کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #10611
توسط کوچکترین طرفدار
سلام عزیزم. آره لینکاشون همش سالمن منظورمن از مشکل داشتن خود ویدیو هست که مثلا صدا و تصویر هماهنگ نباشه یا کیفیتش کم باشه یا نصفه باشه
و البته من اونایی که خودم الان دارم رو تایید کردم چون سالم و بی عیبن و کیفیتشون هم خوبه و میمونه فقط این هفتا ویدیو که اون موقع پاکشون کردم یعنی:
Liberian Girl
Rock With You
Smooth Criminal BluRay
Speed Demon
Stranger In Moscow
Who Is It
Michael Jackson feat. Akon - Hold My Hand
که تو اینا هم smooth criminal نصفه بود
Hold My Hand هم فکر کنم صدا و تصویرش هماهنگ نبود
بقیشون یا صدا و تصویرشون هماهنگ نبوده یا کیفیت بالا ترش رومن داشتم که اینا رو چند ماه پیش ذخیره نکردم
ولی به جز این هفتا ویدیو بقیه همش رو تایید میکنم
و ضمنا ممنون که این ویدیوها رو گزاشتی
سپاس
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
سلام اقا عرفان این ویدیو ها که همه لینک هاش سالمن اخه من قبل از اینکه بذارمشون چک کردمو بعد گذاشتم منظورتون از مشکل داشتن چیه؟
سلام عزیزم. آره لینکاشون همش سالمن منظورمن از مشکل داشتن خود ویدیو هست که مثلا صدا و تصویر هماهنگ نباشه یا کیفیتش کم باشه یا نصفه باشه
و البته من اونایی که خودم الان دارم رو تایید کردم چون سالم و بی عیبن و کیفیتشون هم خوبه و میمونه فقط این هفتا ویدیو که اون موقع پاکشون کردم یعنی:
Liberian Girl
Rock With You
Smooth Criminal BluRay
Speed Demon
Stranger In Moscow
Who Is It
Michael Jackson feat. Akon - Hold My Hand
که تو اینا هم smooth criminal نصفه بود
Hold My Hand هم فکر کنم صدا و تصویرش هماهنگ نبود
بقیشون یا صدا و تصویرشون هماهنگ نبوده یا کیفیت بالا ترش رومن داشتم که اینا رو چند ماه پیش ذخیره نکردم
ولی به جز این هفتا ویدیو بقیه همش رو تایید میکنم
خواهش میکنم عزیزماز اینکه گفتی مجرم زیرک نصفس ممنونم خودم یادم رفت بگم
آره اکثرا کیفیتاشون خوبهو راجع به کیفیت هم باید بگم اکثرا کیفیت خوبی دارند و اینکه من خودمم خیلی وقت پیش اینا رو دانلود کردم گذاشتم تو وبلاگم
![]()
![]()
و ضمنا ممنون که این ویدیوها رو گزاشتی
سپاس
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #10797
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
براتون یه چند تا مصاحبه و مستند پیدا کردم .
اولیش رو یکی از دوستان قبلا گذاشته بود . ولی الان من میخوام این مستند رو از یه سایت ایرانی بذارم .
Who Killed The King Of Pop
دیگه توضیحی نمیدم . تو سایتش کامل نوشته . حجمشم 900MB . فقط لینک هاش مستقیمه .
لینک :
بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.
اولیش رو یکی از دوستان قبلا گذاشته بود . ولی الان من میخوام این مستند رو از یه سایت ایرانی بذارم .

Who Killed The King Of Pop
دیگه توضیحی نمیدم . تو سایتش کامل نوشته . حجمشم 900MB . فقط لینک هاش مستقیمه .

لینک :
بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #10798
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
این یکی مستند نیست . ولی خیلی خیلی باهاله . اینو وقتی دارید میبینید مو به تنتون سیخ میشه . واقعا میگم . ببنید خودتون متوجه میشید . 100% تضمینی .
Michael Jackson HIStory On Film
لینک :
منبع

Michael Jackson HIStory On Film
لینک :
منبع

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #10799
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
اینم چند تا مستند دیگه .
MJ Home
لینک :
Mj Private Home
لینک این مستند تو همون لینک بالایی هست .

MJ Home
لینک :
Mj Private Home
لینک این مستند تو همون لینک بالایی هست .

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #10801
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
MJ Story Unmasked
لینک :
اینا هم همین مستند هست .
این با بالایی فرق داره انگار . نمیدونم .
?
لینک :
اینا هم همین مستند هست .
این با بالایی فرق داره انگار . نمیدونم .

www.fullmjj.ir
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by mohammad.
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #10804
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
MJ A Life In Pop
لینک ها با هم فرق دارن .
لینک :
تو این جا یا چهار مدل داره و یا چهار کیفیته . نمیدونم .
?
یادم رفت یه چیزی رو ذکر کنم . بعضی از لینک هایه من تورنت بوده . امیدوارم بلد باشین دانلود کنین .
اگه نیستین تو تاپیک "اموزش کامپیوتر و اینترنت" بگید .
لینک ها با هم فرق دارن .

لینک :
تو این جا یا چهار مدل داره و یا چهار کیفیته . نمیدونم .

یادم رفت یه چیزی رو ذکر کنم . بعضی از لینک هایه من تورنت بوده . امیدوارم بلد باشین دانلود کنین .
اگه نیستین تو تاپیک "اموزش کامپیوتر و اینترنت" بگید .

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 0.352 ثانیه