بزارم

خدا کمک کنه که بشه

البته با چند تا آهنگ متال هم میخوام برقصم(آهنگ های متالیکا)
و یک آهنگ هم بریک دنس میرقصم
14 سال 4 هفته قبل #4711
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
خیلی خوبه. موفق باشی.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 4 هفته قبل #4712
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: رقصهاي مايكلي طرفداران را ببینید و رای دهید (1)
چیزی که تقریبا هیچ جا ندیدم در مورد مونواک رعایت شه اینه که در تمام رقصها فقط روی پاها فکوس شده، درحالیکه مونواک هم یه رقصه و تمام بدن باید در این حرکت برقصه. ببینم وحید چه میکنی! فقط حواست باشه ذرهای سوتی بدی من میدونم با تو!

14 سال 4 هفته قبل #4713
توسط Elnaz
آره وحید در مورد همه مو رو از ماست کشیده! باید همه دست جمعی بریزین سرش
)
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: رقصهاي مايكلي طرفداران را ببینید و رای دهید (1)
EROS_LoveCrys نوشته: چیزی که تقریبا هیچ جا ندیدم در مورد مونواک رعایت شه اینه که در تمام رقصها فقط روی پاها فکوس شده، درحالیکه مونواک هم یه رقصه و تمام بدن باید در این حرکت برقصه. ببینم وحید چه میکنی! فقط حواست باشه ذرهای سوتی بدی من میدونم با تو!
آره وحید در مورد همه مو رو از ماست کشیده! باید همه دست جمعی بریزین سرش

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 4 هفته قبل - 14 سال 4 هفته قبل #4714
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: رقصهاي مايكلي طرفداران را ببینید و رای دهید (1)
آقا صبر کنین صبر کنین من سرم رو تازه رنگ کردم برای فیلمبرداری لطفا فقط کچلم نکنین
)
من اگه سوتی دادم سرم رو از ته می تراشم و اسممو عوض میکنم
)
من مونواک رو اول وقتی که رقص مایکل رو شروع کردم یاد گرفتم و بعد از چندین سال وقتی بریک دنس یاد میگرفتم دوباره به مونواک بر خوردم و دوباره با ریتم بریک دنس یاد گرفتمش و باز وقتی ربات دنس رو شروع کردم دوباره به مونواک رباتیک برخوردم که این آخری اشکمو در آورد و هنوز هم برام خیلی سخت مونواک رو به صورت ربات مانند برم ولی میتونم برم:mj: (البته فقط یکبار در هر رقص)
فعلا الان دارم بیشتر روی too Bad کار میکنم تا بیلی جین(البته الان که دارم میخورم و میخوابم)
و مهم تر از مونواک ریتم مونواک هست
حالا شاید دیدی توی رقص بیلی جین به جای اینکه مونواک برم و بیام عقب,برم جلو و شما ها فکر کنین که دارم میام عقب(چیکار ها که نمیشه با خطای چشم کرد)دقیقا برعکس مونواک:mj:

من اگه سوتی دادم سرم رو از ته می تراشم و اسممو عوض میکنم

من مونواک رو اول وقتی که رقص مایکل رو شروع کردم یاد گرفتم و بعد از چندین سال وقتی بریک دنس یاد میگرفتم دوباره به مونواک بر خوردم و دوباره با ریتم بریک دنس یاد گرفتمش و باز وقتی ربات دنس رو شروع کردم دوباره به مونواک رباتیک برخوردم که این آخری اشکمو در آورد و هنوز هم برام خیلی سخت مونواک رو به صورت ربات مانند برم ولی میتونم برم:mj: (البته فقط یکبار در هر رقص)
فعلا الان دارم بیشتر روی too Bad کار میکنم تا بیلی جین(البته الان که دارم میخورم و میخوابم)

و مهم تر از مونواک ریتم مونواک هست
حالا شاید دیدی توی رقص بیلی جین به جای اینکه مونواک برم و بیام عقب,برم جلو و شما ها فکر کنین که دارم میام عقب(چیکار ها که نمیشه با خطای چشم کرد)دقیقا برعکس مونواک:mj:
Last edit: 14 سال 4 هفته قبل by FeanoR.
زمان ایجاد صفحه: 3.199 ثانیه