Skip to main content

رقص‌هاي مايكلي هواداران

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1504 توسط Jasmine Jackson-mjforever
نمیدونم bony m رو میشناسید یا نه
اگر رقصاش رو دیده باشید متوجه میشید که مایکل این رقص رو به شیوه ی خودش طراحی و مخصوص خودش کرده
البته boney m اوایل دهه ی 80 بوده

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #3319 توسط Elnaz
به زودی ادامه‌ی رقص‌ها رو در عنوانی تازه شروع می‌کنیم. نظرسنجی فعلی با همین تعداد باقی می‌مونه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #4580 توسط Elnaz
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4586 توسط FeanoR
رقص ها خوب بودن ولی باز هم جای کار داره پس باید به استاندارد های رقص نزدیک تر شد

ولی یک پیشنهاد برای رقاص های عزیز اینکه همتون یک چیزی کم داشتین اونم از حرکات بریک دنس استفاده نکردین حرکات بریک دنس رقص مایکل رو زیبا تر میکنه

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4587 توسط FeanoR
این تایپیک تا الان گروهی از رقص های مایکل بوده که محکم بودن و با قدرت رقصیدن یکی از شرط های این رقص ها هست دنجروس و جم خیلی رقص های زیبایی هست چون همشون رو باید بخ وقت و موقع و قدرت ادا کرد

دنجروس بنیامین من خودم وقتی این دنجروس رو میرقصم خیلی بهم انرژی میده چون این رقص تناقض داره یعنی قسمت اول رقص یک رقص محکم و با قدرت هست و قسمت دوم باید مثل باید در آسمون برقصی ولی در تمام رقص های مایکل محکم رقصیدن شرط هست ولی بنیامین خیلی بعضی جاهاشو شل و بدون دقت میرقصی و تیکه دوم که یکم جای بیشتری برای حرکات که مال رقص دنجروس نیست بیشتر, این خوبه که از حرکات دیگه ای استفاده کنیم ولی باید حرکتی رو استفاده کرد که به رقص بیادش و باید جایی اون حرکت رو در اون رقص رفت که به آهنگ بیادش و بنیامین جدا از اینکه آیینه ای و برعکس مایکل میرقصی خیلی حرکات رو اشتباه میری فکر کنم این رقص رو تازه شروع کردی چون توی رقص احساس غریبی میکردی و با آهنگ حرکات رو خوب نمیرفتی
و حرکات اشتباهی که داری زیاد ولی ایشالله دفعه ی دیگه بهتر بشه و همه چیز هماهنگی با آهنگ نیست بلکه درست رقصیدن و محکم رقصیدن و آیینه ای یا بر عکس نرقصیدن و داشتن ریتم درست و دقیق

امید تو هم بعضی جاهاشو شل میرقصی و آیینه ای هم بعضی حرکات رو اجرا میکنی تیکه ای که آهنگ جم عوض میشه و حرکات رقص با آهنگ بیشتر میشه و رقص پای زیبایی مایکل داره و رقاص های پشتی مایکل میان رو اشتباه میری حرکات پا و دستشو بیشتر دقت کن تا بهتر متوجه شی

بیشتر از تمرین باید دقت کرد
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4610 توسط FeanoR
رقص دنجروس حیدر:

راستش حیدر جان شما یکی از محکم ترین رقص های مایکل رو به صورت فوق العاده شل رقصیدین احتمال داره تازه رقص رو شروع کردین این مشکل خیلی ها در شروع رقص هست و اگه اوایل شروع رقصت هست نباید تا محکم نشدی تو رقص مایکل رقص دنجروس رو شروع میکردی ولی الان باید سعی کنی مردانه برقصی ولی شما بیشتر مثل رقص های ایرانی رقصیدی آره من خودم وقتی ایرانی میرقصم تو این مایه ها شل میرقصم تازه بازم نه به این شدت ولی مهم ترین چیز الان برای شما تو رقص محکم رقصیدن هست و یک چیز دیگه بیشتر جاها از رقص جدا میشدی یعنی ریتم رقص رو از دست میدی یعنی وقتی یک رقص رو شروع میکنی باید تا آخرش تو ریتم رقص باشی و از رقص جدا و دور نشی و بعضی حرکات رو اشتباه میری ولی الان محکم تر برقص و ریتم رقص رو درست بری و از ریتم جدا نشی مهم تر از حرکت اشتباه هست:)

اگه دقت کنی دقیق به رقص و اجراهای رقص مایکل دقت کنی و بعد اونا رو تمرین کنی خیلی پیشرفت میکنی:mj:

زمان ایجاد صفحه: 2.101 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا