Skip to main content

کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #13647 توسط mohammad
فکر کنم اگه به امید وحید بشینی باید حالا حالا حا صبر کنی . چون رفته مسافرت و حالا حالا ها نمیاد . یا ممکنه اصلا نیاد . ( اینا رو خودش گفته نه من )
به من فایلشو داده پیدا کردم بهت میدم .:MJ2:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #13648 توسط milad
ممکنه اصلا نیاد ینی چی؟مگه سفر آخرته:D
موضوع بسته شد.
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #13651 توسط mahan
محمد جان وحید مسافرت نیس.به همه گفته که میره گرگان ولی در اصل نمیره گرگان یه جای دیگه رفته که نمیتونم بگم ولی رفته وضعیت رو برای زندگی بسنجه و شاید دیگه مشهد نیادش. ولی سایت میاد

In Michael We Trust

[IMG
موضوع بسته شد.
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #15192 توسط FeanoR
بچه ها این رو ببینین مایکل تو اجرای جم سر میخوره خیلی باحاله

حتما دانلود کنین

عصبانی بودن مایکل به خاطر مرطوب بودن استیج
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever, mohammad, NicoleL2
موضوع بسته شد.
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15277 توسط mohammad
خیلی خیلی باحاله . قیافه مایکل که داشت به یه نفر اون پشت اشاره میکرد خیلی خنده داره . این مال مسکو .
و این که اگه دقت کنید هوا سرده و از دهن مایکل بخار میاد بیرون . استیج هم یخ بسته . نمیدونم مایکل روش چطوری میرقصه .
نه به رویال کنسرت که از گرما عرق میکنه نه به اینجا که ...... کار مایکل درسته . ایول .
من WBSS رو هم دانلود کردم . اونجا دیگه لیز نیست چون همشو پاک کردن ولی بازم مایکل حواسش به همه هست . به اون گیتار زنی که وسطای اهنگ میاد وسط صحنه با دستش اشاره میکنه اروم بیا . خیلی باحاله . :guitar2: :D
البته هنوز یسری سمت راست و چپ امادن صحنه رو تمیز کنن . تا به حال اینجوریشو ندیده بودم . همه دستمال به دست :))

[IMG

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15280 توسط mohammad
راستی یادم رفت اینو بگم که صدا مایکل هم یه ریزه گرفته . نمیدونم به خاطر هوا سرده یا ..... :-??

[IMG

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 0.240 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا